suzuki Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 (popravljeno) Hola, danes mal po šesti popoldne dve Žabici na počivališču na ridah, ena Zelena in ena Rdeča - kera od tuki?? :naughty: Popravljeno September 25, 2009. Popravil suzuki cvetkamarjetka, halls, xyznanixyz in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 ena rdeča R6, ista kot moja, sva se srečala na krožnem na Kokrici, pri mamutu cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Dns mal ped šesto nekje do mal pred Dvorom se je en z rdečo CBR600F (se mi zdi) nek časa za nama vozu (Fazer600 pa tuono z zamenjanima pilotoma ), pol pa mem odfrčal....? Se mi je zdel, da sem te nek vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Se mi je zdel, da sem te nek vidu A maš zad na čeladi oči tud .....jz se mi zdi d sm te tud vidla, sm motor nekak ni bil un k sm ga vajena TommyP in Nagaya 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 A maš zad na čeladi oči tud .....jz se mi zdi d sm te tud vidla, sm motor nekak ni bil un k sm ga vajena Sej si me prehitela v enem bregu . Pa itak si obeh vajena (motorjev seveda) . brembo in xyznanixyz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Sej si me prehitela v enem bregu . Pa itak si obeh vajena (motorjev seveda) . Ja kumej hahaha , nekak ni hotu v breg it tvoj, viš že ve, d se tune ne prehteva :grrr TommyP in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Ja kumej hahaha , nekak ni hotu v breg it tvoj, viš že ve, d se tune ne prehteva Seveda, tuna je velka punca , mojem pa je tolk nerodn ratal, da je bil čist rdeč . brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 ena rdeča R6, ista kot moja, sva se srečala na krožnem na Kokrici, pri mamutu Fočk:D cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 hah, koncno vem kdo ma se tak hud motor cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Maus in Lojz sta me prehitela na začetku Garčarevca. Rumenicestak viden pri Gračarevcu in Ninjarider na ridah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 (popravljeno) Irencko okol 18ih na Kalcah v avtku k ma celski grbek lih tko kt jaz... ti je žena pomahala pol sva pa pičla damu u Hoteje Popravljeno September 26, 2009. Popravil Steen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 V KP videni (dve r125 pa ninja 250r) Smo se pozdravl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 Maus in Lojz sta me prehitela na začetku Garčarevca. Rumenicestak viden pri Gračarevcu in Ninjarider na ridah! Rumenicestak viden v Logatcu, Ninjarider je pičiu dol po ridah, Maus v Postojni in mogoče rot iz Planine proti Grčarevcu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 V KP videni (dve r125 pa ninja 250r) Smo se pozdravl. z ninjo biu jest:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 26, 2009 Deli Objavljeno September 26, 2009 z ninjo biu jest:D A si ti slucajn tist k ma kacje ride za trening poligon? Sem se zadnjic ustavu na cigaretu, pa je (nekdo) letu vsaj 10x mimo tacajt ko sem skadil moje kadilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Hola mojster, je res :yes: so pa uleteli še cb1300, Tarumen, njegova Tardeča , MteByKer, pa en s CBR 1000 RR (model 2007), k ne vem kdo je, ampak ko smo se pogovarjali o Hondi PanEuropean evo en link, da mi bo verjel Maus in Lojz sta me prehitela na začetku Garčarevca. Rumenicestak viden pri Gračarevcu in Ninjarider na ridah! Rumenicestak viden v Logatcu, Ninjarider je pičiu dol po ridah, Maus v Postojni in mogoče rot iz Planine proti Grčarevcu? Yesssssss!!! Vidl ste me ;) crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 A si ti slucajn tist k ma kacje ride za trening poligon? Sem se zadnjic ustavu na cigaretu, pa je (nekdo) letu vsaj 10x mimo tacajt ko sem skadil moje kadilo Možn da sm biu jest...sam tolkrat pa spet nism šu gor pa dol:)...grem parkrat pol se pa ustavim pa druge opazujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 V KP videni (dve r125 pa ninja 250r) Smo se pozdravl. pa jest pa mičo..se mi je zdel da si ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha7 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Med Doličem in Vitanjem, po tistih ridah, srečal kar nekaj motoristov. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 V Logatcu viden voznik rdeče Yamahe YZF-125R na čeladi je pa mel irokezo! Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Irencko okol 18ih na Kalcah v avtku k ma celski grbek lih tko kt jaz... ti je žena pomahala pol sva pa pičla damu u Hoteje jap jap... nism vedla d si tuki gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 pa jest pa mičo..se mi je zdel da si ti Do kam ste pa šli? Jst sm se iz Umaga vraču Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Do kam ste pa šli? Jst sm se iz Umaga vraču Do portoroža Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Ob okoli 16. na mostu pri kočevju, cesta ki pride iz NM ogrooomna gruča bikerjev Brdaus bil si opazen z svojo lepotico na Dvoru , bil si še v družbi dveh motorjev, vendar jih nisem imel časa registrirati. Ob 18.15 pa skupina motorjev v smeri proti Metliki, spomnim se rdeče YZF125. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Dons sm Brdausa ene 8 krat sreču .) didy53 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se