casper7 Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Glih kar na Rakovniku viden en na črni Hondi 1100 xx Blackbird.....Kdo od tuki? Pa svaka čast :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Glih kar na Rakovniku viden en na črni Hondi 1100 xx Blackbird.....Kdo od tuki? Pa svaka čast :worship: Jst sm ga vidu pa ob 15.30 na Dolenki :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 Jst sm ga vidu pa ob 15.30 na Dolenki :) Jst sm ga tud vidu učer al predvčerajšnim okoli 14:30 na Dolenki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) Nc nc Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Januar 21, 2009 Deli Objavljeno Januar 21, 2009 u sreda mal pred dvejo iz izolskega grička dol ena yamahca, pa črno rumena oprava voznika, kdo ud tuki? Kera yamaha? ker v sredo sem jst malo mojo peljav na pašo :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
akrobar Objavljeno Januar 22, 2009 Deli Objavljeno Januar 22, 2009 Danes na Dunajski v LJ okoli 15.40 videna avtovleka na njej moder VW Transporter v njem pa rdeč motorin (nisem prav videl, ampak mislim, da je bila CBR-ka). Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 Kera yamaha? ker v sredo sem jst malo mojo peljav na pašo :D :rolleyes: nene tebe bi poznala... drgač pa siva fazerka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Januar 23, 2009 Deli Objavljeno Januar 23, 2009 nene tebe bi poznala... drgač pa siva fazerka :) ha dej ga srat kako pa bi me :D ? Aja pol nisem bil ne :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Danes viden Igor v kopru, kaj ne moreš pozdravit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Danes viden Igor v kopru, kaj ne moreš pozdravit :whistle: Kje sva se pa srečala? Najbrž sem imel preveč dela na mopedu, ker drugače vedno pozdravim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 Kje sva se pa srečala? Najbrž sem imel preveč dela na mopedu, ker drugače vedno pozdravim. :) K si šou ob obali, v žusterni proti Kopru, spredaj je bla zelena ninja pol jst modra R1 in kolega z črno ninjo zadaj :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 DR_Jakob v Kamniku okol pol petih... svaka čast :) - jst sem se pa glih iz hribov dam pelov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2009 Deli Objavljeno Januar 25, 2009 DR_Jakob v Kamniku okol pol petih... svaka čast :) - jst sem se pa glih iz hribov dam pelov. Matr, s tabo pa res nimam srece... vedno ko me vidis, te kiksnem... NASLEDNJIC PA TROBI, blendaj, skaci, ... skratka da te opazim, ne?? grrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 26, 2009 Deli Objavljeno Januar 26, 2009 Danes okoli 16 na Trojanah en parcek na TDM900... Sta bila vidva? Zakaj se nista ustavila na soku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Januar 27, 2009 Deli Objavljeno Januar 27, 2009 Včeraj opažena rdeča fazerca malo naprej od Postonje proti morju, in potem še za nazaj ko si tankal v Senožečah, si bil ti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 29, 2009 Deli Objavljeno Januar 29, 2009 danes dopoldne na avtocesti proti Grazu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 (popravljeno) Včer med plesom snežink na severni lj obvoznici okol enih zapažen en desperado :whistle: na zeleni zadevščni.... :worship: Popravljeno Januar 31, 2009. Popravil SharpNinja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Januar 31, 2009 Deli Objavljeno Januar 31, 2009 dons sm pa ene 3 vidu u trzin ....en z z-jem ga je neki tišov..... kter je bil to?...sm sam vidu d so se kapsi za tabo obrnl.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Februar 9, 2009 Deli Objavljeno Februar 9, 2009 v sneberjih vidu rdeč ducati 1098(neki tazga) pol pa sm si reku da grem jaz tud na motor pa sm šel še jaz na motor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 Danes 14:15 večkrat gor pa dol po tržaški modra Yamaha R1 in zelen KTM Duke II, predvsem Dukač ga dobr pele po zadnji. Pa super fajn je zgledal k sta vsak po svojm pasu naredla stand-up wheelie :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Februar 11, 2009 Deli Objavljeno Februar 11, 2009 danes ob 14:00 čez mirno peč zelena ninja 250, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Učer na uvozu v Komendo ,eden z eno mal večjo enduro ali ena podobna mešanica skuterja.Jest sem šel samo tankati :naughty: sons bom šel pa izgleda spet mal,že sonce žge :rolleyes: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Včeri - modra CBR rondo BTC, tam pri Toyoti. Pa seveda še en na koncu Šmartinke - GoldWing. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Dons vidu sam 2 bajkerja; najprej nekdo na R6 v Celju mimo OMVja, pol pa se en v Vojniku na (nemeubit,cesmsezmotu) Fazerki... Premal za tolk km... kje ste vsi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Februar 12, 2009 Deli Objavljeno Februar 12, 2009 Danes okoli 15:30 na Zaloški pri kliničnem centru dva čoperista. Eden izmed njiju žarko g? In še nekaj drugih enoslednikov po lj. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se