SharpNinja Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Okol 4ih mal iz NM prot Dolenjskim Toplicam srečala enga na črnem Sluzukiju GSX-R..... pol po temi pa še v NM v Bršljinu mislm d ena belo-črna CBR-ka, gor pa en v belem kombinezonu s sopotnico, se ni dobr vidl k so luči tok prbijale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Danes nekdo z modrim SV1000 od Planine do Logatca, kjer si zavil levo. LJ tablica in vrhniški grb, kdo od tu? ''Kr fajn'' tempo čez Planinsko polje... mte č se n motm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Hola, Tati danes popoldne na Gju, sem mahal pa nič... cvetkamarjetka, Klajba, rumenicestak in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Dva junaka v soboto zjutraj na poti proti Delnicami na Banditu 1200s... se kdo prepozna? SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Bi prsegu, da sem v soboto popoldan v bližnji Vrhniški okolici, smer Logatec, srečal Bikerja77. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Modra Fazer z modrim vetrobranskim steklom. Čez Mengški pole sva žez ovinke letela :evilgrin: Kdo iz foruma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Na Jamovi videna bela Honda CBR...kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Danes okrog 11.30 na OMV pumpi v Dravogradu dva s GO tablicami. Pogovarjal sem s punco,ki je furala Dučeja. Sem te vprašo,če gresta na Golico.Si rekla da ne,da gresta na cesto 69. Ko sem ti razložil,si rekla "ma oštja" pol pa greva na Golico! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Na slavnih ridah pa so klepetali: Kdo drug kot Suzuki , Mičo, Škofk Lepo je bilo po dolgem času pridt pogledat ali Planina še stoji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Zjutraj malenksot cez sestro opazena modra R1 z tablicami PO*PUSI Mi je kr dan polepsu,izvirna tablica Pa modra R1 (07-08 z akrapovici ). My dream bike =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dans okol šestih mi je en gigser z kk tapblicami pa velikim oranžnim ruzakom delal družbo od Planine do Logatca, kdo od tu? v kontra smer pa viden rumenicestak cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dns spet mal pred Postojno iz smeri Senožeč srečala enga na Repsolki, je že standard d se tam okol srečujeva zgleda .....pa še jih je blo na dveh kolesih, pozdravla vse, sm zapomnla si pa nisem benga druzga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dans okol šestih mi je en gigser z kk tapblicami pa velikim oranžnim ruzakom delal družbo od Planine do Logatca, kdo od tu? v kontra smer pa viden rumenicestak Sm se res neki po tistih koncih vozu crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Dans okol šestih mi je en gigser z kk tapblicami pa velikim oranžnim ruzakom delal družbo od Planine do Logatca, kdo od tu? v kontra smer pa viden rumenicestak da ne pozabim, tud zelo teškim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Kera bejba je šla mal pred šesto z zeleno ninjo 250 po ridah??? bol počas drugč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 kaj, si ji fous k ti negres tok hitr al kaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 (popravljeno) kaj, si ji fous k ti negres tok hitr al kaj? S tem motorjem ne morš it hitr...HEC HEC... :evilgrin: :evilgrin: Doskrat vidm rdečga monstra parkeranga pred bivšo metalko v centru spodi, pa termignoni izpuhi...Any1?? :unsure: Popravljeno September 22, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Včeraj okol 18ih na Ravbarkomandi me je en BMW R1150 RT dohitu ker sm mal mečkal ... Sm se res neki po tistih koncih vozu Jap tm okol šestih si bil opažen nekje med Planino in Kalcami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 sharp ninja, sva se slučajno midva vidla dans na cesti tolmin-gorica, blizu podsela? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Na slavnih ridah pa so klepetali: Kdo drug kot Suzuki , Mičo, Škofk Lepo je bilo po dolgem času pridt pogledat ali Planina še stoji. Hola mojster, je res :yes: so pa uleteli še cb1300, Tarumen, njegova Tardeča , MteByKer, pa en s CBR 1000 RR (model 2007), k ne vem kdo je, ampak ko smo se pogovarjali o Hondi PanEuropean evo en link, da mi bo verjel TommyP, gandi, HyperJack in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 S tem motorjem ne morš it hitr...HEC HEC... :evilgrin: :evilgrin: Dost da ti tamodri položnico napišejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Zjutraj malenksot cez sestro opazena modra R1 z tablicami PO*PUSI Mi je kr dan polepsu,izvirna tablica Pa modra R1 (07-08 z akrapovici ). My dream bike =) Ta R1 je letnik 2005. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Ninjaraider med Drenovim gričem pa Sinjo gorico.... Škofk iz Rid predvidevam .... na Planini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Škofk iz Rid predvidevam .... na Planini. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 andreje nism pa nikjer vidu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se