Marjanček Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 (popravljeno) Danes kod od tukaj v Breznu iz smeri Mb proti Dravogradu na Benelli-ju TNT?? Ps: Hudičevo lep motor, ampak mislim, da bi za šoferja bil bilj primeren skiro... :krneki: Popravljeno Julij 9, 2009. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Danes kod od tukaj v Breznu iz smeri Mb proti Dravogradu na Benelli-ju TNT?? Ps: Hudičevo lep motor, ampak...slim, da bi za šoferja bil bilj primeren skiro... :krneki: ...se tudi odlično pelje, le včasih mu ponagaja elektrika zato ga vsi privrženci japonskih motorjev kurčijo. Vidiš, jaz se nism vzdržal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 prejšnji vikend viden rumenicestak z družbo v kampu pineta v savudriji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Hola, danes kmal po 20 uri ena modra Horneta na ridah gor, dol, gor, dol, gor, dol... kdo od tle?? cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Na šmartinki v LJ ob 18:30 belo rdeča R1 proti mestu. Kdo poznan? Sva si poblendala. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 rs 250 v škofji loki na bencinski. kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Od Dvora do Kočevja smo skup vozil, smo se mal pomešal , en cestak, mislm d bela R1 pa en naked z nekom v rumenem Spyke usnju.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Hvala lepa vozniku črnega cestaka ,da me je opozoril da sem luč pozabil prpalit še bolj bi bil hvaležen če bi me opozoril na radar kdo z motosveta? maribor levi breg ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Hola, danes kmal po 20 uri ena modra Horneta na ridah gor, dol, gor, dol, gor, dol... kdo od tle?? To sem bil pa menda jst Po dolgem času spet na ridah Bi z veseljem še ene parkrat, če ne bi bla že skor tema. @suzuki tudi tebi lep pozdrav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 prejšnji vikend viden rumenicestak z družbo v kampu pineta v savudriji Jap crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 A je fant, mislim da z yamaho (fazer- nisem pa sigurna, ker sem bila mal u šoku :closedeyes: ), srebrno, ki mi je danes pomagal pri nesreči, na krožnem v Lescah tukej gor? Rada bi se mu zahvalila za pomoč, ali pa mu vsaj častila eno kavo, ker si mi res pomagal, jest sem bla čist preč :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 dozzi prehiten dns pred hraščami sm pobrcal z nogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Včeraj ob 20:00 pr Mantovi suzuki in njegova lubica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 (popravljeno) neki motoristu na mobi krogu Krško... pa relacija sevnica - šmarješke toplice - Novo mesto tud.. kdo tle ? Popravljeno Julij 12, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Danes najbolj v oci padla na relaciji Idrija - Kalce dva na crnem z750 z akrapovicem in crnem KTM Duke II s KR registracijami. Lepo smo se peljali gor po ovinkih :krneki: S kolegom sva se v Idriji ustulila za vama na podobnih motorjih (crni z750 z akrapovicem in crni KTM 620 SM ). Morda od tu? lp Anze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Jezersko-Eisenkapel videno miljon motoristov.... Dva vem da sta mela na čeladah MS nalepke.... Najbl u uč mi je pa padu Rumeni cestak...Smo se dvakat pozdravl.... Pol pa še na rakitni videnih ene par....Kdo od kle? poleg poznanih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Hvala motoristoma da sta me opozrila na radar pred kozino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Jezersko-Eisenkapel videno miljon motoristov.... Dva vem da sta mela na čeladah MS nalepke.... Najbl u uč mi je pa padu Rumeni cestak...Smo se dvakat pozdravl.... Pol pa še na rakitni videnih ene par....Kdo od kle? poleg poznanih... midva imava nalepke na čeladah.....a si bil tam na odcepu za pavličevo sedlo? dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dozzi Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 dozzi prehiten dns pred hraščami sm pobrcal z nogo Viš, sploh te nism registriral. A to je blo tm, k hodjo kamioni tankrat? Sm glih testiral nov GPS in slušalke in nism mogu do Razdrtga zmanjšat zvoka, kjer je šel nazaj v kufer ... sam pol v Avstriji se je pa zadeva dobro obnesla. Pa na Vršiču sem preveru, če drži višinomer :unsure: A si bil z Yamahco al novim ... morm prist en dan mimo pogledat Suzukija, da bom drugič pozoren :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Viden Igorr in Suzuki na Ridah , lepo je bilo po dolgam casu pogledat dirkalno mesto. Maus je tudi poziral, pa zelo na hitro šibal mimo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 hvala dons motoristu za opozorilo prot večerru na radar ki se je nahajal na Planini:) pa še hvala avtomobilistu ki me je opozoru da je u novi vasi radar:D hvalaaaa:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Viden Igorr in Suzuki na Ridah , lepo je bilo po dolgam casu pogledat dirkalno mesto. Maus je tudi poziral, pa zelo na hitro šibal mimo. lp .) Ti pa kej več v naše konce pridi no. Enkrat gremo na Bloškega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 (popravljeno) Danes viden Brumer na Zoomerju, pripeljal iz smeri Bršljina jaz pa sem ravno zavil za tisto smer in pripeljal z novega mosta. Popravljeno Julij 12, 2009. Popravil Hornet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Danes viden Brumer na Zoomerju, pripeljal iz smeri Bršljina jaz pa sem ravno zavil za tisto smer in pripeljal z novega mosta. Če bi se zjutraj srečala bi me pa na BMW-eju videl.Sem pa res popolne okoli 16.00 šel v Škrjanče po škropivo za brajdo saj veš botritis+peronospora!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 okrog 12h nekdo na GSX-R pred naseljem Šmartno pod Šmarno goro s sopotnikom/co k je čez ovink pripelju po moji strani, mu sporočam, da drugič ne zapeljem več na bankino, maš srečo da sm biu z avtom, pa da sm te pravočasno opazu. Drugače pa nekdo z zeleno ninjo 250 zadi pa mislm da je bla Fazerka v Preserjah, sta verjetno z Rakitne leteja, jst pa s sopotnico gor. Anybody? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se