a79 Objavljeno September 27, 2009 Deli Objavljeno September 27, 2009 Gruca okol 20ih motoristov mal iz Rateza vn proti Sentjerneju... Pa v Beli krajini polno motoristov... Sezone zgleda se ni konc... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Tudi jaz videl okoli 15.00 gručo 20 motoristov s spremstvom, peljali ste se od Vinske Gore proti Velenju. Kaj je bilo to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 V soboto zjutraj, malo pred deveto v križišču na koncu tržaške - dolgi most viden forumaš @trojan69... No, vsaj mislim, da si bil ti - sodeč po slikah predelav gsx-r-a tukaj na forumu. Emmm, prav tako nesiguren: @SharpNinja, sva se srečala v soboto malo po 12h nekje proti Bovcu? Drugače pa ta vikend ogrooomno motoristov, prav presenečen sem bil, koliko vas je pozdravljalo/odzdravljalo na cesti ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Tudi jaz videl okoli 15.00 gručo 20 motoristov s spremstvom, peljali ste se od Vinske Gore proti Velenju. Kaj je bilo to? A tole je 20 motoristov !45 varaderov je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Danes popoldne na Kajuhovi, dve zeleni ninji, ena 636, taka kot moja, druga pa 250 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JANUSKA Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Danes zvečer 20:10, je vzadi vozil motorist in mi na veliko potrobil, ko sem zavila na Javornik (Ravne na Kor.) Bil je pa,če se ne motim BMW R1150GS sive barve in motorist oblečen v črn leder ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 28, 2009 Deli Objavljeno September 28, 2009 Emmm, prav tako nesiguren: @SharpNinja, sva se srečala v soboto malo po 12h nekje proti Bovcu? Drugače pa ta vikend ogrooomno motoristov, prav presenečen sem bil, koliko vas je pozdravljalo/odzdravljalo na cesti ... Ammmm v soboto pa nism bla tm je bil dan za trgatev, čeprov se tud furce v tisto smer neb branla :grrr......dns mal vn iz NM prot Šentjerneju prletela nasprot ena rdeča honda CBR, za njim pa en šekast gsx-r, pa lih tm k sm misla prehtet unga polža pred sabo, d mi neb vseh taluštnih ovinkov zjahal TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 A tole je 20 motoristov !45 varaderov je blo Ja ne vem, če sem srečal vas, kajti bili so tudi drugi motorji in ne samo Varadere! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ena bejba se je neki ˝razkazvala˝ na kao parkingu iz smeri Soteske prot Dvoru...Neko rdece belo zadevo je imela parkirano zravn...Ktera od tlele? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 rumeni cestak u planini z družbo, pa ravnokar viden še čez okn u hotejah torej tatretič daš pa za kofe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Ja ne vem, če sem srečal vas, kajti bili so tudi drugi motorji in ne samo Varadere! Ja morebiti se nam je še gdo pridružu bli pa so Africa Transalp in CB1300 !Bilo pa je okol 14:40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Okrog 6h na ridah dve simpaticne motoristke obkrožene z varnostniki.kera od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 rumeni cestak u planini z družbo, pa ravnokar viden še čez okn u hotejah torej tatretič daš pa za kofe V družbi Gandija in Škofka Hočeš rečt naj se še enkrat mim zapelem crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 MihaJ si se ti dans peljal skozi Verd in nazaj proti Vrhniki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Okrog 6h na ridah dve simpaticne motoristke obkrožene z varnostniki.kera od tuki? aam.. mislm d sm bla takrat js gor ja... tista s ta rdečo glavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Aha,si bla s hrbtom ubrnena an?nism upou preveč gledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno September 29, 2009 Deli Objavljeno September 29, 2009 Dons eden z bordo rdečo Hondo, neki potovalnga, proti Jezerskem okrog 17ih, kdo od tukej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 aam.. mislm d sm bla takrat js gor ja... tista s ta rdečo glavo... Aja ti si Yetika, (Oprosti moji nesramnosti)k se nism predstavu. Sicer bi pa mogu to "varnostnik" narest! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Aha,si bla s hrbtom ubrnena an?nism upou preveč gledat... ja nwem... če si biu ti tist k si bejbo pustu gor čakat d si se ti mau podiu, pol ja.. drugič pa le bolš poglej.. Aja ti si Yetika, (Oprosti moji nesramnosti)k se nism predstavu. Sicer bi pa mogu to "varnostnik" narest! ja točn tko.. on si na free vzame a veš.. a ti si pa nasprot sedu al zravn ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 ja točn tko.. on si na free vzame a veš.. a ti si pa nasprot sedu al zravn ? rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 ja točn tko.. on si na free vzame a veš.. a ti si pa nasprot sedu al zravn ? Zraven tebe je sedel Škofk, če se ne motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Aha,si bla s hrbtom ubrnena an?nism upou preveč gledat... obvladaš ona s hrbtom, jst pa kontra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Zraven tebe je sedel Škofk, če se ne motim, jst sm un, k mu je cigaretni dim šu v nos pa sva mogla z varnostnikom zamenjat zic. ja ja.. vem... se pravi d si biu nasproti mene... me veseli hehe Nč se ne motiš obvladaš ona s hrbtom, jst pa kontra me veseli irenca in skofk... andreja bomo pa natepl, k ne zna jezika obrnt takrat k treba, d bi nas mal predstavu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Nč se ne motiš Tebe skofk, bi pa lahk skor prsegu, da sem te dons vidu mal ven iz Jesenic, na Hrušici/glavno krizisce.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Tebe skofk, bi pa lahk skor prsegu, da sem te dons vidu mal ven iz Jesenic, na Hrušici/glavno krizisce.. Na tvojem mestu neb nič prsegu....dons biu sam na ridah pa v idriji:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se