Snečer Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 hvala vsem motoristom, ki so danes okrog 17:30h opozarjali na policaje na ridah Mene je na radar opozoril celo policaj na motorju, ki je peljal nasproti. Sem prvo mislil, da signalizira, da je kaj narobe (nesreča, spolzka cesta...).
JMatic Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 uh policaji so tut carji jest sm jih skos pozdravlou, pa dons me je edn spustu samo z opozorilom
juree Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Motoristi, povejte mi, kakšen "znak" je potreben da takoj veste, radar je...Nevem, če blendam si misli da pozdravlam, nvm kako naj signaliziram Any idea?
trebor Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Motoristi, povejte mi, kakšen "znak" je potreben da takoj veste, radar je...Nevem, če blendam si misli da pozdravlam, nvm kako naj signaliziram Any idea? Si že poskusil s stegnjeno dlanjo obrnjeno navzdol v vodoravni drži mahat gor in dol? :naughty: LP Robert
davidg Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Motoristi, povejte mi, kakšen "znak" je potreben da takoj veste, radar je...Nevem, če blendam si misli da pozdravlam, nvm kako naj signaliziram Any idea? Jaz navadno z roko nakazem "bolj počasi" . Navadno pali... D.
juree Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Si že poskusil s stegnjeno dlanjo obrnjeno navzdol v vodoravni drži mahat gor in dol? :naughty: LP Robert Tko maham ja, sam nevem, kolk kdo kej dojame zato...Sm mislu da je kaksna druga "metoda" :)Sj nikoli neveste, a užge al ne
trebor Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Sorry, ker spet pišem. Zahvalil bi se motoristu na apriliji mille, ki mi je pri Paviljonu sporočil, da je kolegu crknila honda . Skupaj smo se vozili od Vrhnike pa do Brezovice. Mislim, da je imel grb nekje iz Revirjev. LP Robert
EAST Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Itak, da z dlanjo pokažeš bolj počasi, ne ga srat z raznimi vrtenji prstov ipd, osebno vedno ampak res vedno konkretno opozorim vse motoriste in avtomobiliste(seveda do neke logične razdalje, nato pa verjamem, da jih drugi) in tudi sam sem vedno lepo opozorjen od strani motoristov ter občasno avtomobilistov(je fajn, ni treba plačevat oz bežat), predvsem pa je dober občutek, ko vidiš, da je večina motoristov ok(tistih z prevelikim egom, ki jim je pod častjo, da bi nakazali na radar, pa ni vredno omenjati).
Gasperr Objavljeno Maj 3, 2009 Objavljeno Maj 3, 2009 Od petka do nedelje v POREČU pred hotelom DELFIN videna tale dva motorja. Yamaha ma tut motosvet nalepko tk da je verjetno voznik član tule gor..
janetka Objavljeno Maj 4, 2009 Objavljeno Maj 4, 2009 u sj res...danes na poti iz morja....na razdrtem sm vaju ujel...dva motorja, moski in zenska, ona je mela vstrom, njegovega sm pozabu..oba KR registracije.....sm vozu za vama do vrhnike, v Postojni smo pobral se enga coperista, in ga kasnej tut zgubil, je su naprej mela sta moj slog voznje, tak lagano, turisticki, da sm lahko mal sprobavou polozaj telesa cez ovinke no hvala vam za druzbo ucerej dva motorista v Logatcu pomoje....hvala vama za opozorilo na (4!) policaje HVALA! kuk je svet majhen Jest sm se pa sprašvala kuga je narobe z rdečim cestakom za menoj da celo večnost ne :grrr prehiti. Vidla sm, da si mel mal roko u boku, pa mal stegnjeno nogo... sm mislila da trpiš zadaj za nama. Ampak vozil si lepo, previdno in v Logatcu na rondoju zavil levo. motorsit pred menoj je tudi imel V stroma ampak 1000čaka. lp janetka
JMatic Objavljeno Maj 4, 2009 Objavljeno Maj 4, 2009 no hvala vama za lepo voznjo hehe mja... telefon sm meu pa sm se mogu ustavt hehe
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2009 Objavljeno Maj 5, 2009 Schmid a ti ne maraš une ravnine od hotemaž do logota? k sm vidu da si skoz tupaliče pršu hehe, ravnine mi niso preveč zanimive sicer pa kokr je.. občasno grem tut čez ravninco tm sicer pa: danes, videna Yamaha R6.. parkirana pred stadionam v Kranju..
HyperJack Objavljeno Maj 5, 2009 Objavljeno Maj 5, 2009 Popoldan viden starejši letnik Z750 na Rudniku v Ljubljani Rdeč Gold Wing v smeri proti Ivančni Gorici Rumena Yamaha Yzf 125 v Bregu, prav tako v smeri Ivančne Gorice Enduro BMW v smeri proti Metliki... Če kdo od tu, kar naj javi se lp
brembo Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 rumeni cestak dns viden v kombiju na avtocesti mim brezovce
Irencko Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 en rumenček, na delč bl enduro varjanta učer parkerou zram moje lubice, pred domom u logatcu kdo ud tle?
Brejker Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 Srebrna Ninja zx6. Berik uniforma. Kamniška obvoznica. Any one?
Miha27 Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 S kom sem se pogovarjal na Rakitni z črnim Z750 in rossi čelado? Pa še par kolegov je blo zraven?
Prevtzer Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 S kom sem se pogovarjal na Rakitni z črnim Z750 in rossi čelado? Pa še par kolegov je blo zraven? S Solcm? Je še en kolega vozu Z750 en pa SV650?
Miha27 Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) S Solcm? Je še en kolega vozu Z750 en pa SV650? Bil je še eden z belo-rdečo CBR1000RR, črno CBR600RR in modrim GSX-R1000. Tablce so ble KR na Fireblade-ki. Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil _Mihaa_
benny0104 Objavljeno Maj 7, 2009 Objavljeno Maj 7, 2009 Danes mimo Aškerčeve šole po Barjanski proti Trnovem in nazaj okoli 10:15 viden Ducati 1098?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se