Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

drugač pa dans en kup motoristu, relacija mirna peč, žužemberk, kočevje, črnomel, metlika... kdo od tle ?? :kva2:matr vas je blo k rusu :rolleyes:

možno da smo se kje srečal ja :)

drgač pa pomoje Sanda in Seba mal ven iz Metlike, a je možno? :rolleyes:

Popravljeno . Popravil kađiva
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skozi vikend videno polno motoristov na poti Lj-Pula-LJ, zahvalil bi se motoristu na rdečem suzukiju (se mi zdi da je suzuki, nisem ziher), kateri me je opozoril na radar v senožečah, srečala pa sva tudi Andi-ja na vrhu Kačjih rid danes okoli 12:20 ure.

Popravljeno . Popravil shark357
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

možno da smo se kje srečal ja :)

drgač pa pomoje Sanda in Seba mal ven iz Metlike, a je možno? :rolleyes:

ja ja možno najbrž si mal slabš mene vidu k sm bla u dimu od jawe sm po 600km pršla dam čist prekajena hehe..

ej kaj s bil ti u bihaču na karabajah k je bil ducati klub prjavlen??sm nate pomislila jz bla u petk na jagi,zakon lokacija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ja možno najbrž si mal slabš mene vidu k sm bla u dimu od jawe sm po 600km pršla dam čist prekajena hehe..

ej kaj s bil ti u bihaču na karabajah k je bil ducati klub prjavlen??sm nate pomislila jz bla u petk na jagi,zakon lokacija

kađiva in missi sta vsaj na kofe pršla, vidva pa nimata časa. :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo je danes dopoldne tresnil mimo mene na zeleni ninđi,pa nisem ravno počasi peljal :naughty: proti Mariborskemu letališču,kak motosvetovec?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skozi vikend videno polno motoristov na poti Lj-Pula-LJ, zahvalil bi se motoristu na rdečem suzukiju (se mi zdi da je suzuki, nisem ziher), kateri me je opozoril na radar v senožečah, srečala pa sva tudi Andi-ja na vrhu Kačjih rid danes okoli 12:20 ure.

Midva pa sva tebe Shark zaznala na pumpi v Brezovici. Se nama je zdel, da se že vračaš s smeri Rid.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva pa sva tebe Shark zaznala na pumpi v Brezovici. Se nama je zdel, da se že vračaš s smeri Rid.

Sem vaju videl, a žal prepozno da bi pozdravil :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tanovem mam uč sm za Aprilie :whistle: ....2 RSVjke iz smeri Planine proti Planinskem polju v razmaku neki minutk, ena rdeča in ena črna, anyone....aja pa še en tanova črna tuna v Trebnjem na križišču...pa ful hvala enmu na nekem modrem ss-u na Planinskem polju, d naju je opozoru na modre varuhe :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans okol 16.30 je letecman z lucmi lovil 2 motorista na 2 valjcih; Lasce - Kocevje...upam, d nista najebala prevec.

SharpNinja pa se ena Tuono srecana nasprot Trima..

Popravljeno . Popravil a79
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans okol 16.30 je letecman z lucmi lovil 2 motorista na 2 valjcih; Lasce - Kocevje...upam, d nista najebala prevec.

SharpNinja pa se ena Tuono srecana nasprot Trima..

A ti s bil tist.....si s mi zdel nekam znan :whistle:

A dns so mel pa letečmani kak pogon na divjake na 2 kolesih, k pred izvozom za Vrhniko na AC so mel tud enga (ena belo rdeča ss zadevščna) ujetga v sendviču 2 avtov in motorja :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki viden v domačem kraju enkrat popoldne (obnevemkeriuriže).

Ja, prjatu, sej probam razumet, da vidiš sam še ovinke :P (ko si zavijal levo proti domu, sem ti pripeljala nasproti ... očitno invisible :cry: ).

