rdeci_vragec Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 ? Vraga kapo dol....BUTL je agree! Naj to na dirkališču počne! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 glava se razgali tudi na pokopaliscu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 brdaus na poti proti međuvodama dons zjutrej si me prehitu pol pa pelau za enmu honzijam na enduri :naughty: a te je kej zebl pol tm u megli :unsure: rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 (popravljeno) Ja tudi jest,ne vem če ni šlo še mal hitreje Vsak dan se tam peljem in tudi gledam ko mim tiščijo in mal občutka pa že imam.Res ga je žgal Kapo dol Verjamem, da je zgledalo fascinantno, nočem reči da lažeš, vendar občutek je eno(in vsekakor verjamem, da je bilo videti tako hitro, videti), vendar 180 realnih kmh stoje je pa za glavo dol, ne sam kapo, ne rečem sicer da ni možno, sam ..., pa se tud sam občasno malo po zadnji zapeljem. Popravljeno Avgust 6, 2009. Popravil EAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rot Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Verjamem, da je zgledalo fascinantno, nočem reči da lažeš, vendar občutek je eno(in vsekakor verjamem, da je bilo videti tako hitro, videti), vendar 180 realnih kmh stoje je pa za glavo dol, ne sam kapo, ne rečem sicer da ni možno, sam ..., pa se tud sam občasno malo po zadnji zapeljem. Gre gre :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Včeraj okoli 20.30h, petrol na vič-u v ljubljani, dekle s hornetko(?), CE registracije. Sem te želel ogovoriti, pa si mi ušla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniMedo Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Dons zjutri okol pol 7ih pri šparu vič, je en na črnemu motorju (pa še par barv je blo zravn) dal res lep motoristični pozdrav dvema voznikoma motorja v avto šoli! RESPECT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Gre gre :yes: HEHEH, rot, ja saj gre že, gre, samo če je pa to on videl(NAJBOLJ ME PRI TEM MOTI -STOJEEE) pri takšni hitrosti, pa vožnjo po zadnji pojmujem kot vožnjo po zadnji(saj veš kaj želim reč) in ne prva kola nekaj deset centimetrov v zraku, tako da kljub vsemu dvomim, da je videl wheelie v pravem pomenu besede stoje pri realni hitrosti 180. Je pa možno, ja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 gandi slabo gledaš Čes pa vsak dan z drugim motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 No da še jaz malo naštejem kaj sem danes videl: oranžen bmw F800r, parkiran blizu vlade (Gregorčičeva), pol dva tipa na cestakih na križišču s Topniško in Vojkovo (R6 in CBR)-res kapo dol, sta ena redkih, ki sta se tako primerno oblekla na motor , ne kot nekateri...kretke hlače, ledvičnik , pol pa še ena rdeča Cagiva Mito, mel si eno spremljevalko zadi :naughty: No, kdo od tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Čes pa vsak dan z drugim motorjem suzano peglam večinoma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Aja pa še najbol sem pozabu, Ducati 999 :evilgrin: viden nasproti Astre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiniMedo Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Danes okol 12ih tam pri Trojanah, rumeno-črni cestak ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 par minut nazaj blizu doma, ustavlu sm ob cesti, mim mene dva motorista, taprvi je potrobu js sm pa mal pokimu nazaj (poune roke zarad ustavlanja ) cesta lesično-podčetrtek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Gre gre :yes: Se te še spomnem s suzo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 Danes ob 13:00 od avtobusne postaje proti tivoliju sem ustavil ob irencki. Upam, da si se dobro imela na furi. Takoj bi šel zraven, če se ne bi moral iti vozit na službene stroške :evilgrin: . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Gre gre :yes: V sede gre pa preko 300 :naughty: Tam poglejte ko gre u dežju po tazadnmu,budalo :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ&feature=fvw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Danes ob 13:00 od avtobusne postaje proti tivoliju sem ustavil ob irencki. Upam, da si se dobro imela na furi. Takoj bi šel zraven, če se ne bi moral iti vozit na službene stroške :evilgrin: . LP Robert jpjp dečko, sj tut jst sm šibala po opravkih, zapelala sm se pa pol mal prot večeru, pa še vroče ni blo tko, super je blo, pa lpo d sva se še u živo spoznala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 (popravljeno) 2 dni nazaj.. železna kapla-jezersko.. 2 komada sm se zapomnu.. en na rdeči CBRi, drug pa na modri R6 al pa R1 (starejši model).. slednji me je lovil do meje fajn je blo Popravljeno Avgust 8, 2009. Popravil Schmid87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 jpjp dečko, sj tut jst sm šibala po opravkih, zapelala sm se pa pol mal prot večeru, pa še vroče ni blo tko, super je blo, pa lpo d sva se še u živo spoznala Mene tudi veseli . Naslednjič, ko bo malo več časa greva pa na kaj tekočega, ali . Se mi je precej mudilo v službo. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Mene tudi veseli . Naslednjič, ko bo malo več časa greva pa na kaj tekočega, ali . Se mi je precej mudilo v službo. LP Robert hehe sm opazla kulči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Hvala motoristu ki me je včeraj pred črnim kalom opozoril na radar Sm mislu da boš z motorja padu k si tok mahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 morda R1 mislm da , gor pa dečko v rdečem kombinezonu z rumeno čelado... kdo se to preganja tle okol kostanjevške pumpe? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 V sede gre pa preko 300 :naughty: Tam poglejte ko gre u dežju po tazadnmu,budalo :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ&feature=fvw Glej, smo v SLO, vem kako hitro se da peljat po zadnji , pač dvomim v omenjeni dogodek(realnih 180 stoje in ne par centi od tal), je pa to res moj problem, okrog znamke 200 se pa solidno peljem tudi sam, wheelie naredim sicer tudi pri višjih hitrostih, vendar ne čisto pravega (vaga). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 se kdo prepozna,glas na hondi je HuuuD :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se