Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

komu sm dons blendal za policaje... v smeri kočevja

ta prvi je biu pomoje 954 ta drugi je pa po zadni mimo mene prpizdu ampak sm mu se uspel poblendat da ga cakajo policaji cez 200m :D

aja biu sm v avtu..srebrn 307

upam da te ni ustrelu palicaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se kdo prepozna :naughty: Rumena R6 in tanova CBR Repsol?

post-17185-1246185234_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

EVO če mi zmanka za reg. se bom sredi Lj zapeljal z popolno opremo!!!! :D HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

a če te jst na kolesu pozdravim me boš pozdravla nazaj al ne???

LP

hmmmmm....odvisno....... :hmm:

odvisno, kako boš položil kak ovinek, hihihihihihi- btw-te držim za besedo.....bom pozorna na kolesa od sedaj....tebe se pa pričakuje z moto čelado in v kombenezionu...... upam da ne bo ostalo pri praznih moških besedah.....kot običajno...... :evilgrin:

kje se torej v takih postavah srečava......samo v info....da vem :whistle: :evilgrin: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

komu sm dons blendal za policaje... v smeri kočevja

ta prvi je biu pomoje 954 ta drugi je pa po zadni mimo mene prpizdu ampak sm mu se uspel poblendat da ga cakajo policaji cez 200m :D

aja biu sm v avtu..srebrn 307

upam da te ni ustrelu palicaj

Včeraj viden srebrn 307 v Velikih Laščah, zadaj pa čez obe okni goli riti zunaj. Da nisi bil to ti ?????? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes popoldne sem od Idrije proti Godoviču nekaj časa vozil za Transalpom 650 in rdečim mislim da ZZR250 s KP registrsko. Slednjega vozila ženska.

Mogoče kdo z motosveta?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes na furci od Logatca do MnaS en črn Z750 s KP registracijo, najprej mal spredaj pol mal zadaj za nama z BIZIXXXom... kdo od tle??

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudej, enkat prot večeru,, edn na plavmu suzukiju, mal od Godoviča naprej prot Hotedršic, kukr, de te je mal križ bolu, al pa kakat tiščal. Si me pozdravu. Pa eno rdeče železje za tobo. Kdo ud tuki ??? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se kdo prepozna :naughty: Rumena R6 in tanova CBR Repsol?

Ta drugi je un "frajer" k dela v TC-motoshopu z očalmi. Pa on full neki po grobniku derka pa te fore :P. To je on tko čist by the mimo.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj viden srebrn 307 v Velikih Laščah, zadaj pa čez obe okni goli riti zunaj. Da nisi bil to ti ?????? :D

ce je bla ta leva kosmata... pol sm biu jest ja :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudej, enkat prot večeru,, edn na plavmu suzukiju, mal od Godoviča naprej prot Hotedršic, kukr, de te je mal križ bolu, al pa kakat tiščal. Si me pozdravu. Pa eno rdeče železje za tobo. Kdo ud tuki ??? :P

Hola stari,

da si ne boš kej naredu ;) čaki da te Bizi dobi v roke, k tko grdo govoriš :P zakaj nisi rajši povabu h Gabronu?? :naughty:

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u četrtek Maus? v ridah opazoval zapeljivo rit mojga ultrasesutega subaruja. včeraj popoldan, okrog 14.00 pa mislim da je to isto počel Biker77 na titovi v postojni, predno je zavil na OMV

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

am u soboto 27.6 iz smeri kočevja (nemška vas) en s plavim motorjem mislm da je bla ninja sam nism prepričana k si se pelu glih po zadni je sam pihln mim okol pol 11.......kdo od tle???:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa plav M-Tech kombinezon?? Te so od vrhnike pred nami vozil... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola mojster,

je res, in potem ste vi trije v Kalcah zavili za Postojno, midva pa proti Idriji :)

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola mojster,

je res, in potem ste vi trije v Kalcah zavili za Postojno, midva pa proti Idriji :)

A to sta bla vidva?? Sploh nism vedu...Ja mal smo šli na ride pogledat... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker idiot je šel zdele iz Jezerskega dol, na enem ovinku v Kokri sem te videl že na haubi. Naslednjič se sploh umikal ne bom.

Bil je pa en čoper v družbi enih 4ih motoristov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes popoldne sem od Idrije proti Godoviču nekaj časa vozil za Transalpom 650 in rdečim mislim da ZZR250 s KP registrsko. Slednjega vozila ženska.

Mogoče kdo z motosveta?

Mogoče sva se midva srečala, sem šel iz Godoviča proti Idriji in naprej, tudi popoldne enkrat, pa sm srečov eno al dve transalpe tud :whistle:

Okoli 4ih...

Popravljeno . Popravil Speedseeker
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola stari,

da si ne boš kej naredu ;) čaki da te Bizi dobi v roke, k tko grdo govoriš :P zakaj nisi rajši povabu h Gabronu?? :naughty:

Jap, če mi prav v kratkem ne pokažeš idealne linije od Kalc do naše Vukojebine se mi res lahko kaj zgodi ...

Bizija sicer ne poznam, ampak če se je slučajno naveličal železja in bi metal stran, bi se ga mogoče usmilil in ga vzel pod streho ...

1 kepco za inštrukcije od Kalc do Vukojebine in drugo kepco za inštrukcije v kontra smer .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmmmm....odvisno....... :hmm:

odvisno, kako boš položil kak ovinek, hihihihihihi- btw-te držim za besedo.....bom pozorna na kolesa od sedaj....tebe se pa pričakuje z moto čelado in v kombenezionu...... upam da ne bo ostalo pri praznih moških besedah.....kot običajno...... :evilgrin:

kje se torej v takih postavah srečava......samo v info....da vem :whistle: :evilgrin: :evilgrin:

jst s kolesom obvladam ovinke v nulo ;) mal koleno ven za bolj oster zavoj :D hahahahahhaha

ne meči vse v isti koš, če boš odpadke ločevala boš nekaj dobrega za naravo naredila :evilgrin:

da me ne boš narobe razumela....moped bo šele naslednje leto pri bajti, oprema bo pozimi tam nekje januarja....in naslednje leto če boš še vedno "ZA" lahko greva na eno ZASimfonijo, jaz s kolesom ti z motorjem ;) HAHAHAHHAA (in seveda v FULL opremi :P) :naughty:

SRY za :topic:

Popravljeno . Popravil Sky
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes viden voznik v črnem usnjenem kombinezonu, na črnem Kawasakiju ER-6n z Givi kovčkom zadaj in HJC črno-sivo čelado na relaciji Mengeš - Kamnik (pošta Duplica), okoli 19:30. Kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Igorr viden ko je zavijal v svojo ulico okoli 17:30!

Se mi je zdel. Ti bi pa tud lahko za mano zavil. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Igorr viden ko je zavijal v svojo ulico okoli 17:30!

igorr viden k je neko ?bejbo? peljal proti logatcu malenkost pred 17.00 :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!