krucymucy Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 @YeTika: Tebe sem celo videl. Lep moped Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 @YeTika: Tebe sem celo videl. Lep moped tak zidarski je biu ja me že ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 @YeTika: Tebe sem celo videl. Lep moped itak...če je pa moj :naughty: .) a sm js tud tebe vidla ? tak zidarski je biu ja me že ni :angry: d ne bo vesna huda :evilgrin: drugač pa motor že spucan.. in je čist luštn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Sem glih parkiral ko so te pomagal nazaj rinit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 :angry: d ne bo vesna huda :evilgrin: drugač pa motor že spucan.. in je čist luštn hvala za kofe eeee pa jurkota spet po dolgem času vidli na ridah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Sem glih parkiral ko so te pomagal nazaj rinit tko se te znamke motorjev užiga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 V soboto okoli 17:30h v Hajdini videl rumenega GSa 1100 z alu kufri, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 učeri biker 77 viden z kužotom, naraščajem in ta bulš polovico . . . . sm mahu k norc . . . . pa ne vem če si me prepoznal . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 (popravljeno) Sem glih parkiral ko so te pomagal nazaj rinit aa... jah, je blo treba mirota mal v pogon spaut... :naughty: hvala za kofe eeee pa jurkota spet po dolgem času vidli na ridah nzk, pa še kdaj... ma fino štimco tale makina tvoja... tko se te znamke motorjev užiga :evilgrin: a to se javlaš da naslednič ti rineš ? Popravljeno Avgust 3, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Yetika, a si ti bla kej na naših koncih!? mislim da sva se srečala, mičkn pred vrhniko . . . . .črn z? jst sm biu z xt-jko . . . .mislim da nisi niti porajtala . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Yetika, a si ti bla kej na naših koncih!? mislim da sva se srečala, mičkn pred vrhniko . . . . .črn z? jst sm biu z xt-jko . . . .mislim da nisi niti porajtala . . . . eej, pa veš d sm res pomisla nate ... če si biu ti tisti pr semaforjih nekje.. ?? mislm da.. drugač pa ja... črn z je biu v vaših koncih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Yetika, a si ti bla kej na naših koncih!? mislim da sva se srečala, mičkn pred vrhniko . . . . .črn z? jst sm biu z xt-jko . . . .mislim da nisi niti porajtala . . . . Motor zameni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 eej, pa veš d sm res pomisla nate ... če si biu ti tisti pr semaforjih nekje.. ?? mislm da.. drugač pa ja... črn z je biu v vaših koncih :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Motor zameni... tale je kot igrača pr bajt . . . . . .za relaksacijo . . . . mal spremembe! motor pa itak pride drug . . . . .sam ne vem, kaj nej nabavim . . . . v mislih se kregajo trije mopiji. . . . :naughty: bom še vidu . . . . sam da vidim kaj bodo rekli na zavarovalnici . . . . sej veš . . . .cigoti teško kaj dajo . . . .vzamejo pa hitr . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 učeri biker 77 viden z kužotom, naraščajem in ta bulš polovico . . . . sm mahu k norc . . . . pa ne vem če si me prepoznal . . . . sem ja..sam sm rabu mal da sprocesiram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 :naughty: :grim aa vidiš ti kje se srečamo.. kako to da se nis nč na ridah oglasu? c.c.c Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 aa vidiš ti kje se srečamo.. kako to da se nis nč na ridah oglasu? c.c.c jeba . . . . .sm se mal potepu . . . . .tko da sm biu mal pozn . . . . biu okol sedmih zvečer . . . . duma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 pred kratkim sta bla dva v tonaču videna na kosilu.. rdeče-sivo-modra CBRa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 gandi slabo gledaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 (popravljeno) kteri dve dečvi dns okol 16 na omv v postojni s črno cbr-ko ta novo ? Popravljeno Avgust 5, 2009. Popravil brembo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Kter model prejla mem pumpe u Komendi po tazadnmu v stoje,pa cca 180km/h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Kter model prejla mem pumpe u Komendi po tazadnmu v stoje,pa cca 180km/h Tole z 180 stoje pa močno dvomim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Tole z 180 stoje pa močno dvomim! Na dve uri, (stenski) mogoče :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Tole z 180 stoje pa močno dvomim! Ja tudi jest,ne vem če ni šlo še mal hitreje Vsak dan se tam peljem in tudi gledam ko mim tiščijo in mal občutka pa že imam.Res ga je žgal Kapo dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Kapo dol ? Vraga kapo dol....BUTL je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se