Igorr Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 (popravljeno) Mte, Rumenicestak na Petardi in Rumenacestakinja pred Grčarevcem okoli 16.00. Popravljeno September 12, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 ob 15h biu rumeni cestak u zapolju-logatec, zihr je dirku na pisti.. :naughty: :lol: , pa _Mihaa_ je šou tud takrat mimo zapolja, vsaj zdi se mi da je biu on he. Mte, Rumenicestak na Petardi in Rumenacestakinja pred Grčarevcem okoli 16.00. crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 se kdo prepozna?: ...danes okrog Faaker seeja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 a79 včeraj popoldne pri Dvoru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 ob 15h biu rumeni cestak u zapolju-logatec, zihr je dirku na pisti.. :naughty: :lol: , pa _Mihaa_ je šou tud takrat mimo zapolja, vsaj zdi se mi da je biu on he. Biu biu Se te spomnem ja....na klančku od Zapolja prot Vrhniki sva se srečala bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 a79 včeraj popoldne pri Dvoru? Jp, se vracal iz zbora v Kocevju, ti pa glih tja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 po moje je biu Maus u logatcu okrog 13.00, prot ridam, in nekaj rumenega, ampak ne CBR , v Vrhniki, cca 16.00 pa miljon drugih motorjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Jp, se vracal iz zbora v Kocevju, ti pa glih tja? Do Fare pa nazaj, šele potem doma videl da je zbor v Kočevju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Do Fare pa nazaj, šele potem doma videl da je zbor v Kočevju hehe, to je pa res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Brdaus učerej v Preddvoru? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 dons sm na veliko mahau.. sm se vozu po kraju s CFMOTO pa radio sm me na maximum kdo me je vidu pa dva sva bla na motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Dans pa mene en ne FJR želel zbit, tik pred Sevnico. Pa en peb, se mi zdi da je forumaš, z novo GSR 600 oranžno, se je svetla k bi jo 3 dni skup pucu, sma se lepo pozdravla v Mokronogu. Na ostale sm pa kr pozabu, pa ne zamerit ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Črno rdeča Aprilia RS125 (stari model) okol pol treh iz Logatca proti Postojni.....registracija je bla KR.....dva na motorju voznik je mel bel kombinezon. Pred Grčarevcem si prehitevu mene, avtomobil pa še drek pumpo v nepregleden ovink čez polno črto Srečo si mel da ni blo nobenga nasprot čene bi se nalimu na šipo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 a mene ni pa noben vidu :unsure: .... sm šou kot blisk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Črno rdeča Aprilia RS125 (stari model) okol pol treh iz Logatca proti Postojni.....registracija je bla KR.....dva na motorju voznik je mel bel kombinezon. Evo sopotnik se javlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Evo sopotnik se javlja Vozniku povej da nj ga neha srat po cesti Pa v ovinke ni treba bremzat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Bom + Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 s kolegom (jaz oranžni Super Duke, on črno-rdeča CBR600RR) sva jo čez kras mahnila do morja in nazaj, vmes pa srečala dosti motoristov. verjetno je bil še kak motosvetovc vmes . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Vozniku povej da nj ga neha srat po cesti Pa v ovinke ni treba bremzat Čaki čaki, a si ti mel sopotnico gor? Mislm, a smo se srečal, a si naju prehitel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 po moje je biu Maus u logatcu okrog 13.00, prot ridam, in nekaj rumenega, ampak ne CBR , v Vrhniki, cca 16.00 pa miljon drugih motorjev. Nism biu jz Kalce - Planina, Maus viden danes in včeraj, pa Snupy s spremstvom (nism zihr Brembo na Snupyevmu motorju ), Pridnapunca na bičikleti in mopiju, Irenčkin mopi pred službo, .................... crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 rumenicestak, a smo se srečal dons, že bolj prot koncu rid, jst sm bil na črno rdeči rski, na počivališču (tam k je pesek) ti si pa glih gor šel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Čaki čaki, a si ti mel sopotnico gor? Mislm, a smo se srečal, a si naju prehitel? Ja....sestra je bla gor Enkrat sm vaju prehitu na začetku ravnine pred Grčarevcem naslednič pa na ravnini pred Planino Skoz sem vama za ritjo vozu...prehitet pa nism mogu ker je po ravnini dal gas v ovink pa bremzu Pol smo se pa še trikrat na ridah srečal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 jaja, roza čelade Mja veš kaj je, prvič sva bla v tistih koncih, in ni poznou ceste, pol je pa rajš mal prbremzou kr fino gre ta tvoja jamahca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 rumenicestak, a smo se srečal dons, že bolj prot koncu rid, jst sm bil na črno rdeči rski, na počivališču (tam k je pesek) ti si pa glih gor šel Možno, sm dons kr lepo število č/r RSk vidu crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Irenčkin mopi pred službo, .................... saj edn d me sreča Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se