Gizmo_ Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Ker letnik pa smer sta vi2 na FGG?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Je tako. Če bi vedel, da sta vidva bi najbrž troblja pregorela :grim. Kje pa bo možno testirat torto:kva1:. LP Robert Pisuka, zdej bom mogu pa se trolam mahat! cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Pisuka, zdej bom mogu pa se trolam mahat! Saj je samo ena taka, ki ima nova okna :naughty:. Po novem vozim okoli reklamo za windowse 7. In če se voznik obrača za motorji, potem sem to jaz za volanom :grim. LP robert jvalant, svobodnaptica01, Ninč in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Je tako. Če bi vedel, da sta vidva bi najbrž troblja pregorela . Kje pa bo možno testirat torto:kva1:. LP Robert Ta je bla tačist taprvi prototip, tko da bo treba še mal počakat na serijsko proizvodnjo, pol pa kamot prideš na pokušino cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 danes mal pred 8.00 na tržaški (pred elektrofaksom) neki črnga na dva cilindra (bolj slišu ko vidu) kakšen od tukaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Ker letnik pa smer sta vi2 na FGG?? A ti tud?? sej se nas bo še nekj nabral tle... grad. izredni, zadnji letnik... vidva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Saj je samo ena taka, ki ima nova okna :naughty:. Po novem vozim okoli reklamo za windowse 7. In če se voznik obrača za motorji, potem sem to jaz za volanom :grim. LP robert a pol si tole ti cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Jap. To je moj bus . Moj v narekovajih, sem samo zadolžen zanj :grim . LP robert cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Vceraj okoli 18h sva ga skupaj picila od Brnika do Kranja... si bil ti? Plava Fazerka KR registracija pa Akrapo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 danes mal pred 8.00 na tržaški (pred elektrofaksom) neki črnga na dva cilindra (bolj slišu ko vidu) kakšen od tukaj ? A je tvoj motor dopoldan parkiran na tržaški nasproti elektro faksa? dober zvok ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Hola, kaki 2 urci nazaj sem čakal na semaforju pred Postojno (kjer grizejo skale) in sta se pridrajsala mimo dva uživača, en na VFR, drugi na KTM; kdo od tuki?? (sej sem srečal ful uživačev, ampak tadva sem si zapomnil :-)) jvalant, SharpNinja, TommyP in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 A ti tud?? sej se nas bo še nekj nabral tle... grad. izredni, zadnji letnik... vidva? Gr-uni 1 letnik Sam mam motor v garaži 100m od faxa Ja ja off topic! Sory Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Gr-uni 1 letnik Sam mam motor v garaži 100m od faxa Ja ja off topic! Sory Ha ha jaz tudi. Sem si zadnjič rekel, če ga končam, pol je papež ateist. Aja, danes en čoperist na Tržaški, oprosti ker ti nisem odzdravil, sem bil malo zamišljen..not wise :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Ta je bla tačist taprvi prototip, tko da bo treba še mal počakat na serijsko proizvodnjo, pol pa kamot prideš na pokušino Je bla bozanska!! Pa se sm ziv! cvetkamarjetka in svobodnaptica01 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Igorr viden na Vrhniki, Snoopy viden v Postojni, Rumenicestak vozil za nama z Lojzom od Gračarevca pa do Kalc To je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 17, 2009 Deli Objavljeno Oktober 17, 2009 Je bla bozanska!! Pa se sm ziv! Ne mi luštov delat :evilgrin:, ker postanem lačen :grim. Sorry, . Ne bom več, obljubim . LP R cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 K vem, da mu je všeč, če ga kdo vidi:D Včeri v Logatcu in v petek na OMV Postojna - zlati Maus? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 K vem, da mu je všeč, če ga kdo vidi:D Včeri v Logatcu in v petek na OMV Postojna - zlati Maus? biu :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kor13 Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Včeraj, malo po peti uri popoldne na cesti Nm-Šentjernej med odcepom za Otočec in Kremenom srečal skupino treh motoristov: prva fazer 600, zadnja hornet 600, vmes pa nism prepričan kak motor... Uglavnem, edini trije motoristi, ki sem jih srečal včer ostale pa zebe zgleda... Aja no, kdo izmed teh od tle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tombgo Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 V petek 16.10, na becinski LOGO v Brezovici, sem popoldne srečal gospoda iz Viča, lastnika dveh Ducati Mostrov, enega izmed njih F4 SENNA. Njegov sin baje dirka na Suzukiju.... Če ga kdo pozna prosim za kontakt na PM, ker se je nama verjetno zbrkljal kontakt. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Danes ob enajstih pred poslovno stavbo Slovenija Lesa na Dunajski parkiran rdeč monster... ...zgleda, da nekaterim še ni premrzlo xyznanixyz in TommyP 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut2 Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Danes ob enajstih pred poslovno stavbo Slovenija Lesa na Dunajski parkiran rdeč monster... ...zgleda, da nekaterim še ni premrzlo Jest dons zjutri mal pred osmo vidu pri Domžalah transalpko in enga primzrnjenega gor ..bohved kaj jih greje hehe svobodnaptica01 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut2 Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Gr-uni 1 letnik Sam mam motor v garaži 100m od faxa Ja ja off topic! Sory sam se nas bo očitno res nabralo, tud jest FGGjevc, vendar že hmalu ne več, ker je diploma oddana Sicer pa geodetska smer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 videna Honda Goldving pred eno uro na Dolenjki, zal je bila popraskana in parkirana na avtovleki, voznik je bil pa v rešilcu, upam da je z njim vse vredu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Jest dons zjutri mal pred osmo vidu pri Domžalah transalpko in enga primzrnjenega gor ..bohved kaj jih greje hehe Ljubezen, grelne ročke, grelne blazinice pa 5 puloverjev. Preverjeno deluje, manjka mi samo še tista plastika pred ročkam, pa bi blo perfektno... suzuki, jvalant in cvetkamarjetka 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se