Dr_Jakob Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 A je tebi akumulator odpovedal,mi je kolega iz Kamnika rekel da je enmu crknil na Apriliji? Bil sem pa tut jest dol :rolleyes: Itaq da sm bil to jst. Matr sm skor popenu!! BTW: nov akumulator je ze doma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrangePower Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 a ta tvoja punca je bla pa ne emnu belmu nagcu???če je to to sm vaju oz sva vaju prehitela sz goldo glih tam nekje Nop, oba sva bila ma SMCju... Mogoče smo se pa vseeno kje srečali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 A si bil ti tut učer na ridah? Biu tud na ridah neki ja... vs zmatran že :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Biu tud na ridah neki ja... vs zmatran že :) Pomoje smo se učer ene dvakrat srečal,jest sem bil z belo plavo suzi,naša pa z "drekpumpo" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Itaq da sm bil to jst. Matr sm skor popenu!! BTW: nov akumulator je ze doma! Samota pozdrau. Aja,jest sem tm pr burekih gas navil ko ste bli tm :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Pomoje smo se učer ene dvakrat srečal,jest sem bil z belo plavo suzi,naša pa z "drekpumpo" :whistle: sm vidu de si jo komal lovil čez ovinke!!!!!! nimaš kej jeseničanka leti k strela!!!!!!!! pa to brez metle he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Samota pozdrau. Aja,jest sem tm pr burekih gas navil ko ste bli tm :rolleyes: sem slišu kako je KOBILA SUZI rezgetala !!!!! sam stari a nis ti suziko z bremzam v kompletu kupu????? sm mal računu de se boš ustavu pa ti zgleda žlajfi ne primejo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Itaq da sm bil to jst. Matr sm skor popenu!! BTW: nov akumulator je ze doma! stari mende de mate drug teden kosovn odvoz tam okol pazi kje boš futo parkiru :whistle: :whistle: :whistle: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 stari mende de mate drug teden kosovn odvoz tam okol pazi kje boš futo parkiru :whistle: :whistle: :whistle: :lol: Ti, moja ni niti tolk kriticna.. zdej k mam nov akumulator, je kul in se premika. tvoj pa ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Pomoje smo se učer ene dvakrat srečal,jest sem bil z belo plavo suzi,naša pa z "drekpumpo" :whistle: aha aha vem vem katera dva sta bla - upam da vaju nisem kej prestrašu... k včeri so se mi vsi nastavljal :) alpa sem bil jst predivji... treba bo it na grobnik se mal zgont! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Ti, moja ni niti tolk kriticna.. zdej k mam nov akumulator, je kul in se premika. tvoj pa ... :D he he he jes sm jo že trdo v graža zaklenu de je neb kasn strojan zamenu za 200kg železa!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Kdo je pa bil z Yamaho s FIAT nalepkami okol 14h v soboto 7.3. v Notranjih Goricah, na Cesti na log? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Dans okol 8. 10 nekdo na crnem Z- ju po celovski... :blink: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Dans okol 8. 10 nekdo na crnem Z- ju po celovski... :blink: :o a je biu 1000ccm?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Viden fifty oz schmid87 na svoji hondici, v globusu pri kranju, res zgleda hudo tale honda oO :D :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primoz14 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Dons se je v šentvidu (po celovški) okol dveh vozu en s hondo hannspree ene 4krat mem pelu. Enkrat ga je dvignu na zadno, kr lepo za pogledat. Se kdo prepozna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
virt666 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Glede na to kako lepo popoldne je blo dans pa sam 2 motorista...en Tomos 125SM iz Velenja v Šmartno ob Paki, pa en supersport (r6 menda) iz Šentruperta proti Letušu, kdo od tu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Dans okol 8. 10 nekdo na crnem Z- ju po celovski... :blink: :o Hmm, nobenga nism vidla, sm bla pa jest na rdeči R6 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 U sori, je mel isto modr alpinstar, pa sm mislna da si ti. heh ni panike ;) ..sm tut js že enga lani vidu na ninji 6ki z modrim kombinezonom :) ...bolj pogosto me lahk kje na gorenskem stakneš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Drugač pa dans na turi videni samo štirje motoristi: en suzuki GSXR od 06 naprej v črnem beriku v Logatcu okol 13.30, ena rdeča CBR v Postojni in en bel motorček, mislim da je bil duče, na notranjskem in še en motorist proti Trebnjem okol 15.40, nisem mela cajta prečekirat kaj je vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Dons se je v šentvidu (po celovški) okol dveh vozu en s hondo hannspree ene 4krat mem pelu. Enkrat ga je dvignu na zadno, kr lepo za pogledat.Se kdo prepozna. Viden fifty oz schmid87 na svoji hondici, v globusu pri kranju, res zgleda hudo tale honda oO :D :worship: se mi zdi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Same neumnost nič pametnega. Rumen api na bivju 249cc, ali si bil ti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 Jst sm ga vidu 10 čez 2, ker takrat je šel bus za loko. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 honda cbf al pa hornet mim aškerčeve okol 13:30...pa yamaha r1 mim križank proti dolenjki okol 14:15. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 heh ni panike ;) ..sm tut js že enga lani vidu na ninji 6ki z modrim kombinezonom :) ...bolj pogosto me lahk kje na gorenskem stakneš :P sj Vodice so na gorenjskem. No, dons sm bla tud v zgornji gorenjski, pa te nism nikjer vidla :nono: . Pa sori za zamenjavo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se