Gloga Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Na tvojem mestu neb nič prsegu....dons biu sam na ridah pa v idriji:D Standard poligon.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Standard poligon.. Nene dons sm sam na klopcah počivu;)...sm se že naveliču tistih ovinkov:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Maus, si bil ti slučajno tisti , ki je danes ob 19:25 zavijal levo iz Dunajske na Linhartovo? LP R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Mte ob 17h slišen mimo lokve, Maus okol 18h v Planini, Irenčko okol 19h proti Hotejam, .... crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 To se prav da sta Irenčko pa Yetika tiste simpatične deklice iz kačjih rid :-). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 rumenicestak.....nekaj po 17i sva se srečala v logatcu....sem te pozdravu...cbr900rr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Hola, včeraj mal po 18 uri maus na ridah, s čist novo zadnjo gumo (sam je bla črna, ni bla zlata ) TommyP, Tamau, SharpNinja in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 rumenicestak.....nekaj po 17i sva se srečala v logatcu....sem te pozdravu...cbr900rr Sem te imel na sumu da si biu ti crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Maus, si bil ti slučajno tisti , ki je danes ob 19:25 zavijal levo iz Dunajske na Linhartovo? LP R približo ob tej uri, sem se pa res tam peljal :yes: Mte ob 17h slišen mimo lokve, Maus okol 18h v Planini, Irenčko okol 19h proti Hotejam, .... vidu sm teeeeeeeee Hola, včeraj mal po 18 uri maus na ridah, s čist novo zadnjo gumo (sam je bla črna, ni bla zlata ) si črno vidu, ker je bila tema cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 me veseli irenca in skofk... andreja bomo pa natepl, k ne zna jezika obrnt takrat k treba, d bi nas mal predstavu.. ja ma res... no ma tu prepuščam tebi :naughty: men so ostala sklepanja, teb j blo pa mal teži prepoznat ampk ni panike, lpo te j blo spoznat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Mte ob 17h slišen mimo lokve, Maus okol 18h v Planini, Irenčko okol 19h proti Hotejam, .... jpjp sm šla sam motorčk za avto zamenet To se prav da sta Irenčko pa Yetika tiste simpatične deklice iz kačjih rid :-). midve sva, za drugu pa nwm hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Rad bi se zahvalil motoristu (sicer v avtomobilu ), da mi je zaustavil in motor pripeljal do Ljubljane Mi je žal, da te nisem vsaj častil pijače Pa hvala še enkrat!!! jupiter in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 A ima kdo od tukaj VTR-ko v Repsolovih barvah? Parkrat viden v dopoldanskem casu na Topniski v Lj.?? Pismo grmi k sto matr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 A ima kdo od tukaj VTR-ko v Repsolovih barvah? Parkrat viden v dopoldanskem casu na Topniski v Lj.?? Pismo grmi k sto matr Tole sm pa jest tud že vidu v Lj ja, res ma ubitačan zvok! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 A ima kdo od tukaj VTR-ko v Repsolovih barvah? Parkrat viden v dopoldanskem casu na Topniski v Lj.?? Pismo grmi k sto matr Tudi jaz sem jo videl, ko je zavijal iz Masarykove na Njegoševo. Sem najprej mislil, da se bliža nevihta :naughty:. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Kdo je učei mal čez med 15:00 in 15:30 motvilil po Masarykovi z Dučetom - hud sound pa lep motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 2, 2009 Deli Objavljeno Oktober 2, 2009 Igorr viden včeraj na avtocesti pri logu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Rumenicestak viden danes v Logatcu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Dans čez Pijavo gorico...En na cbr100rr Repsol pa brez desnih plastik se je pelu. Pa hyosung comt mislm da je biu pa pr gostilni na Pijavi isto... En Buell sicer oznake ne vem, sam je biu pa viden u Tacnu. Pa še povno ostalih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Dns čez kostanjevco okol 17:15 črn z750 se mi zdi d yetika mnde sm prou vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Rumenicestak viden danes v Logatcu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 pa na vrhniki tud ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 pa na vrhniki tud ???? Tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Tud Na Jezerskem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Na Jezerskem? Tud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se