Trdonja Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Dukatist v Xsari karavan HDI, ob pribl. 10:00 dopoldan, smer Velenje- Šoštanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Kdo me je prejšn dan u Komend spraševal kje se gre u Lj.,bil si z podrajsanmu gsxr 600,jest pa z bmw cabrio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Kdo me je prejšn dan u Komend spraševal kje se gre u Lj.,bil si z podrajsanmu gsxr 600,jest pa z bmw cabrio Haha, jz sm biu, če usepovsod razkopavajo, in nism mogu po poti k jo poznam.... Pa hvala za pomoč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Ena Milka (rdeča, ni bla frjolčna ) včer okol 11ih dopoldne mim Tuševe pumpe v Nm, dobr je grmel, sm misla d bo že nevihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Haha, jz sm biu, če usepovsod razkopavajo, in nism mogu po poti k jo poznam.... Pa hvala za pomoč Kva pa maš ti u našmu konc :naughty: Da nam nauš kšno punco odpelou Ja,če boš še kej tle,prid kej do pumpe,tam sem kr dost cajta,če uzun žge ene 30 stopinj lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 Črna Aprilia Tuono ob 17:20 malo ven iz Borovnice proti LJ....kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Julij 18, 2009 Deli Objavljeno Julij 18, 2009 hualaaa avtomobilistu rdečega golfa 4:D za opozorilo v petek na Bregu okol pol3 popoldne:D zkej so bli tko skriti da se jih neb dal vidt.....hvalaaa:P drmr1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 brdaus, crn z750 pa rdeca RS125 na Bledu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 Kakšno uro po Moto GPju vas je bilo kar veliko na Kačjih Ridah na hribu nad ovinkom takoj za postajališčem. Najbolj smešno pa je da sem vas opazil šele ko sem bil v ovinku in je kar hecen prizor ko vidiš toliko usnja na hribu LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 (popravljeno) Kakšno uro po Moto GPju vas je bilo kar veliko na Kačjih Ridah na hribu nad ovinkom takoj za postajališčem. Najbolj smešno pa je da sem vas opazil šele ko sem bil v ovinku in je kar hecen prizor ko vidiš toliko usnja na hribu LP Mislim da sem tebe srečal malce pred vrhniko z sachsom pa berik kombinezonom. Opažena je bila tudi Sharpninja v Planini. Popravljeno Julij 19, 2009. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 Mislim da sem tebe srečal malce pred vrhniko z sachsom pa berik kombinezonom. Opažena je bila tudi Sharpninja v Planini. To pa nau držal :grrr , sm dns čist po jodlariji lutala :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 (popravljeno) To pa nau držal :grrr , sm dns čist po jodlariji lutala :grim Huh sem bi 100% da si ti, no-ja pol imaš pa dvojnico. Popravljeno Julij 19, 2009. Popravil shark357 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) brdaus, crn z750 pa rdeca RS125 na Bledu :grim js... samo una rdeca rs125 pa ni k nama spadala, tko da newem.. kje si jo sploh vidu zravn ? :unsure: drugač vas je blo pa en kup čeri okol bleda in bohinja ja.... O:-) Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 :grim js... samo una rdeca rs125 pa ni k nama spadala, tko da newem.. kje si jo sploh vidu zravn ? :unsure: drugač vas je blo pa en kup čeri okol bleda in bohinja ja.... O:-) parkirano tm pod drevesom, ja sj se mi je zdel ja da ni z vama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 parkirano tm pod drevesom, ja sj se mi je zdel ja da ni z vama aa... si vse prečekiru praviš,medtem ko je moja rit skor zmrznla v blejskem jezeru... :lol: luštn,ni kej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazinjo Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 No pa da vidimo kako funkcionira ta iskalnik! :lol: Včeraj na cesti Razdrto-Črni kal, Gorica registracija, 4 ali 5 vas je blo u koloni(eden na R6, črn kombinezon Dainese) Se kdo prepozna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 črnolaska pa mitl čeri na kruhkih okol 5h popoudne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 aa... si vse prečekiru praviš,medtem ko je moja rit skor zmrznla v blejskem jezeru... :lol: luštn,ni kej ja no, najblj mrzu jezer je biu hah tok....4cm mrzu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Mislim da sem tebe srečal malce pred vrhniko z sachsom pa berik kombinezonom. Opažena je bila tudi Sharpninja v Planini. Jup, se te spomnem. Mau nemogoče bi blo tempo s 125ko držat proti 750 cestaku LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark357 Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Jup, se te spomnem. Mau nemogoče bi blo tempo s 125ko držat proti 750 cestaku LP No sej tolk hit pa spet ni letel O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 ja no, najblj mrzu jezer je biu hah tok....4cm mrzu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) že ceu dan se tle okol kostanjeviške pumpe podi en črn mislim da z750, dečko je pa v modrem kombotu oblečen.. 1x je v spremstvu, drugič spt ne.. kdo šnofla to tle okol ?? Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 že ceu dan se tle okol kostanjeviške pumpe podi en črn mislim da z750, dečko je pa v modrem kombotu oblečen.. 1x je v spremstvu, drugič spt ne.. kdo šnofla to tle okol ?? kaj se bojiš da te zasledujejo ata osa a si biu ti učerej na ridah ? pa en kup podmladka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 črnolaska pa mitl čeri na kruhkih okol 5h popoudne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Julij 21, 2009 Deli Objavljeno Julij 21, 2009 kaj se bojiš da te zasledujejo ata osa a si biu ti učerej na ridah ? pa en kup podmladka po moje d se ni za bat... k me ni glih vredno zasledvat... brdaus zatožu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se