vuk76 Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Ja, sem ti odzdravil. :grim :lol1: good one. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno November 25, 2008 Deli Objavljeno November 25, 2008 Jast z xt-ejko :OK: :OK: šel na en krog, pa jih je takoj padl 150. Od tega pol makadama :worship: Hehe, si ga fajn prižgal nasproti izza ovinka.. Si par ovinkov nazaj lih zeleno dobil. :naughty: Se mi je zdela Zala bolj spolzka (pa mrzla) :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Hehe, si ga fajn prižgal nasproti izza ovinka.. Si par ovinkov nazaj lih zeleno dobil. :naughty: Se mi je zdela Zala bolj spolzka (pa mrzla) :hmm: Ma saj je, sam Zalo dobro poznam pa ni panike, se pač mal poslajda pa leti naprej. Prov špica je blo. :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Ob pol štirih Zelena Ninja od Stranske vasi proti Toškemu čelu oz. proti LJ-Podutik, jest sm pa tud biu na zeleni ninji-1. sploh na takm motorju tko da sm najbrž čist nesigurn zgledu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Sem porajtal eno ninđo po celouški ki jo je eden nažigal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Pomoje Airoh, vsaj toliko kolko ga poznam. On pa res prehiteva sam sebe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Včeraj v dežju, v ljubljani eden na biciklu, oblečen v Berik dežni kombinezon :worship: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 Danes nekdo pri iliriji zavijal na Tržaško proti centru na varaderu. Čas: 15:30. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 (popravljeno) Včeraj ob 16.15 med Bledom in Bohinjsko bistrico (pri elektrarni) v rahlem rosenju in spuščanju mraka, viden mazohist na se mi zdi Vstromu? Ble neke dve luči temu vsaj podobne...Nisem upal blendat, ker se je že tko al pa tko vse bleščalo...:worship: Popravljeno December 14, 2008. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Včeraj v Roll baru polno motoristov, kdo od tu? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Včeraj v Roll baru polno motoristov, kdo od tu? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Včeraj ob 3h zjutraj relacija villach -podkoren na klancu si montiral ketne na R1 letašnji letnik,pa guno čelado si imel za hitrostno smučanje(kot u filmu Butec in butec) :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Kšn od tle :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Dons relacija gorica - razdrto, nobenga ni blo videt, samo jst norc k sem pral kombinezon na dezju hehe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 u soboto zvečer opažen osa rider v notranjki :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Včeraj v Roll baru polno motoristov, kdo od tu? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Itaq sam vidu te pa nism! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Itaq sam vidu te pa nism! :naughty: Saj se bomo kaj naslednje leto.Gužva je bila. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Jest sem neki gledu okrog, pa ste bli v braslovčah vsi drugačni ( :beer1: :? :kva2: )tako da nisem nobenga prepoznal :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Jest sem neki gledu okrog, pa ste bli v braslovčah vsi drugačni ( :beer1: :? :kva2: )tako da nisem nobenga prepoznal :krneki: Sem bil skoz za šankom :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 Sem bil skoz za šankom :naughty: A si mar točaja špilu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 u soboto zvečer opažen osa rider v notranjki :D psssst . . . . .NE OKOL GOVORT . . . :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 psssst . . . . .NE OKOL GOVORT . . . :kva2: :lol1: ni treba sj vemo... notranjka moj drugi dom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Sem se vozil prejšnji teden pa nisem nobenega srečal :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 20, 2008 Deli Objavljeno December 20, 2008 Danes po Vipavski srečav enga Čoperja in BMW-ja, sem bil z ženino Transalpko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Danes viden Igor v Postojni,šou v smeri Koper :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se