GrCaR Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Jst sm bil s Fazerjem, kolega pa na Ninđi 250 Iz Rakitne sva šla na pijačo v Preserje Ja sej gor je bla taka gužva, da sm tut jst gor obrnu pa šou nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Oj! Hvala za spremstvo rumenemu BMW supermotu neki800, Kranjska tablica z Akrapotom, glede na to da si imel nekajkrat več kubikov je bla super grupa. Drugače smo bili pa usi ljubljančani v Portorožu itak. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 revšna na dolenskem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 revšna na dolenskem :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Ja en kup enih motorjev ta vikend do morja in nazaj proti LJ - na planini je blo pa fajn mau poklepetat! Ajd fajn botte! LP, Rok Sem se ustavil pol v Logatcu k sm srečal enga kolega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Sanda7 videna blizu Planine Vas je blo cel avtobus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 AJA pa OSA je tud biu... pred mano in to v obe smeri :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 AJA pa OSA je tud biu... pred mano in to v obe smeri :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim :grim :grim :yes: res je . . . sam prehitet me pa tud nis mogu . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 sanda videna v Cerknici, v formaciji "DREK PUMP" :naughty: Pozdravu po partizansko! Kwa mama!? a te emšo daje, da se voziš full v ULT!!!! zdej vemo zakwa te ni nč na ridah! :naughty: :krneki: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 (popravljeno) Kdo od tuki dons bežal pred policaji z Dućetom (mislm da je bil 1098) ob 12h najprej po Regentovi dol, potem zavil na ravnino proti Celovški in pol proti centru? Upam da te niso dobil, k verjetno ni bla lih mejhna kazen? Nekdo na rdečem naked motorju ob 20h po Celovški proti centru, k se mi je smejov da sm biu v družbi plavih angelov so zlo počas za mano vozil Popravljeno Julij 14, 2009. Popravil GrCaR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 siv z750 okoli 21.30 v Bertokih pri Kopru, anyone ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 siv z750 okoli 21.30 v Bertokih pri Kopru, anyone ? Hey bolha, a sva se midva srečala v nedeljo naprej od sežane proti štanjelu? Enga rumenkota sem srečal, bla sta pa dva gor...sicer smo si pomahali, ma nisem bil siguren če si bla ti, glede na to da ni blo tvojega sivega wingmana zraven, sem sklepal da nisi ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 Kdo na 4 valjnem motorju me zbuja zjutri ob 7-ih? Bl počasi prosm, še čez dan ga noben ne prbije tok čez vas. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Julij 15, 2009 Deli Objavljeno Julij 15, 2009 @rdeci_vragec: Nene, nisem bila jaz, ker sem morala delati v nedeljo :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Aprilia,crn FJR z veliko tablico in se en motor,MS in MB tablce...danes zjutraj pred 7 uro od Lipnice skozi Graz in Plabutsch tunel, pri razcepu za Deutschfeistriz smo se se pozdravli,vi pa dalje proti Linzu...lepa popestritev dolgocasne voznje v sluzbo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 včeraj Tony pred postojno okol pol 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) MteByKer82 slišen ob 13.10 mimo skakalnic, pozdravček nazaj Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil rumenicestak crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Hola, včeraj zvečer okoli 20:40 ure ena dečva na ER-5 milozvočno puhupala naši mušketirski četvorki na počivališču na ridah kera od tle?? cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 obcasno videvam enga 749 črnga tm okol novih jarš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) Včiri v Celju ena deklina z zeleno(kako pa drugo) ninjo 250.? Morda kawasaki girl? Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil PuSSy3At3R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengust24 Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 dj povej mi točn kje si jo vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 Včiri v Celju ena deklina z zeleno(kako pa drugo) ninjo 250.? Morda kawasaki girl? noup :krneki: motor je na servisu... drug teden, konec tedna se pa mogoče spet ket srečamo, č mi bodo zrihtal motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Julij 16, 2009 Deli Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) dj povej mi točn kje si jo vidu Ahahahahaha.Na Kidričevi c.. Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil PuSSy3At3R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 (popravljeno) revšna na dolenskem :blink: not... :grrr nas je povsod... Popravljeno Julij 17, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Brdavs, a si biu ti dons ob 15h pr Čarmanu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se