Cartman Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 to sploh ni vprašanje, ker je bil zelo redek motor in na tablci piše ELO. mim minutke, u postojni, pred eno urco.
Irencko Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Dva motosvetovca -Irencko videna v hotejah okol 6h -Petarda poganju pedala še čist zaliman okol 6.30h v Idriji nasprot policijske :evilgrin: Zih me ni ben ud vaju spoznav k sm vama mahala dol s skuterja ta skuter je fajn krinka :xx: jao men pa nč jasn komu zj špila d skor iz skutrja pade... norc babji... jh j triba našiht ane drgč pa viden simka učer na gradu u lj
bajkr88 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 kdo je biu na rakeku ob 2.30 s telefonom u rokah k sm šou mimo aa? en motosvetovc je biu kolkr vem
ELO Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 to sploh ni vprašanje, ker je bil zelo redek motor in na tablci piše ELO. mim minutke, u postojni, pred eno urco. ja, bil sem jaz na poti na morje, poleg pa kolega z xvs 1900. l.p.
brembo Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 kdo je biu na rakeku ob 2.30 s telefonom u rokah k sm šou mimo aa? en motosvetovc je biu kolkr vem bimbo en usaj domou bi me zapelau ..cccc
Sanda7 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 kdo je biu na rakeku ob 2.30 s telefonom u rokah k sm šou mimo aa? en motosvetovc je biu kolkr vem da ni bla motosvetovka,pa je gledala kolk zamuja na šiht,..al s pa res kirga motomarsovca vidu rdeči vragec,čez ride gor??? sharpninja čez ride dol??
bajkr88 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 bimbo en usaj domou bi me zapelau ..cccc hehe no pol sm meu prou da si biu ti.. glih 100% pa res nism biu. mal čudn zgleda da peš hodiš pa 2 mopeda pr bajt :grrr
SharpNinja Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 da ni bla motosvetovka,pa je gledala kolk zamuja na šiht,..al s pa res kirga motomarsovca vidu rdeči vragec,čez ride gor??? sharpninja čez ride dol?? Dobr ti vidš po temi, k jz sm bl tipala dol po ridah, k so mi luči mal naprej šle
MoTo G_P Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Mary dans krenila proti Rakitni??
kewo Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Dons nekdo viden na črnem (mislm da je biv SUZUKI) dirkalnem stroju, ki je mev uspredi eno mejhno lučko, na začetku Jezerskega, je pa po zadnji prehitu en avto in mutor res uzignu čist pokonc svaka čast
janstyle Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Mogoce kdo od tuki bil s huso 610 včeraj na nanosu? (js sm biu s huso in se en s hondo)
Miha27 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) Hytech viden v Logatcu Mogoče Schmid87 na Rakitni? Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil _Mihaa_
Roky994 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 (popravljeno) en z rs-50 še tartaro, pa dva z yzf 125(rdečo, modro) sta bla na Kačjih ridah... Popravljeno Avgust 16, 2009. Popravil Roky994
kewo Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 en z rs-50 še tartaro, pa dva z yzf 125(rdečo, modro) sta bla na Kačjih ridah... jaja jst pa jure....
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Dons nekdo viden na črnem (mislm da je biv SUZUKI) dirkalnem stroju, ki je mev uspredi eno mejhno lučko, na začetku Jezerskega, je pa po zadnji prehitu en avto in mutor res uzignu čist pokonc svaka čast Ne vem kaj je tu hvale vredno? To, da se vam ni nič zgodilo, morda? Če opisani tole bereš in me kdaj na cesti dohitiš, se ti rade volje odmaknem, in še pivo častim, samo da ne počneh teh norčij v moji bližini. Hvala. :trance_33_sleep: Če bi rad pokazal svoje sposobnosti, so zato razne prireditve ali prazna parkirišča. Tam pa rade voljem pridem pogledat kaj znate.
Vengust24 Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 včeraj kočevje dvor-.. suzuki ene 600 ss, mal sm ti sledil sam si ušel na ravnini. v ovinku sm te čakal pol pa za tabo šel.
Murderdoll Objavljeno Avgust 16, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2009 Oj! Hvala vsem danes na Planini okoli štirih za opozorilo na kontrolo prometa. Kljub temu me je policist ustavil ampak je samo preveril papirje. Okoli 21:30 sem se vračal iz morja in hvala bogu strica v oranžni uniformi povprašal na vrhu Kačji Rid kaj počne z lopato tam ob tej uri...nek bedak je čez cele Kačje Ride razlival olje vse do Planine....če me v tisti temi nebi gospod opozoril na to bi najbrš končal v grabnu. Skratka....srčno upam da nihče ni nastradal zaradi tega. LP
macak333 Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Danes okoli 8.00 ure zjutraj viden straza in njegov kawasaki... :naughty:
Strominator Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 je kaksen MS z modrim v stromom in sopotnico, registracija KP "divjal" pred in skozi črni kal po stari cesti v smeri primorska v soboto popoldan? prehitela sta naju (moder v strom, MB registracija, s 3 kovcki) malo pred levim ovinkom, potem pa smo skupaj skozi ovinke švigali? no, sledila sva vama tako dolgo, dokler nisem odzadaj dobil pod rebra: "dovolj divjanja!"
Fritz Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Fritz si bil na Vršiču v soboto 16.8. z modrim štromom (LJ FRITZ), si umikal motor moji ženi da je dala malega v avto hvala lepa, :yes: lp bernardek Bil, sicer en let nazaj pa vseeno In ni zakaj zahvaljevat, štromarji smo prijazni ljudje Upam, da ste se tudi vi tedaj imeli vsaj tako fajn kot mi, če ne bolj. lp fritz
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Ce se ne motim,sem dons vidu Bikerja77 & eno gospodicno na ninji. PRed kaficem na stari cesti (vrhnika). Jest sem bil z avtom drgac PA se mi zdi,da sem v soboto srecu Igorr-ja,tam nek okol kobarida. Zgleda,da je sel cez vrsic
Igorr Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 PA se mi zdi,da sem v soboto srecu Igorr-ja,tam nek okol kobarida. Zgleda,da je sel cez vrsic Very true.
dedo Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 je kaksen MS z modrim v stromom in sopotnico, registracija KP "divjal" pred in skozi črni kal po stari cesti v smeri primorska v soboto popoldan? prehitela sta naju (moder v strom, MB registracija, s 3 kovcki) malo pred levim ovinkom, potem pa smo skupaj skozi ovinke švigali? no, sledila sva vama tako dolgo, dokler nisem odzadaj dobil pod rebra: "dovolj divjanja!" js bil. sicer pa sem se vračal iz ogleda suzukija sv1000, ki sem ga danes šel iskat.
GRUNF Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Very true. Pismo vsi smo bili v soboto na Vršiču...
ProdriveR Objavljeno Avgust 17, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2009 Sam je bla res guzva Pa pol mors se pazt,kje parkiras,da ti un stric s parkirnino ne mori...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se