Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lindau, a si se ti sprehajal za veliko noč pred biušo srednjo šolo v lendavi, s pesom?

Objavljeno

Okol 11ih ena bejbika nasprot kliničnga v Lj na eni plavi naked Yamahci

Objavljeno

....ajd, kolk vas je blo osebno al sam motor posnet v odaji.....OKUS PO HITROSTI......

Objavljeno
....ajd, kolk vas je blo osebno al sam motor posnet v odaji.....OKUS PO HITROSTI......

....vsi kolegi in nekolegi skor so bli, mene pa nkjer :grrr ....bo treba začet zgleda na motozbore hodt :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
....vsi kolegi in nekolegi skor so bli, mene pa nkjer :grrr ....bo treba začet zgleda na motozbore hodt :lol1:

Si bla, se mi zdi, da te za pou sekunde pokaže, ko si čelado daš (sedeča na motorju) na glavo, neposredno pred odlomkom, kjer se blond bejba oblači na Grobniku :-).

Sej bi te skor spregledu, ampak maš tolk markantno in velko rit :naughty:

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

par

Objavljeno
Si bla, se mi zdi, da te za pou sekunde pokaže, ko si čelado daš (sedeča na motorju) na glavo, neposredno pred odlomkom, kjer se blond bejba oblači na Grobniku :-).

Sej bi te skor spregledu, ampak maš tolk markantno in velko rit :naughty:

Pa ne mi rečt d sm zamudila my half a second of fame B) .....tud :devil: , a zdj bom mogla pa clo gledat it :whistle: .....tnx za kompliment :naughty: ,delam na tem, d bo še večja, d se bom drugič vsaj opazla nekak :lol1:

je bla pa dns opažena ena kamikaza ob okol 9.00 čez Mirno peč v nizkem letu, slišal se je k Yamaha, sm ne vem al je blo za Rjem 1 al 6, je bil sm zvok brez slike :slap:

Objavljeno

Moja boljša polovica je bla...morm še enkrat pogledat, k je blo zlo hitr :naughty:

Objavljeno
Pa ne mi rečt d sm zamudila my half a second of fame B) .....tud :devil: , a zdj bom mogla pa clo gledat it :whistle: .....tnx za kompliment :naughty: ,delam na tem, d bo še večja, d se bom drugič vsaj opazla nekak :lol1:

je bla pa dns opažena ena kamikaza ob okol 9.00 čez Mirno peč v nizkem letu, slišal se je k Yamaha, sm ne vem al je blo za Rjem 1 al 6, je bil sm zvok brez slike :slap:

Mislm, d je ponovitev dans ob 12. 00....pa se najd.. :rolleyes:

Objavljeno

Maus vozu za mano do Kalc?? Pol, šu naprej sam nism mogu sledit (Blokada)... :naughty:

Objavljeno

maus ti norc :lol:

Objavljeno

Evo spet viden schmid87, ko si šel po unmu klancu od labor proti kranju dol. :D

Objavljeno

Po si pa lihk mene zgresu :)

2 z maxiskuterjam, na klopcah smo mal podebatiral + dobila sta eksluzivni posnetek ovinka hehe :)

Objavljeno
Mislm, d je ponovitev dans ob 12. 00....pa se najd.. :rolleyes:

zamudniki obeh pa si ga najdite na spletni strani nacionalke... je že pripopan!

lp, nina

Objavljeno

schmid87, smo se srečal na Jezerskem v tadougmu ovinku, pa še en je bil s tabo...rdeče bel motor

Objavljeno

Modra FZ1, pred Urško v Čatežu, KK tablce?

Objavljeno
schmid87, smo se srečal na Jezerskem v tadougmu ovinku, pa še en je bil s tabo...rdeče bel motor

ko si iz ovinka stegnil roko? :) Ja jez sm bil zravn :P

Objavljeno
ko si iz ovinka stegnil roko? :) Ja jez sm bil zravn :P

Hehe, ja...a ti si bil pol ta ta drugi

Objavljeno

En pubec z yamaho viden in oblajan :rolleyes: ( z moje strani :whistle: ) na trojanah... se je zih ustrašu, da mu bom krofke pojedla :evilgrin:

Objavljeno
Maus vozu za mano do Kalc?? Pol, šu naprej sam nism mogu sledit (Blokada)... :naughty:

sj sm počas pelju... čez naselje po omejitvah, a ne... ti si priča :P

maus ti norc :lol:

glih taprau se je oglasu :whistle:

Objavljeno
Evo spet viden schmid87, ko si šel po unmu klancu od labor proti kranju dol. :D

:P

hehe, sva že ugotovila da sm biu js :)

treba je blo pogledat cesto na železn kapl.. obup :closedeyes:

Objavljeno
sj sm počas pelju... čez naselje po omejitvah, a ne... ti si priča :P

Tako je... Nism biu zihr če se gre tm levo za Ride pa sm že prej hotu spustit naprej, da'b vidu kam če grem prou... :D:D

Objavljeno

dons juree mim glavne ob 3?

morva enkrat na en pir, se poznava že 2 let tle prek forumov tko pa nč... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!