suzuki Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Hola danes okoli sedmih Tarumen z gospo, z Grčarevca proti domu?? se mi zdi da sem vaju pravilno naciljal TommyP, SharpNinja, cvetkamarjetka in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Včeraj, malo pred 20:00 na Ridah en solo GSX-R... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Hola danes okoli sedmih Tarumen z gospo, z Grčarevca proti domu?? se mi zdi da sem vaju pravilno naciljal Jap, dobr si trofnu crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Jap, dobr si trofnu cestak učerej 16-17x viden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Jap, dobr si trofnu dj bod mal doma, pa ne draž :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 cestak učerej 16-17x viden A to si umes tolkrat zamiži dj bod mal doma, pa ne draž :angry: Evo me doma, zdaj grem mal glancat crnaudova in pridnapunca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Malakai mogoče v Zali danes ob ene ..hm med 17.30 -18h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Včeraj, malo pred 20:00 na Ridah en solo GSX-R... Hola mojster, zna bit da si vidu mojo Lubico... a sem bil jst gor?? :naughty: cvetkamarjetka in TommyP 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Danes po Celovški in Gosposvetski proti nami dve fazerki, ena naga :naughty:, MB in SG tablice. ? LP R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Hola mojster, zna bit da si vidu mojo Lubico... a sem bil jst gor?? :naughty: Ma, se mi je zdelo, da si ti. Neki si lih proti košu za smeti nesel. Lepo da recikliramo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Schmid,a si bil ti učer u gun oštariji nasproti Save(fabrke) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Dns okol pol sedmih zvečer viden Dolenc na zloglasni hitri cesti H1 od Trebnjega proti NM pri Šentjurju, nezgrešljivo moder na svoji modri Milki TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exaGee Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Je kdo od tu uprizoril šov danes okoli 13.30 pred Sparom v Trbovljah. Po zadnjem čez križišče, po sprednjem pred semafor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 trebor in njegova yamaha R1 videna pred roll barom u ljubljani P.S mal jo oper, je čist od blata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 trebor in njegova yamaha R1 videna pred roll barom u ljubljani P.S mal jo oper, je čist od blata Škoda truda za pranje , saj bo takoj spet usrana. Saj veš kakšne ceste so pri nas, kar nekaj je makadama . LP Robert Igorr, igralec, bajkr88 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 ne zgleda veliko drugače, kot če bi v mleko padel... kaj si pa ti zmišljuješ? naše ceste so pa res najbljše sploh! zato se pa vsi, ki se radi lepo peljejo in so relativno blizu meje, odpravijo motorirat čez mejo... če bi naredili eno raziskavo, katerih vozil največ najdemo na slovenskih cestah, bi to bili sigurno oranžni....torej vse od bagrov, tovornjakov in tako naprej ampak ne bom s tem tukaj naprej smetila... xceno in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Ta barva je kr kriza, moja je še bolj bela, sam pereš če si fanatik al si pa rečeš to je orodje ne pa nakit, pa jo pustiš umazano :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Danes ob kakih 15:30 videna nova R1 '09, Rossi replika, najprej blizu grajene, potem pa sma se še v Polskavi (si se ustavil na OMW) in Sl. Bistrici 3x srečala (bil sem z XVS-om... ), noro dober zvok, btw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 kdo se je danes peljal za mano na tdm-ki od Nove Gorice pa do Mosta na Soči?...sm že pokazt, da gremo na en drink, ker sm bil že skori žejen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Ali si bil ti, včeraj malo pred drugo popoldne, med Novo vasjo in Bloško polico. Drugič vklopi kak smerokaz. Če ne bi predvideval da boš nekam (levo, desno, huh ... kam že??) zavil, bi verjetno oba pristala ... v črni kroniki :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Ali si bil ti, včeraj malo pred drugo popoldne, med Novo vasjo in Bloško polico. Drugič vklopi kak smerokaz. Če ne bi predvideval da boš nekam (levo, desno, huh ... kam že??) zavil, bi verjetno oba pristala ... v črni kroniki :S Misty a se spet po cestah voziš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Ob 14:10 na Tobačni CBR600RR Hannspree in črn Dainese kombinezon. Kdo od tuki? <h3 class="r"> </h3> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Misty a se spet po cestah voziš? hehe, saj se že skoz. Sedaj sem vpregel še konje, da ne bo samo osel vseskozi poganjal tistih dveh biciklov PS: verjetno bi blo bolje da ne bi vprašal, ampak sem firbec: zakaj zavijanje z očmi, ccc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 thumper a smo se mi dns vidli mogoče ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 hehe, saj se že skoz. Sedaj sem vpregel še konje, da ne bo samo osel vseskozi poganjal tistih dveh biciklov PS: verjetno bi blo bolje da ne bi vprašal, ampak sem firbec: zakaj zavijanje z očmi, ccc V enaki situaciji, menjal osle za konje. :naughty: Glede zavijanja z očmi, a nisva nekaj debatirala sedaj že leta nazaj, da bomo tako osle kot konje samo še po pistah preganjali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se