mačka27 Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 Hmmmm..... .... Dons kmal po 19ih.....najprej Seba.....pol pa kmal za tabo pa še Gabre po mojem.....na semaforju Jesenice- Bled- oz.Javornik :naughty: .....Eni smo pač rit greli v koloni avtomobilov..... ..... (česetemužedanespačvolajšavotakorečepress..... :unsure: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Brembo, 8.58h, Tržaška, Logatec crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Brembo, 8.58h, Tržaška, Logatec jap..pa še 2x me boš vidu v roku pol ure .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 V enaki situaciji, menjal osle za konje. :naughty: Glede zavijanja z očmi, a nisva nekaj debatirala sedaj že leta nazaj, da bomo tako osle kot konje samo še po pistah preganjali? huuh, napačna frekvenca ... z oslom sem mislil sebe, na kolesu. Vem da smo debatirali, sam sem se potem kmalu umaknil iz vsega (vidim pa, da tudi ti ne voziš več motorjev :P heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec). dovolj off topic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Danes okoli 12.30 videna MV Agusta F4 bele barve nasproti picerije Diavolo v Celju in XT660X črne barve nasproti okrepčevalnice Olivia v Celju okoli 13.00. Si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 A kdo od tuki dela na zav triglav na verovskovi?? Dostikrat sem tam na kafetu,pa gledam GSX R-cka (k4 oz k5)?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Danes 500,000 Harley-jev proti Celovcu in nazaj. Me je že roka od pozdravljanja bolela. Pa še nerodno mi je bilo, ker sem bil edini plastičar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Danes okoli 12.30 videna MV Agusta F4 bele barve nasproti picerije Diavolo v Celju in XT660X črne barve nasproti okrepčevalnice Olivia v Celju okoli 13.00. Si bil ti? tut jst sm jo vidu... LEPA ZA POPIZDIT, kapo dol...crno-bela z rdecimi crtami...res lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 A kdo od tuki dela na zav triglav na verovskovi?? Dostikrat sem tam na kafetu,pa gledam GSX R-cka (k4 oz k5)?? Jest delam na parkirišču, nasporti zav. tm k je Papaya caffe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 casper7 viden na Tobačni deset do osmih zjutr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Jest delam na parkirišču, nasporti zav. tm k je Papaya caffe Aja, tega s Suzukijem sem tud sam večkrat vidu k se je pelou. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 ja suzukija tudi jaz videvam pri Papaya Caffe-ju. Pa rdeča Honda CBR 600RR pri vhodu v halo A5 v BTC-ju je tudi že pritegnila mojo pozornost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Aja, tega s Suzukijem sem tud sam večkrat vidu k se je pelou. OFF: a bo dež jutri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 Gebre 16.45 na črnem kalu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 ER- 6F ob 18:00 skozi Laško proti Zidanemu Mostu. Nekaj je imel napisano na šipi, nisem utegnil prebrati. Mogoče Brumer? LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Jest delam na parkirišču, nasporti zav. tm k je Papaya caffe Tam sem pa tudi jaz vidu tvoj motor ko sem prejšni teden delal na Avtenti.si, zdej sm šu pa v Stegne! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 No,sj jes pa tut na verovskovi delam. Tam pri papayi je en cist tak suzuki k moj Pri zavarovalnici triglav je pa en model novejsi Kok smo mi kul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Danes v Mengšu okoli 14:00 videna bejba v črnem kombinezonu s trdim nahrbtnikom in rdečkasto čelado. Vozila je Kawasaki Ninjo 250ccm. Skodrani temnejši lasje,... katera od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Delam na gradbišču med Bohinjsko bistrico in Bohinjem (tam kjer je semafor). in vidu miljaužent motorjev,med njimi tudi par Slovenskih,kdo od vas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 ER- 6F ob 18:00 skozi Laško proti Zidanemu Mostu. Nekaj je imel napisano na šipi, nisem utegnil prebrati. Mogoče Brumer? LP Robert Točno tako samo ni bil ER-6-F ampak ER-6-N. Na šipi pa je napis moje firme,sem šel v Celje na sejem in sem ga po AC mal prepucal sam revež negre več ko 205 Km/h kot moj Bemfel z 3-tjo !!! rumenicestak in biker77 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Dans sta mi okol pol dvanajstih en zeleni kawl pa ena rdeča hondica (madona, sama plastika na kup ) delala družbo od Govejka do Idrije, pol smo pa vsak po svoje zavili. Kdo od tu? rumenicestak, cvetkamarjetka, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 No,sj jes pa tut na verovskovi delam. Tam pri papayi je en cist tak suzuki k moj Pri zavarovalnici triglav je pa en model novejsi Kok smo mi kul Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Delam na gradbišču med Bohinjsko bistrico in Bohinjem (tam kjer je semafor). in vidu miljaužent motorjev,med njimi tudi par Slovenskih,kdo od vas Danes ja, sm se šu pofočkat v Bohinj lih pred dežjem. :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 Točno tako samo ni bil ER-6-F ampak ER-6-N. Na šipi pa je napis moje firme,sem šel v Celje na sejem in sem ga po AC mal prepucal sam revež negre več ko 205 Km/h kot moj Bemfel z 3-tjo !!! Nisem dobro videl, sem te prepozno opazil . Se mi je pa zdelo, da si ti, ker sem enkrat videl slike motorčka nekje tukaj. Bil sem pa parkiran pred zdraviliščem, na vhodu na parking. Čakal sem na Riderrgirl, da greva na kavo , prej sem bil pa pri atiju na obisku v zdravilišču. Ne mi zameriti, ker nisem prepoznal pasme in rodu motorja . So mi bolj znani mopedi z glasbenimi vilicami v znaku . LP Robert sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 ob 15h biu rumeni cestak u zapolju-logatec, zihr je dirku na pisti.. :naughty: :lol: , pa _Mihaa_ je šou tud takrat mimo zapolja, vsaj zdi se mi da je biu on he. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se