Popravljeno . Popravil She
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

sploh ne bom nič spraševal, ker danes sem vas videl pa čist vse :naughty: motoristi/tke povsod (na cestah, parkiriščih, črpalkah... ) gomazeli k mravlce :D zgleda se nam je že vsem mal trgal k je skoz tko nikakvo vreme

@ She: ja sorry no... ampak, pišuka, dej drugič vsaj pomahej, al pa kej :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tanovem mam uč sm za Aprilie :whistle: ....2 RSVjke iz smeri Planine proti Planinskem polju v razmaku neki minutk, ena rdeča in ena črna, anyone....aja pa še en tanova črna tuna v Trebnjem na križišču...pa ful hvala enmu na nekem modrem ss-u na Planinskem polju, d naju je opozoru na modre varuhe :OK:

Hm, za ta prvo ne vem, ta druga pa sva bila midva :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti s bil tist.....si s mi zdel nekam znan :whistle:

A dns so mel pa letečmani kak pogon na divjake na 2 kolesih, k pred izvozom za Vrhniko na AC so mel tud enga (ena belo rdeča ss zadevščna) ujetga v sendviču 2 avtov in motorja :unsure:

To sem pa tudi jaz videl, ko sem se peljal proti Vrhniki in naprej proti ridam. V Rakeku sem pa videl ob 15:00 dva motorčka pri enmu lokalu, sta najbrž vedrila s pijačo, eno je bila vsaj zdi se mi aprilia. Je bilo pa drugače videti po cestah vse polno motorjev.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes enega ta pametnega na KTM adventurer mislim da je bil ta motor....v kratkih hlačah in majici....BRAVO :worship: SVAKA ČAST ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe zweitakt power!! :D

se mi je zdel da sta bla vidva, glih v ovinku smo se bl na hitr srečal, sam tvoje jakne ne morš zgrešit :)

ne nisem bil dol, na Divji Jagi sva bla...možno da je bil kakšn naš dol, sam pojma nimam kdo

Popravljeno . Popravil kađiva
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Rakeku sem pa videl ob 15:00 dva motorčka pri enmu lokalu, sta najbrž vedrila s pijačo, eno je bila vsaj zdi se mi aprilia. Je bilo pa drugače videti po cestah vse polno motorjev.

LP Robert

Gromovje team si vidu, obe sta bli Aprilii, veš kšni smo Dolenjci, ni dost d voda lije z neba, je treba tud po grlu kj zlit :whistle:

Dns pa nism skor nbenga srečala, ki bi se tko z užitkom tuširal :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gromovje team si vidu, obe sta bli Aprilii, veš kšni smo Dolenjci, ni dost d voda lije z neba, je treba tud po grlu kj zlit :whistle:

Dns pa nism skor nbenga srečala, ki bi se tko z užitkom tuširal :rolleyes:

Sta pozdravila, samo sem prepozno videl in odzdravil malo kasneje. Sem šel lovit lepo vreme po Dolenjski in po Štajerski. Po tem dežju sem dobil samo še mokro cesto od Vranskega do Trojan.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 8.20 viden straza na Slovenski ulici, aja pa še ena redeča Honda na Gregorčičevi-vem da je mela športen izpuh, sam nevem kateri.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 8.20 viden straza na Slovenski ulici, aja pa še ena redeča Honda na Gregorčičevi-vem da je mela športen izpuh, sam nevem kateri.

hehehehe ja ja :whistle: šu u šolo se na maturo prjavt :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 10:00 viden motorist na modrem novejšem Suzukiju GSX-R, v smeri Ljubljana-Logatec.

Scalo je tako, da sem z avtomobilom peljal 100km/h, ker mi brisalci niso dovolj hitro brisali, on pa je letel mimo mene. Sem celo pot gledal kje bo ležal... poba, če si tukaj... kapo dol!

Sem kasneje bolj proti Postojni srečal še nekaj Nemcev na LT-jih, ki so vozili po odstavnem pasu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdo je bil pa včeraj na sliki v Delu? Iz Moto kluba Soča?

Mi je v oko padla XXa na 2. mestu.

Kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!