Murderdoll Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 (popravljeno) Dopoldne sta mi od vrhniškega klanca pa do Planine družbo delala Goldwing in CBR-ka...annyone? Danes je en stric na ridah na travi stal in s kamero snemal dogajanje pa me zanima če je bil kdo iz foruma, če ja pa prosim da kaj objavi LP Popravljeno Maj 16, 2009. Popravil Murderdoll Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Tam od Laz pa do odcepa za Trebnje vozil za eno večjo skupino potovalnikov (pa dva čoperja glasna k hudič. A ste bli vi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 So danes koga od vas ustavili ITA policaji na Kozini ? Wtf? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 So danes koga od vas ustavili ITA policaji na Kozini ? Wtf? :blink: A to je clo mozno?!? Drgac pa kr neki ljudi na jezerskem (okoli 15:15 ko sem sel dol na slovenski strani skupinica treh gor, potem pa sem se za enim po dolini vozil (reg. LJ-EA-7...)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 danes.. na cesti čez Col v Ajdovščino.. si me spustu naprej, in sva kr lepo pelala prot ajdovščini ni šlo glih na nož (brez opreme & drugič sm se tm pelov) nakonc si me prašov če vem kje je cross, in poj sva nekak pršla do tja mel si FZ-6 z mal predelano masko :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 A to je clo mozno?!? Bu Lahko da so vozili za njimi že iz ITA strani... sicer pa tudi mene zanima kaj je bilo na stvari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Dve ritki na obzorju na Vrhniškem klancu okoli 17.00- Andrejaa in Irencko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 16, 2009 Deli Objavljeno Maj 16, 2009 Dns okol dveh skoz iz Dolenjskih toplic do Novga mesta vozila za eno plavo XTjko s pilotom in kopilotko....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 So danes koga od vas ustavili ITA policaji na Kozini ? Wtf? :blink: So imeli skupno akcijo...to sm zvedel, ko so me ustavili na črnokalskem klancu...sicer so imeli še radar (beli focus) na tisti ravnini pred kozino, če greš iz obale gor in potem so še lepo mahali z loparčkom 1km naprej...ja se je blo treba kr pazit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 kdo se je vceraj vozil proti ajdovscini z ducati desmosedici mmmmmm veri najs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thor Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 kdo se je vceraj vozil proti ajdovscini z ducati desmosedici mmmmmm veri najs Jaz sem ga tudi videl v Logatcu. Zelo unikaten zvok. To je najbrž una verzija k morš zanjo dušo prodat ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 hehe stoprocentno haha aja...a mogoce kdo ve kaj je blo vceraj popoudne na kokrici, pri soli.... baje se je razbiu en motorist, sam nihce nic ne ve :/ oz. nobenga ne zanima, ker je biu itak samo motorist.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 hehe stoprocentno haha aja...a mogoce kdo ve kaj je blo vceraj popoudne na kokrici, pri soli.... baje se je razbiu en motorist, sam nihce nic ne ve :/ oz. nobenga ne zanima, ker je biu itak samo motorist.... piše avto pa motor, pa da je biv motorist odpeljan v KC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 So imeli skupno akcijo...to sm zvedel, ko so me ustavili na črnokalskem klancu...sicer so imeli še radar (beli focus) na tisti ravnini pred kozino, če greš iz obale gor in potem so še lepo mahali z loparčkom 1km naprej...ja se je blo treba kr pazit Fak, to ni lepo :wacko: sem bila prepričana, da ne smejo čez mejo tega delat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AgainstMe Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Na golici danes okoli 11h dva zelena motorja (eden Ninja) z MB registracijo. Sem vaju dohitel in nekaj časa vozil za vama, potem pa sta se ustavla na avtobusni. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 od vseh videnih motorjev danes , je blo 1/3 motoristk !! :naughty: rebel 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 SEIO-NAGE na ridah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 od vseh videnih motorjev danes , je blo 1/3 motoristk !! :naughty: /me likes :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Na Vrsicu je blo kr dost motoristov. Sicer dost Taljanov,sam nekaj pa tut nasih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Fak, to ni lepo :wacko: sem bila prepričana, da ne smejo čez mejo tega delat :unsure: očitno so se že dogovorili ...ja dns so spet imeli akcijo...hvala vsem, ki ste opozarjali na policaje med kozino in divačo in tudi potem proti obali ...sam nas je blo pa veliko na cesti dns...me že kr boli leva roka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 od vseh videnih motorjev danes , je blo 1/3 motoristk !! :naughty: ja 4 vem da smo se pelale u koloni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 hehe stoprocentno haha aja...a mogoce kdo ve kaj je blo vceraj popoudne na kokrici, pri soli.... baje se je razbiu en motorist, sam nihce nic ne ve :/ oz. nobenga ne zanima, ker je biu itak samo motorist.... mislim da sta bila motorist in sopotnica...Obadva prišepala v reševalni kombi, ter brez sirene nekam peljana...Tako da predvidevam da sta OK. Je pa baba v twingotu izsilila prednost iz enosmerne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 Včeraj, v soboto popoldne okrog 3 ure na kozini skupina BMW isti letnik isti model. Celo registracija je bila skoraj identična - FU - xxx. Številke se razlikujejo. Enih 6 vas je blo, ste zavili na kras. v Divači. Pomoje je šlo za kako testno vožnjo. Prvi je vozil v plavem kombinezonu, meni se zdi da RT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 danes okoli 13:00 dunajska+yamaha + super zvok+irokeza na čeladi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Maj 18, 2009 Deli Objavljeno Maj 18, 2009 Na Vrsicu je blo kr dost motoristov. Sicer dost Taljanov,sam nekaj pa tut nasih :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se