THOMPSON Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Ali pa misel na to, da bi iz periferije v center Lj. rabili 45min! svobodnaptica01 in cvetkamarjetka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Tegale se mi je pa že zdelo vredno slikat dons Imaš pa motosvet nalepko nad tablco... cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
borut2 Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 (popravljeno) Ljubezen, grelne ročke, grelne blazinice pa 5 puloverjev. Preverjeno deluje, manjka mi samo še tista plastika pred ročkam, pa bi blo perfektno... madona, manjka mi samo še ljubezen,grelne ročke, grelne blazinice in 4 puloverji :naughty: Popravljeno Oktober 24, 2009. Popravil borut2 cvetkamarjetka in Igorr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 Ni ki dalo mira danes,popoldne sem prevozil cca 150 km po Štajerski.Deževno ,hladno predvsem pa naj povem,da nisem videl niti enega motorista Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 učeri popoudne, rumenicestak na logu pred hotedršico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Polno vas je blo...v oči mi je pa padu rdeč FZ1 z oklepom, LJ tablca na Bledu...si iz foruma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 učeri popoudne, rumenicestak na logu pred hotedršico Jap, sm se mogu it mal preluftat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Jap, sm se mogu it mal preluftat moji radarji so te zaznal v planini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 danes sm v Kranju na pumpni spoznal svojega dvojnika isti motor ista jakna skor iste hlace pa isto iz Kokrice pozabu sm te vprasat ce si iz MSa... :glare: si ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 moji radarji so te zaznal v planini Danes ja Viden tudi maus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anzee Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Okoli 14:30 na Vrhniki pred Mantovo ena bjondina z dvema kolegoma (sva se s frendom mim pelala), malo kasneje pa bi se opravicil nekomu malo pred Godovicem (sem malce proti njemu zapeljal ne vem kateri motor, za njim je bil pa nekdo na GSXR)... Sicer pa polno drugih motorjev na trasi lj-logatec-idrija-stara posta-lj lp Anze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Tm okol ure za južno opažena ena motokolonca v ovinkih od Radohove vasi prot Bogenšperku, dva V-stroma zad pa ena rdeča CBFka...., mal kasnej pa še v Trebnjem v križiču pr nartabolšem sosedu en oranžn sršenček z obema zicema zasedenima, anyone ? klimbra in TommyP 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 dons v Bohinju ena zelena ninja 750, pa ena starejsa 600 mnde, pa en gsxr ste od tu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 madona, manjka mi samo še ljubezen,grelne ročke, grelne blazinice in 4 puloverji :naughty: sej veš, zima je idealni čas, da nadgradiš svoj motor pa opremo:naughty: SharpNinja, dotem, cvetkamarjetka in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 dns vs je blo pa pouhnu na trasi do morja in nazaj... vidno lovimo sončkaste dni suzuki, cvetkamarjetka in malakai 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 Danes sem si zapomnila samo dva. Dopoldan okrog enajstih se je čez Marijo reko z nama vozi en z oranžnim kombinezonom na črnem Zju, pa na golici okoli pol treh pri jezerčku malo starejša R1 s SG registracijo. Se kdo prepozna? Drugače pa večinoma BMWji, vmes kak čoper, VFR al pa FJR cvetkamarjetka, suzuki in jvalant 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Oktober 25, 2009 Deli Objavljeno Oktober 25, 2009 obala okupirana od rijeke-pule pa do kopra. vas je bilo lepo videti v takem številu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Okoli 14:30 na Vrhniki pred Mantovo ena bjondina z dvema kolegoma (sva se s frendom mim pelala), malo kasneje pa bi se opravicil nekomu malo pred Godovicem (sem malce proti njemu zapeljal ne vem kateri motor, za njim je bil pa nekdo na GSXR)... Sicer pa polno drugih motorjev na trasi lj-logatec-idrija-stara posta-lj lp Anze Pred Mantovo jst, Dogma in RaCeR47 čakal zamudnika :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Rdeči Vragec v spremstvu kolega viden na mejnem prehodu,..kaj je že tam smer Rijeka,.. jp sm ti mahala z golde dol med tem ko je fant zalival grmovje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Igorr s spremstvom, pred desetimi minutami? Pozdravček nazaj dotem in cvetkamarjetka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Danes ja Viden tudi maus ti si biu tud viden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Svobodnaptica01 s spremstvom, pred minutko Pozdravček še enkrat nazaj Aja, po Tržaški v Logatcu dotem in cvetkamarjetka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Igorr s spremstvom, pred desetimi minutami? Pozdravček nazaj Res je, sva mela nizki prelet mimo tebe cvetkamarjetka, SharpNinja in dotem 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Svobodnaptica01 s spremstvom, pred minutko Pozdravček še enkrat nazaj Aja, po Tržaški v Logatcu Tud nazaj grede sva te mogla z Igorrjem pozdravit , sm že na faxu, baje me bodo dans naučil na truplu prepoznat na kak način so ga spravli na drugi svet:slap: cvetkamarjetka, dotem in SharpNinja 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pajk Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Sodeč po slikah v sobani Vtisi iz dnevnih voženj, sta bila svobodnaptica01 in Igorr, danes na črpalki v Postojni. Jaz sem pa tisti z Suzukijem, ki je pumpal gume. cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se