Ninč Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Lindau, a si se ti sprehajal za veliko noč pred biušo srednjo šolo v lendavi, s pesom?
SharpNinja Objavljeno April 20, 2009 Opozori Objavljeno April 20, 2009 Okol 11ih ena bejbika nasprot kliničnga v Lj na eni plavi naked Yamahci
radoracer Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ....ajd, kolk vas je blo osebno al sam motor posnet v odaji.....OKUS PO HITROSTI......
SharpNinja Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 ....ajd, kolk vas je blo osebno al sam motor posnet v odaji.....OKUS PO HITROSTI...... ....vsi kolegi in nekolegi skor so bli, mene pa nkjer :grrr ....bo treba začet zgleda na motozbore hodt
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 (popravljeno) ....vsi kolegi in nekolegi skor so bli, mene pa nkjer :grrr ....bo treba začet zgleda na motozbore hodt Si bla, se mi zdi, da te za pou sekunde pokaže, ko si čelado daš (sedeča na motorju) na glavo, neposredno pred odlomkom, kjer se blond bejba oblači na Grobniku :-). Sej bi te skor spregledu, ampak maš tolk markantno in velko rit :naughty: Popravljeno April 21, 2009. Popravil mashina
Schmid87 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ....ajd, kolk vas je blo osebno al sam motor posnet v odaji.....OKUS PO HITROSTI...... par
SharpNinja Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Si bla, se mi zdi, da te za pou sekunde pokaže, ko si čelado daš (sedeča na motorju) na glavo, neposredno pred odlomkom, kjer se blond bejba oblači na Grobniku :-). Sej bi te skor spregledu, ampak maš tolk markantno in velko rit :naughty: Pa ne mi rečt d sm zamudila my half a second of fame B) .....tud , a zdj bom mogla pa clo gledat it .....tnx za kompliment :naughty: ,delam na tem, d bo še večja, d se bom drugič vsaj opazla nekak je bla pa dns opažena ena kamikaza ob okol 9.00 čez Mirno peč v nizkem letu, slišal se je k Yamaha, sm ne vem al je blo za Rjem 1 al 6, je bil sm zvok brez slike
Andro82 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Moja boljša polovica je bla...morm še enkrat pogledat, k je blo zlo hitr :naughty:
a79 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Pa ne mi rečt d sm zamudila my half a second of fame B) .....tud , a zdj bom mogla pa clo gledat it .....tnx za kompliment :naughty: ,delam na tem, d bo še večja, d se bom drugič vsaj opazla nekak je bla pa dns opažena ena kamikaza ob okol 9.00 čez Mirno peč v nizkem letu, slišal se je k Yamaha, sm ne vem al je blo za Rjem 1 al 6, je bil sm zvok brez slike Mislm, d je ponovitev dans ob 12. 00....pa se najd..
MoTo G_P Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Maus vozu za mano do Kalc?? Pol, šu naprej sam nism mogu sledit (Blokada)... :naughty:
logarr Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Evo spet viden schmid87, ko si šel po unmu klancu od labor proti kranju dol.
juree Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Po si pa lihk mene zgresu 2 z maxiskuterjam, na klopcah smo mal podebatiral + dobila sta eksluzivni posnetek ovinka hehe
Ninč Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Mislm, d je ponovitev dans ob 12. 00....pa se najd.. zamudniki obeh pa si ga najdite na spletni strani nacionalke... je že pripopan! lp, nina
Andro82 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 schmid87, smo se srečal na Jezerskem v tadougmu ovinku, pa še en je bil s tabo...rdeče bel motor
Frips Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Modra FZ1, pred Urško v Čatežu, KK tablce?
juree Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 schmid87, smo se srečal na Jezerskem v tadougmu ovinku, pa še en je bil s tabo...rdeče bel motor ko si iz ovinka stegnil roko? Ja jez sm bil zravn
Andro82 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ko si iz ovinka stegnil roko? Ja jez sm bil zravn Hehe, ja...a ti si bil pol ta ta drugi
Andrejaa Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 En pubec z yamaho viden in oblajan ( z moje strani ) na trojanah... se je zih ustrašu, da mu bom krofke pojedla :evilgrin:
maus Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Maus vozu za mano do Kalc?? Pol, šu naprej sam nism mogu sledit (Blokada)... :naughty: sj sm počas pelju... čez naselje po omejitvah, a ne... ti si priča maus ti norc :lol: glih taprau se je oglasu
Schmid87 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Evo spet viden schmid87, ko si šel po unmu klancu od labor proti kranju dol. schmid87, smo se srečal na Jezerskem v tadougmu ovinku, pa še en je bil s tabo...rdeče bel motor hehe, sva že ugotovila da sm biu js treba je blo pogledat cesto na železn kapl.. obup :closedeyes:
MoTo G_P Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 sj sm počas pelju... čez naselje po omejitvah, a ne... ti si priča Tako je... Nism biu zihr če se gre tm levo za Ride pa sm že prej hotu spustit naprej, da'b vidu kam če grem prou... :D
logarr Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 dons juree mim glavne ob 3? morva enkrat na en pir, se poznava že 2 let tle prek forumov tko pa nč...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se