jose Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 v Odrancih srečal celo grupo z nakedi :)
kOdEbLuE Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 danes ob 11:30 v radovljici se je prpelu nekdo iz smeri iz begunj, na res čedno uštimanem kruzerju sicer do nerazpoznavnosti tko da lahk samo ugibam kaj je blo... če je bil kdo od tle pol bi prosu če si ga lahk mal pobliže enkrat ogledam...
Sanda7 Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 včeraj že v mraku se je čez ride proti lj peljala skupina solo ridersov,prvi je bil horjo,za njim pa še cela delegacija ma nis nč prbremzali :fight2: pa čeprov je gregs kr u luft skakov da bi ga opazili
jax Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Bubamara, si se ti včeraj skozi domžale peljala? Ali sem napačno iz belega clia prašal če je z motosveta? :blush: Samo sem skoraj zihr da sem pravo... :)
bubamara Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Bubamara, si se ti včeraj skozi domžale peljala? Ali sem napačno iz belega clia prašal če je z motosveta? :blush: Samo sem skoraj zihr da sem pravo... :) ← ne....si tapravo :grim
jax Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 ne....si tapravo :grim ← Bom drugič dodal še kak ročni manever, s katerim bom probal ponazorit da malo ustavi in kako rečemo :) Magari da bi nama s kolegom smerne napotke dala :blush:
strom Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Od logatca prot postojni dons 11.45 modra XJR z mislim da CE registracijo pa poliman z MS nalepkam... si bil ti? LP
klimbra Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 včeraj že v mraku se je čez ride proti lj peljala skupina solo ridersov,prvi je bil horjo,za njim pa še cela delegacija ma nis nč prbremzali :fight2: pa čeprov je gregs kr u luft skakov da bi ga opazili ← HHV, AdtheMD, Keky III, Klimbra......pa rec, da nismo bli impozantni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cvet hropčevstva je opravil z ridami za malo malco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thundercat Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 HHV, AdtheMD, Keky III, Klimbra......pa rec, da nismo bli impozantni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cvet hropčevstva je opravil z ridami za malo malco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← :slap: lahko bi se ustavli ne :BUA: .....ste prefini za ride in nas ne-hropce..... :P
klimbra Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 :slap: lahko bi se ustavli ne :BUA: .....ste prefini za ride in nas ne-hropce..... :P ← Se je mudilo.......pač se je spuščal mrak in Hropci že po defoltu slabo vidimo....... Da o polnih jajcih in doma čakajočih damah ne izgubljam besed!!!!!!!
Robert Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) Danes med Planino in Logatcem srečal nekoga na Ducati Multistrada, zraven bil še en motorist al motoristka, se ne spomnim motorja. Kaj si bil ti Symru? (Hotschko mogoče) cca 13h Potem pa še srečal nekoga na rumenem Triumfu ustavljenega na semaforu (pred mostom, ker ga popravljajo) pred Postojno, če se ne motim. Kaj si bil ti Dave? Enkrat po 13h Ta dva motocikla sta mi padla v oči, ker jih vsak dan pač ne srečaš .) Pozdrav od Roberta Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil Robert
Black Knight Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Ob cca. 12:30 se je peljal nekdo v Logatcu mimo gostilne Trije Kostanji z modrim GSX 750 F modre barve. Robert si bil to ti...mislim, da sem te videl 2X... lp Bošte
Robert Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Ob cca. 12:30 se je peljal nekdo v Logatcu mimo gostilne Trije Kostanji z modrim GSX 750 F modre barve. Robert si bil to ti...mislim, da sem te videl 2X... lp Bošte ← Ja, jst ja, sem hotel obiskat našega Suzukija (motosvetovca), vendar se je moral tudi on kje potepat, ga ni bilo doma. Drugače, pa imam GSX F-a na novo, se z njim šele privajam, šele 540 km z njim .) Pozdrav od Roberta
Burnout Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Danes popoldne okrog 19:30 videna Yamaha TDM 900 + 2 Wings-a (črno vse skup) in njen lastnik v Corner-ju (bar). Bil kateri od vas? Lp Burnout
Gregs Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 V petek na poti na Rakitno sem srečal pred postajališčem nasproti vozečega Triumpha rumene barve. Jaz sem bil v srebrni Celici. Dave, ti?! Skoraj 100% prepričan... .)
dr.looney Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Od logatca prot postojni dons 11.45 modra XJR z mislim da CE registracijo pa poliman z MS nalepkam... si bil ti? LP ← bla midva z gogijem :blush: dr.looney :devil:
pirrulz Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Malo pozno, ampak vseeno: sobota, Lukovica, okoli desetih zjutraj - ene štiri ali pet motorjev v smeri iz Ljubljane. Vsaj edn bi se lahko spomnu pa opozoril na policaje, ki so se en km naprej s pištolo igrali. :glare: (sicer dobro, da me ni mogel zmerit :P , ampak vseeno :BUA: )
SiR Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Danes med Planino in Logatcem srečal nekoga na Ducati Multistrada, zraven bil še en motorist al motoristka, se ne spomnim motorja. Kaj si bil ti Symru? (Hotschko mogoče) cca 13h Jst in Nagaya...
gic Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 V četrtek sem srečal tole skupinico z GO registracijo v Sarajevu... A si bil ti?
Špilferderber Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 V četrtek sem srečal tole skupinico z GO registracijo v Sarajevu... A si bil ti? ← vidim, da si tudi ti bil v tistem hotelu nad Bazeni B)
kOdEbLuE Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 se enkrat...... kdo od vas? ← to je montaža... vidiš da sedi na motorju ko turist pr 300 bi bil zaliman na tank :devil:
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 ne gledam vas in ne vidim vas...nočem... :slap: :xx:
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 ne gledam vas in ne vidim vas...nočem... :slap: :xx: ← bogi, bogi.... :friend1:
stuhec Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 je keri tu, ki sej dansob cca 14.30 peljal iz smeri MB proti Lenart-u srecala sva se cca 300 m od krizisca za Hrastovec, choper, crna celada ?
jose Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 je keri tu, ki sej dansob cca 14.30 peljal iz smeri MB proti Lenart-u srecala sva se cca 300 m od krizisca za Hrastovec, choper, crna celada ? ← jaz ne :ninja: O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se