Miha27 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Ni padu. Snela se mu je ketna, pa smo probal poštimat Aaaaa tako torej. Sem mislil da je padel, ker je bilo pred ovinkom nekaj raztresenga po tleh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Dons se je v šentvidu (po celovški) okol dveh vozu en s hondo hannspree ene 4krat mem pelu. Enkrat ga je dvignu na zadno, kr lepo za pogledat.Se kdo prepozna. nevem, nevem :P js se vrjetn nism 4x pelou po celovški :D Viden fifty oz schmid87 na svoji hondici, v globusu pri kranju, res zgleda hudo tale honda oO :D :worship: naslednič pomahej al pa kj :D Jovo viden danes mimo vojašnice, z avtom :BUA: res slb :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Ah sem biv v busu, tko da ni šans da bi vidu. Ampak vela za naslednič :D Dons sva se vozila s frendom po kranju, dva 190cm orjaka na aprilii rs 125, čudn da noben ni vidu, ker motoristov je blo kr dost za srečat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Ej, hvala kolegom za opozorilo na radar pri Cepkih-pod Črnim Kalom.... pa pol še tistim kt ste opozarjal na predel od Kozine proti divači............ČELADO DOL!!!!!! :worship: :worship: :worship: :winkiss: Pa pozdravček vsem atv-mafiji, ki so jo strumno drzali proti obali......samo se ga 2 x srečal...... :winkiss: ma.....prow lepo vs je blo za vidt..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) ups, prosim zbrište Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil pumpahhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Ej, hvala kolegom za opozorilo na radar pri Cepkih-pod Črnim Kalom.... pa pol še tistim kt ste opozarjal na predel od Kozine proti divači............ČELADO DOL!!!!!! :worship: :worship: :worship: :winkiss: Pa pozdravček vsem atv-mafiji, ki so jo strumno drzali proti obali......samo se ga 2 x srečal...... :winkiss: ma.....prow lepo vs je blo za vidt..... atv-mafijo sm tud js vidu :D radarja pa nobenga ne :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Tud jast vidu ATVjevce na OMWju u Postojni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 maus viden na ridah.....pa hvala enmu k je opozoriu na plavčke dol mal naprej od šole :worship: pa videnih še žbiljon drugih..... kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) @pečo viden na Bledu...okoli 12-ih...s sopotnico...? lp Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 :OK: Danes popoldne po tretji uri od Idrije do Logatca z enim s pisano belim športakom, kavbojkah in z goriško registracijo podirala ovinke ravno v pravem tempu, sem že mislil da te zadržujem. V Kalcih pa si zavil proti Postojni. :cry: Na žalost pa srečal tudi talentirance (4T skuter in dva SS) od Dravelj do Šentvida, neregistriran motor, brez čelade, zadaj hihitajoča šjora, nažiganje do daske (čeprav smo v vsakem križišču spet prišli skupaj), za piko na i pa še v križišču izsiljena prednost avtomobilu. Takrat me je bilo pa kar sram da sem bil slučajno zraven, nič čudnega da nas ne marajo. :headbang: Drugače pa polno motoristov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 na Mariji Reki srečal modri Z750 s sopotnico, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Jovo viden danes mimo vojašnice, z avtom :BUA: jaa se spomnem haha :) sam sm prepozn dojeu da si ti haha :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Danes okoli 14.30 videna cela skupina na cesti mimo Izolske bolnišnice v Izolo. Tko na hitro se mi je zdelo da sem med njimi vidu Airoha pa Igorrja...jst sem bil na poligonu pri rudi, pa vadu osmice :naughty: Lepo vas je blo videt...okoli 10 motorjev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Danes okol 11.30 na bežigrajski viden mislim da gixer u rizla izvedbi in pa popldne r1 na bencinski u Polulah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BUBICA Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 he he he jes sm jo že trdo v graža zaklenu de je neb kasn strojan zamenu za 200kg železa!!! :D jaz sem bila na kratki furci,vidiš pa vidiš vse podrobnosti na avtu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BUBICA Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 :D jaz sem bila na kratki furci,vidiš pa vidiš vse podrobnosti na avtu .) ups sorry .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BUBICA Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Kdo je pa bil z Yamaho s FIAT nalepkami okol 14h v soboto 7.3. v Notranjih Goricah, na Cesti na log? :D nalepka Yamaha na FIAT .) bla sem na kratki delovni furci(pranje motorja)vračala sem se iz garaže potem z avtom .) mislim da sta bla dva z motrojem drugič gremo na :kava: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raceboy Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 maus viden na ridah.....pa hvala enmu k je opozoriu na plavčke dol mal naprej od šole :worship: pa videnih še žbiljon drugih..... kdo od tuki? Ja jz sm se ustavu tm okul ene na parkiriscu spodej sz crnim z750.... je blo enih par parkirani tud tm ma ni blo nobenih akcij ku je biu cudn asfalt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Danes okoli 14.30 videna cela skupina na cesti mimo Izolske bolnišnice v Izolo. Tko na hitro se mi je zdelo da sem med njimi vidu Airoha pa Igorrja...jst sem bil na poligonu pri rudi, pa vadu osmice :naughty: Lepo vas je blo videt...okoli 10 motorjev? Res je, umes sem bil jst.... igorja pa ni blo :rolleyes: Ja sem vidu nek folk tam k je krožu hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 črnobela nova CBR 1000 RR :P lepa.. videna že kr ene parkrat v Kranju & bližnji okolici, ampak šele danes sem dojel da jo vozi ženska :) Ah sem biv v busu, tko da ni šans da bi vidu. Ampak vela za naslednič :DDons sva se vozila s frendom po kranju, dva 190cm orjaka na aprilii rs 125, čudn da noben ni vidu, ker motoristov je blo kr dost za srečat. aja aja, naslednič tko mahej, da bo še kšn avijon pristov :D lol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 sanda in andrejaa... u soboto neki šetale po logaškem sejmu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 V Zali v soboto so se mi za ritko prlimal na semaforju Bloodyshadow, pa pupa njegova če sm prou vidla..za tretga pa nism prepričana kdo je biu? :unsure: Irencko a si bla tud ti na sejmu? :blink: Neki sm vidla belga na eni opasni mrcini...pa nism bla šur d si ti :evilgrin: A si novo lubico si umisnla? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 A je kdo od tuki po dunajski naviju motor?ob 12.45..js biu glih u šol pa matematko pisov..se nism mogu pol več zbrat za kontrolko :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Danes nekdo z ss iz avtoceste in na avtocesto v ivančni gorici okrog 17:10...kdo iz tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Brdaus, danes na tržaški okol štirih.... ali si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se