SEOI-NAGE Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kolega je bil naš gospodič TREBOR Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 SEOI-NAGE in njegov kolega videna spodaj na Črnem Kalu! Kolega sem bil oz. sem jaz :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Dans popoldne ni pa skor noben odzdravljal na Kocevki... :unsure: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Dans popoldne ni pa skor noben odzdravljal na Kocevki... :unsure: :blink: Jst sm! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Kolega sem bil oz. sem jaz :naughty: Me veseli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 včeraj okoli 11.40 punca s črno ninjo 250, kr tablice, se ravno pakirala na motor pred pedagoško/management fakulteto v kopru. katera od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Danes videna dva motorista...eden mel kawasaki zx10, drugi pa BMW...videna na Avstrijskem gradu Ostrovica..(semizdi) kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 včeraj okoli 11.40 punca s črno ninjo 250, kr tablice, se ravno pakirala na motor pred pedagoško/management fakulteto v kopru. katera od tu? to je bla pa lejci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 včeraj okrog 17 čez trzin viden stari sv 650..jst sm šou prot lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 vas vidu velik, hvala vsem ki ste opozarjal na radar smer Brod na kupi-kočevja danes okoli 15.30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Junij 13, 2009 Deli Objavljeno Junij 13, 2009 A je kakšen od vas padel včeraj v Potočah pri Preddvoru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 vas vidu velik, hvala vsem ki ste opozarjal na radar smer Brod na kupi-kočevja danes okoli 15.30 A ti si bil tud na unmu koncu Slovenije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasosa Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 vas vidu velik, hvala vsem ki ste opozarjal na radar smer Brod na kupi-kočevja danes okoli 15.30 Tudi jaz se zahvaljujem, se je postavu tam na vrh hriba kot kakšna stara kurba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Rumeni cestak in Osa rider videna pri Grčarevcu. Viden voznik nove Aprilie RSV4 v Logatcu! Kdo od tukaj???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 V Ribnici na križišču en rdeč Duče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Ena skupinca je šla okol 17-tih iz cerknice prot rakitni.....a mate fajn prašne motorje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 kdo je danes padu pri Cesnjevku pri unem ostrem ovinku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jest7 Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 V Ribnici na križišču en rdeč Duče Jap, tud jest tebe vidu pa še cel kup drugih. Se vid da je motorčk še nov k ga tko pazš . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Modra TA pred aqualuno, glih sta speljala ko sem prilezel do mojga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 Rumeni cestak in Osa rider videna pri Grčarevcu. Viden voznik nove Aprilie RSV4 v Logatcu! Kdo od tukaj???????? :grim sam ne okol govort . . . . . :naughty: pajkica in rumenicestak 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 (popravljeno) V Ribnici na križišču en rdeč Duče As se včer kej po jezerskem potepoua...? Sta mi namreč nasport pripeljala dva tanova tuonota - lepa k 200matr Popravljeno Junij 14, 2009. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 As se včer kej po jezerskem potepoua...? Sta mi namreč nasport pripeljala dva tanova tuonota - lepa k 200matr Nism bla jz :grrr , čeprov po skrajnem severnem koncu kure sm se klatila ja, ampak v družbi treh čist čudnih motorjev, BMW jim pravjo , jz pa na talepmu Taljančku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 U soboto ena kača v ovinku v ridah. Kdo od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 Maus in družba videna včeraj okoli 18:30 na cestninski pri Krškem...?! Na severni LJ obvoznici, včeraj okoli 17:40, 2 kom, men se vid da ble tete, ena imela MD Solo Rider znak na hrbtu . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 @Jure a.k.a. Dex... si bil ti dopoldan na pf v Ljubljani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se