vuk76 Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 (popravljeno) od vitanj do sg-ja 2 trika... ql za videt @ vuk upam da si slišal moj "pozdrav" mimo tvoje hiše ob cca 17 =) Na zalost nisem bil doma (ob 17.30 ze bla v Oazi)...drgac pa hvala za pozdrave,jih je vsaj kak sosed slisal Popravljeno April 11, 2009. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZMKS Objavljeno April 11, 2009 Deli Objavljeno April 11, 2009 Kdo iz foruma ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Schmid87 a si šu ti okol 12.30 proti kačjim ridam?? nop.. danes sem bil na šihtu. dvomim da je imel ta človk na hannspree črne nalepke nad lučmi kot jaz.. js se po tem (pumoje) razlikujem od ostalih sicer pa.. motoristka (uf, lepe oči) videna v Čirčah pri Kranju na Monsterju.. zavijala si na delavski most.. 5 komadov je malcalo v piceriji Tonač v Čirčah poj s pa vidu kar sm mislu da nebom nikoli!! neregistriran Ducati Desmosedici RR :worship: viden 2x v Kranju.. KAKŠEN ZVOK!!!!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Kdo iz foruma v tonač avtu, dirkal ko neumen? hahahah hec hec:) fiftyy vem da si biu ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Temna Futura vceraj popoldne na cesti proti Jesenicam, kdo od tlele? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 skupina motoristov učer okol 6h popoldan ob cesti, par ovinkov pred Rakitno, anybody? pa ena bela FZ-6N na Rakitni parkerana zravn mojga Z-ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Kdo iz foruma ? V Petek opažen ta model pred KC Ljubljana navijal gas do blokade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) sicer pa..motoristka (uf, lepe oči) videna v Čirčah pri Kranju na Monsterju.. zavijala si na delavski most.. uu to sm tut ze jest vidu... sej je kle na forumu...poyabu nick ..:/ kristel al neki tayga Popravljeno April 12, 2009. Popravil JMatic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 haha sm se spomnu da sm tut jest to ye enkrat prasou haha http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=993095 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Kdo iz foruma v tonač avtu, dirkal ko neumen? hahahah hec hec:) fiftyy vem da si biu ti js nč nevem :D skupina motoristov učer okol 6h popoldan ob cesti, par ovinkov pred Rakitno, anybody? pa ena bela FZ-6N na Rakitni parkerana zravn mojga Z-ja. grčar is alive :worship: haha sm se spomnu da sm tut jest to ye enkrat prasou haha http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=993095 haha do zdj sm jo vidu 3x.. fajn zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 pred cca pol ure v miklavžu bela r1 2009 z akrapotom.. kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Dons na ridah pri planini, velik parkiranih jst pa sow parkrat gor pa dol, opazu da en slika, ce je tud mene kej ujel v objektiv bi ga prosu za slike plava fazerka, obe luci prizgani, crno/plav kombinezon, siva zatemnjena celada. Aja pa se kar lusna crnolasa policistka me je navrhu ustavla sem reku da jo morm it mal obiskat hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Dons na ridah pri planini, velik parkiranih jst pa sow parkrat gor pa dol, opazu da en slika, ce je tud mene kej ujel v objektiv bi ga prosu za slike plava fazerka, obe luci prizgani, crno/plav kombinezon, siva zatemnjena celada.Aja pa se kar lusna crnolasa policistka me je navrhu ustavla sem reku da jo morm it mal obiskat hehe Jest sm tud vidu da en slikaa, in slike so objavljene v albumu, vendar se nism našel med slikami! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Dons na ridah pri planini, velik parkiranih jst pa sow parkrat gor pa dol, opazu da en slika, ce je tud mene kej ujel v objektiv bi ga prosu za slike plava fazerka, obe luci prizgani, crno/plav kombinezon, siva zatemnjena celada.Aja pa se kar lusna crnolasa policistka me je navrhu ustavla sem reku da jo morm it mal obiskat hehe http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=64148#img mogoce ? pa se naslednja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=64148#img mogoce ?pa se naslednja Ta nisem jst Tale pa sem http://www.motosvet.com/album/images/2009/...23_DSCI0252.JPG Popravljeno April 12, 2009. Popravil Martin86 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Danes na izvozu iz avtoceste iz ivančni gorici ena motoristka v belo-črnem kombinizonu in dva motorista...enega je mudelo na malo potrebo se mu je mudilo kot hudič...kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) Ta nisem jst Tale pa sem http://www.motosvet.com/album/images/2009/...23_DSCI0252.JPG :lol1: kaki smehi... tak zgleda kot da se s kolesarjem dajeta ps.. ni mi jasno zakaj je zaščita na ograji na notranji strani ovinka? Popravljeno April 12, 2009. Popravil m@dness Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Danes sem vas polno videl .... Ali si bil ti? Kdo je bil pa za mano pršel čez ride, sem vaju prehitel v Postojni, pupa mela eno rumeno mašino... nisem glih spremljal kateri motorji so...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Martin86 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 :lol1: kaki smehi... tak zgleda kot da se s kolesarjem dajeta ps.. ni mi jasno zakaj je zaščita na ograji na notranji strani ovinka? Za ograjo nimam pojma, kolesar je bil pa lih ovira v ovinku in tko me je lastnik slike tud lepo lahk sliku k je slo pocas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 schmid87 a si na jezersk letu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Včerej v Kranjski gori, eden na (pomoje cbr-ki), ixs oprema, radovljiški grb na registraciji... vozu za mano, sva na petrolu obrnila pa nazaj, sam pol si me itak prehitu :krneki: jest sem bila na ninji 250. Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Danes sem vas polno videl .... Ali si bil ti? Kdo je bil pa za mano pršel čez ride, sem vaju prehitel v Postojni, pupa mela eno rumeno mašino... nisem glih spremljal kateri motorji so...? Si na ridah sedel na klopci, pa smo ti potrobil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MINY Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 Danes na izvozu iz avtoceste iz ivančni gorici ena motoristka v belo-črnem kombinizonu in dva motorista...enega je mudelo na malo potrebo se mu je mudilo kot hudič...kdo od tle? jp men se je mudilo nism mogu več zdržat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 schmid87 a si na jezersk letu? yap pa čez na železno kaplo.. ampak je česta čist siebana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno April 12, 2009 Deli Objavljeno April 12, 2009 jp men se je mudilo nism mogu več zdržat Še 100 metrov naprej bi se pelal pa je že bencinska. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se