Senna Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Irenčko,a sva se midva učer mal pred 6 srečala med Kalcami in Hotedrščico,nisem imel časa pogledati Sej veš uvivnki pa to :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Irenčko,a sva se midva učer mal pred 6 srečala med Kalcami in Hotedrščico,nisem imel časa pogledati Sej veš uvivnki pa to :trance_33_sleep: sva se ja, šiht je klicou uvivnki ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 sva se ja, šiht je klicou uvivnki ja Na ene treh je pesek,moraš kr previdno :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Na ene treh je pesek,moraš kr previdno :angry: res je... na prvem in zadnjem prou zmerej :krneki: pa taku sa lepi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomAAAz Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 res je... na prvem in zadnjem prou zmerej :krneki: pa taku sa lepi Ja ni druge kakor metlo v roke vzet in pometat!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Lencdo si se danes peljal ob 12:00 v BTC od Emporiuma proti A hali? LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Danes zjutraj okoli 7:00 pri Tobačni vedena rdeča Honda CBR 600RR in okoli 15:00 na glavni v Ljubljani Honda CBR 600RR Moviestar replica! Kdo od tukaj???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Maj 28, 2009 Deli Objavljeno Maj 28, 2009 Danes zjutraj okoli 7:00 pri Tobačni vedena rdeča Honda CBR 600RR in okoli 15:00 na glavni v Ljubljani Honda CBR 600RR Moviestar replica! Kdo od tukaj???? Matex - movistar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 danes ob ene 11 en junak na modro belem suzukiju gsx600r 06-07 letnik....pri križankah...mislim da je imel SHOEI čelado (tako črno z nekimi poslikavami belimi gor) vojaške urban camo hlače... kdo od tu?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Aljaz92 viden na Ridah ob petih. Pa še sopotnika si mel zraven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 Aljaz92 viden na Ridah ob petih. Pa še sopotnika si mel zraven. Res je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 Danes en kolk me je nasmejou hahahahaha En junak danes v BTCju na krožnem pri City Parku na HONDi REPSOL se ustavil in scal pri ograji hahahahahahaha Takoj za njem pa en junak na rumenem cestaku...tak bolj starejši letnik motorja kdo od tle??? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 Od vseh k so letel mim dns sta mi najbl 2 repsolki ostal v spominu, ena mal za Dvorom smer Novo mesto in ena mal pred Kočevjem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 3x R1 parkirane Pr Celarju v Kokri, kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Ja ni druge kakor metlo v roke vzet in pometat!!! neb pumagal, sj pomedejo cestarji, sam kamjoni prec iz bankin namečejo gor :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nisem Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Hvala usem, ki so me danes med 16 in 18 na relaciji KP-LJ opozorili na 4 radarske zasedbe, nad Izolo, takoj za Kozino, med Kozino in Divačo ter Grčarevcem. Bil kooperativen tut kontra. Med Kozino in Divačo smo si vzajemno divje mahali z nasprotivozečimi motoristi Od avtomobilistov pa nič koristi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Pred pol ure viden Motosvetovec čez mojo vas, tist k BMW-ja fura pa rožičke ma na čeladi. 2x si šel čez vas. P.S. Motor se sliši kot SS :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Danes čez Delavski most prot merkatorju na primskovem u Kranju rdeča cbr954 in rdeč ducati monster obadva s sopotnicam js sm biu pa na žalost u avtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Vcer okol pol stirih nekdo parkiral pred Supernovo in na rezervarju s sabo prpeljal psa... Crn motor, crn stirinozec.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 (popravljeno) Včeraj ob cca18:30h si prehiteval od Vinske gore do odcepa za Črnavo (sportak, na njem bedak v črnem kombinezonu) Če te še enkrat srečam na cesti, te sam sklatim z nje, da ne boš ogrožal drugih, bedak debilni.... Preklemansko srečo boš imel, če boš s takim načinom vožnje preživel letošnjo sezono :closedeyes: Jaz s svojim avtomobilom in eden z družino pred menoj sva zapeljala na bankino, da je šlo mimo po nepreglednih ovinkih s polno črto. Da boste vedeli še drugi - nepregleden ovinek v desno, polna črta, jaz na bankini, vmes motor, na drugem voznem pasu tudi avtomovil Popravljeno Junij 7, 2009. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 Včeraj je nekdo rinil po zaloški Aprilio pegaso okoli 17:45 imel je pa SG registrske tablice...kdo od tle? Danes na izvozu iz avtoceste v Ivančni gorici nekaj motoristov najbrž čakalo, da neha padati dež. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 kdo sta bila junaka danes na ptujski v MB v dezju ? golda in z750 ali 1000..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrejba Objavljeno Junij 7, 2009 Deli Objavljeno Junij 7, 2009 Zelo rad bi spoznal voznico (crne dolge lase, z pribliskom rdece, alpinestars jakno in rukzakom, x-lite celada), ki je vceraj (sobota 6.6) vozila ob cca 12ih iz kamnika (skoz tuhinj) proti celju (jaz sem pol za veljenje zavil) z bmwjem in ljubljansko registracijo in jaz za tabo. Hotu sem te na kakem semaforju vstavt, samo si vedno tako zapeljala, da ni blo mogoce komunicirat. Zelo lepa voznja (kar je v sloveniji skoraj da redkost), katero bi se kdaj ponovil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Junij 9, 2009 Deli Objavljeno Junij 9, 2009 učerej rumeni cestak mim hiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 SEOI-NAGE in njegov kolega videna spodaj na Črnem Kalu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se