brembo Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 spicy videna od lj do logatca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiroH Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 spicy videna od lj do logatca :P že reg. motor ? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 že reg. motor ? :unsure: nep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 dodajam še rdeč V-Storm po Aškerčevi/Zoisovi okol 14.15. pa še vse tiste k smo se vidl okol 14-15 proti šiški. Res pa ni blo nobenga na Zbiljcu dons... al sm pa lih jst na tak trenutek naletu (15-16h) LP... vidimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Brdaus, danes na tržaški okol štirih.... ali si bil ti? :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TeJa Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 V Zali v soboto so se mi za ritko prlimal na semaforju Bloodyshadow, pa pupa njegova če sm prou vidla..za tretga pa nism prepričana kdo je biu? :unsure: Ja smo bli BloodyShadow pa jst pa dore na rdeči vfr-ki :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 V Zali v soboto so se mi za ritko prlimal na semaforju Bloodyshadow, pa pupa njegova če sm prou vidla..za tretga pa nism prepričana kdo je biu? :unsure: Irencko a si bla tud ti na sejmu? :blink: Neki sm vidla belga na eni opasni mrcini...pa nism bla šur d si ti :evilgrin: A si novo lubico si umisnla? :naughty: ne ne niam nove lubice :) kera si misla tu, una na tamalih 4-ih kolah? ni moja lubica, j sam u posodo, tekom šihta :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 dans nekdo s črno hayabuso na rakovniku zavil proti merkatorju pri stari pekarni okol 15 ure s kužom na kestlu :D kdo od tukej? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 malo čez 17:00, dva sta prišla po obvoznici gor v kranju in zavila proti Naklem. en je bil na CBR, drugi pa na gixerju :) jaz sem čakal na semaforju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 včeraj pred elektro faksom v ljubljani črna fazerka lj registracija,v pondelk pa črna xtx kranjska registracija je kdo od vaju tle gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 dons so bli neki ljudje pr vaških pa pr motoraju kdo od vs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Sem prav videl, danes po viču Ninjaraider pa se en črn SS, sta bla ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 danes si sedel na pijački pod FDV :) ampak ni mi jasno zakaj tako navijanje plina....pritegovanje pozornosti? maybe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 :topic: kaj je to "pijačka" ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Sem prav videl, danes po viču Ninjaraider pa se en črn SS, sta bla ? :rolleyes: pa bratec na r6 :D to bi pa lahko vedu :D sm ju tut jst vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 pa bratec na r6 :D to bi pa lahko vedu :D sm ju tut jst vidu OFF;brembo, pa kdo je tebe kej vprašal :lol: ON; brembo, že dolgo nč viden s svojo hano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 ON; brembo, že dolgo nč viden s svojo hano :) brembo je učeraj krožil med logatcem in postojno :D malo na xtx malo na ninji :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Zjutraj okoli 6:30 opažen Igorr na motorju napoti v šolo. In okoli 8:00 opažena modra Honda CBR 125R "07" in Yamah Fazer pri slovnija avtu! Kdo od tukaj????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Zjutraj okoli 6:30 opažen Igorr na motorju napoti v šolo. In okoli 8:00 opažena modra Honda CBR 125R "07" in Yamah Fazer pri slovnija avtu! Kdo od tukaj????? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 :naughty: Pr Slovenija Avtu? Pa ne da na Litostrojsko hodš? K še nism vidla motorja tm parkiranga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pr Slovenija Avtu? Pa ne da na Litostrojsko hodš? K še nism vidla motorja tm parkiranga? Ne, na Vrhniki me je videl najbrž. Mimo Slovenija Avta se nisem nič vozil in tudi na Litostrojsko ne hodim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ups, mal narobe sm post prebrala, jah no, sm mislna da nau sam moj revež skoz na tapeti. No ja, sej če bi bla fant bi blo verjetno bolj zanimivo pol met gručo punc okol motorja, k parkiraš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Ups, mal narobe sm post prebrala, jah no, sm mislna da nau sam moj revež skoz na tapeti. No ja, sej če bi bla fant bi blo verjetno bolj zanimivo pol met gručo punc okol motorja, k parkiraš... Ja itak, punce kar čakajo v vrsti, da se bodo z MZ-jem peljale. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Pa što mu fali? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Dones na Rebrnicah Kawasaki Z750 ali 1000 en črn en zelen pa zravn pa pomojem kawasaki zx-7.Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se