Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hvala tistemu...,no tistim,ki ste mi mahali v soboto dopoldan od Kamnega proti Volarski ravnini.....,tam na koncu zelo hitrih ovinkov so mirili hitrost...,no sem vozil 89 kmh na uro,ker so mi kar vsi mahal....,drgač bi pa naebu,če bi me pošicu,ker mi je roka mal nagajala zjutri... :whistle:

Objavljeno
Ne vem kaj je tu hvale vredno? :? To, da se vam ni nič zgodilo, morda? Če opisani tole bereš in me kdaj na cesti dohitiš, se ti rade volje odmaknem, in še pivo častim, samo da ne počneh teh norčij v moji bližini. Hvala. :trance_33_sleep: Če bi rad pokazal svoje sposobnosti, so zato razne prireditve ali prazna parkirišča. Tam pa rade voljem pridem pogledat kaj znate.

Se popolnoma strinjam!

Objavljeno

dons okol 6.50 me je v logaškem drevoredu en prehitu... Sm bil še mal počasen whistle.gif

Pol pa sreču še enga z rdeče belim cestakom v Brezovici...

Mogoče kdo s tuki?

Objavljeno

A ti si pa marjetice nabiral v travniku al kaj? :D

Objavljeno

ne, lovil sm nič hudega sluteče motoriste :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

Papparazi :worship:

Škoda da nism šel jaz mimo pa da bi bli v ameriki, bi te tožil ker me slikaš :D :D

Objavljeno (popravljeno)

Bil bi na javni površini. Če se tablice ne bi vidlo, bi se lahko še sam enkrat slikal, ne pa tožil :D

Popravljeno . Popravil RenoRaines
Objavljeno

Mogoče kdo od tuki, zdele na Zav. Triglav na Verovškovi, za ocenitev škode na VStrom-u?

Objavljeno

Včeraj zvečer, tam mau po 9 uri v Kranju rumeni cestak, ampak je tako kadil in je vse smrdel za njem. :krneki: Upam, da ti motor ni zaribal do doma :whistle:

Objavljeno

Viden Streetfighter v Slovengradcu, bel Berik enodelc.

Prvi ki sem ga videl v gibanju, ... :worship:

Objavljeno

Dons videne 2 dečve v Kranju za Qladijo na CBR 125, črne barve, LJ tablice, sta od tukaj ? :whistle:

Objavljeno

V Metliki gospod :unsure: na B-kingu viden. Imel je še nek komentar vendar, ga nisem razumel :P.

Objavljeno

V Metliki gospod :unsure: na B-kingu viden. Imel je še nek komentar vendar, ga nisem razumel :P.

[/quote

Ker sta zavijala proti Črnomlju, sem vama hotel povedat, da so do tam štirikrat ustavljal - dva radarja (mene so enkrat, samo preveril papirje).

Objavljeno

Včeri med šesto in sedmo na Jezerskem enkup kolenčkarjev :hmm: ,kdo od tuki?

Objavljeno

Nekdo na Multistradi danes okol osme zalagal :grim ovinek z Litostrojske proti Cesti Lj. brigade.

Skoraj tko lepe barve je bil k moj :whistle: .

Objavljeno

Sasosa hvala ti! Čeprav te nisem dobro razumel, sem kar predvideval, da bo nekaj. Tako da sva se vozila po jajcih in sla uspešno mimo vseh kontrol.

Lp

Objavljeno

Hola,

@ gsx750f: sorry k te včeraj nisem spoznal, se mi je mičkenmal mudilo na Staro pošto :blush:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
Hola,

@ gsx750f: sorry k te včeraj nisem spoznal, se mi je mičkenmal mudilo na Staro pošto :blush:

Skleroza je hudič. :evilgrin:

Popravljeno . Popravil Igorr
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

ELO&sopotnica videna na Vrhniki ob desetih :)

Objavljeno

Hola,

danes v Mantovi gsx750f in pol še Igorr za eno mizo, pa tri dvovaljne dečve za drugo... kera od tle??? :naughty:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Madona mene pa spet ni noben vidu :rtfm::P

semseskirval100moddomapress :P

Objavljeno

mene tut noben ne vidi nikol :D pa sm se ta tedn ene 4x pelou po tastari cesti do morja :D

Objavljeno

u aja.... rdec Hyosung una ta sportish....650....LJ registracija....dons pred Lidlom v Kranju

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!