juree Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 Miha na ridah ene 2x..na počivališu pa ne duha ne sluha o tebi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Miha na ridah ene 2x..na počivališu pa ne duha ne sluha o tebi Jap tud jst tebe vidu Sva se ustavla na počivališču ko si ti drajsu gor pa dol, ampak sva takoj šla naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 (popravljeno) js sm biu tud :naughty: .. a ti tud Popravljeno September 14, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 js sm biu tud :naughty: .. a ti tud :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 js sm biu tud :naughty: .. a ti tud Sam teb se je pa nekam mudil...se nis nč ustavu na ridah!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Snoopy in Yetika včer kr spičla mim rid brez ustravt :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Snoopy in Yetika včer kr spičla mim rid brez ustravt :glare: želodca nista dopušala pauze.. sva letela na en in edini kebab v postojno... :naughty: pa še na hokej se je mudil... next time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Nism biu jz Kalce - Planina, Maus viden danes in včeraj, pa Snupy s spremstvom (nism zihr Brembo na Snupyevmu motorju ), Pridnapunca na bičikleti in mopiju, Irenčkin mopi pred službo, .................... moja malenkost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Nism biu jz Kalce - Planina, Maus viden danes in včeraj, pa Snupy s spremstvom (nism zihr Brembo na Snupyevmu motorju ), Pridnapunca na bičikleti in mopiju, Irenčkin mopi pred službo, .................... vidu sm te t'str moja malenkost reče se... "sm vidu Snupija z malenkostjo in spremlevaljko KeTiko" sm vaju tud vidu na oemfau ... snupi mi je clo pomižiknu .. ti pa si važna odpeljala sončnemu zahodu naproti :glare: Popravljeno September 16, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 yourfriend11 viden na Aškerčevi ob pol treh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 vidu sm te t'str reče se... "sm vidu Snupija z malenkostjo in spremlevaljko KeTiko" sm vaju tud vidu na oemfau ... snupi mi je clo pomižiknu .. ti pa si važna odpeljala sončnemu zahodu naproti h kermu paše tista ˝malenkost˝ ?? (prašam k mislm d k nobenmu ne paše... ) ja mi je reku d si biu tam ja..ma je blo že prepozn, sva bla že doma... ups... drugič pa krič ane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Dns okol pol treh v Straži pri NM en z neke sorte Bemfom po bankini mem enga avta k je stal, dobr si se ujel, k ti je na pesku prov grdo zadnjo vzel, sm se že ustrašla, d bo treba spet kterga pobirat :unsure: thumper, osa rider in roko 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) h kermu paše tista ˝malenkost˝ ?? (prašam k mislm d k nobenmu ne paše... ) ja mi je reku d si biu tam ja..ma je blo že prepozn, sva bla že doma... ups... drugič pa krič ane tisto malenkost ima med nogami ... pa ti študiri kaj je to ... jaz imam itak več Popravljeno September 16, 2009. Popravil maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 Jst sam povem da če me je kdo isku, nisem bil jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cestakar Objavljeno September 18, 2009 Deli Objavljeno September 18, 2009 Črn tip, črn cestak....dons sma se srečala nekaj pred pol 7. zvečer v Marija Reki....kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Rumenacestakinja, maus in juree pri Grčarevcu. cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Rumenacestakinja, maus in juree pri Grčarevcu. a mene pa nis vidu ? ?!?! seveda če me ni blo thumper in mopedist5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Rumenacestakinja, maus in juree pri Grčarevcu. jop...Sm šele poj porajtu da si biu ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 tnx dvema ritkama u Liplah pred Planino dns okol šterih pokazala da bi blo fajn lučke pržgat... tokrat bla z avtom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Dns zjutri mal čez osem en pogumen v tisti megli pa mrazu na oranžnem Varaderotu , od Brezovice do Vrhnike lepo po omejitvah pred mano (na 4 kolesih :krneki:) malakai in Prevtzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 15 do 4ih en moder gixxer pa modra r6 na petrolu v podčetrtku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Danes na mojem dvorišču še nikogar z motorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 snoopy viden na Vrhniki....sm ti potrobu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Danes nekdo z modrim SV1000 od Planine do Logatca, kjer si zavil levo. LJ tablica in vrhniški grb, kdo od tu? ''Kr fajn'' tempo čez Planinsko polje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se