trebor Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Z mal spremenjeno garderobo, kordura je napram ledru tko fajn topla... Sem ti potrobil dvakrat, pa si gledala nekam skozi mene, potem sem pa obupal. Izgleda, da nisem bil dovolj velik :blink:. Bom drugič bolj vztrajen. Zdaj vsaj vem kakšen motorček imaš in te bom lažje spoznal. LP Robert cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
piano Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 Danes zjutraj malo pred 9h na Petrolu v Bohinjski Bistrici skupina (5,6?) motoristov. Ste rekli, da greste proti morju. Kdo od tukaj? Sem se večkrat spomnil na vas, ko mi je na celodnevnem seminarju :yawn: pogled neprestano uhajal skozi okno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Sem ti potrobil dvakrat, pa si gledala nekam skozi mene, potem sem pa obupal. Izgleda, da nisem bil dovolj velik . Bom drugič bolj vztrajen. Zdaj vsaj vem kakšen motorček imaš in te bom lažje spoznal. LP Robert Joj sori, očitno sm mogla neki hudo študirat, da te nisem opazla. Se posipam s pepelom, pa obljubim, da bom naslednjič na vse pretega mahala nazaj cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 (popravljeno) včeraj ob 17.00 v louisu villach dva motorista vstrom in fry kdo od tu mogoče a vas je kaj zeblo ^_^ Popravljeno Oktober 30, 2009. Popravil bna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Dans vas je blo pa naprimorskem popoldne cel kup. Zjutri okol pol desetih smo se prebijal čez gužvo na obvoznici prot morju skupaj z eno srebrno transalpko in rdečim varaderotom kr registracije, nazajgrede pa mal čez eno v Kozini na bencinski najprej en črn FZN pa hornetka, k sta vozila za nama do odcepa za NG (kdo od tuki) , pa ena rdeče bela R6 pa Hanspree CBRjka. Na križišču pa še Mičo pa Juree, mahala kot nora. In še dva oranžna Zja v Logatcu. Ostalih žnj si nisem uspela zapomnit. Evo me, evo me Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Aja pa danes ukol pol 10ih v Lj na avtobusni postaji rdeče bela r1ka v nasprotno smer Mogoče Trebor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Aja pa danes ukol pol 10ih v Lj na avtobusni postaji rdeče bela r1ka v nasprotno smer Mogoče Trebor? Je tako. Jaz sem bil. Sem ravno v službo letel (v nizkem letu:whistle:). LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 yourfriend11 a si ti šel včeraj z motorjem okoli 14.30 mimo srednje zdravstvene šole? Sem videl nalepko akrapovič na izpuhu pa sem se takoj pomislil da si ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 yourfriend11 a si ti šel včeraj z motorjem okoli 14.30 mimo srednje zdravstvene šole? Sem videl nalepko akrapovič na izpuhu pa sem se takoj pomislil da si ti? jp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Maus, _Mihaa_, ......., .......! A ste vidl prikolico k se je sama pelala nasproti po cesti? :grim cvetkamarjetka in Miha27 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 31, 2009 Deli Objavljeno Oktober 31, 2009 Maus, _Mihaa_, ......., .......! A ste vidl prikolico k se je sama pelala nasproti po cesti? :grim To je pa bil polom haha Smeju sm se do konc Logatca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 To je pa bil polom haha Smeju sm se do konc Logatca cestaka pozdravil ob 12 h v logatcu... tebe pa nisem opazil...maus je pa tudi sam na ride prišel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 sorry ... ob 13 h je blo ... mal se še tajam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Dans vas je blo pa naprimorskem popoldne cel kup. Zjutri okol pol desetih smo se prebijal čez gužvo na obvoznici prot morju skupaj z eno srebrno transalpko in rdečim varaderotom kr registracije, nazajgrede pa mal čez eno v Kozini na bencinski najprej en črn FZN pa hornetka, k sta vozila za nama do odcepa za NG (kdo od tuki) , pa ena rdeče bela R6 pa Hanspree CBRjka. Na križišču pa še Mičo pa Juree, mahala kot nora. In še dva oranžna Zja v Logatcu. Ostalih žnj si nisem uspela zapomnit. prisoten Hmm, drugič še mene zravn vzet komot cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 cestaka pozdravil ob 12 h v logatcu... tebe pa nisem opazil...maus je pa tudi sam na ride prišel... Za nazaj smo se srečal ob ene pol petih Kaj si že na motorju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Vceraj Maus, _Mihaa_ pa se nekdo, na ridah domov grede. Potem pa od Vrhnike proti ljubljani zasledoval Mausa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 @ maus a si mogoče večkrat pr eni gostilni ustavljen na vrhniki, ker se doskrat tm mim pelem in zagledam tak motor kot je tvoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Vceraj Maus, _Mihaa_ pa se nekdo, na ridah domov grede. Potem pa od Vrhnike proti ljubljani zasledoval Mausa. Jap :grim Se te spomnem...na vrhu rid smo te prehitel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 rumenicestak,tardečacestakinja pa ninjaraider na ridah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Pa ob pol dveh popoldne dva na KTM-ih v Cerknici....kdo od tuki?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 rumenicestak,tardečacestakinja pa ninjaraider na Črnem Kalu ninjaraider tudi v Postojni pred pumpo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 mislim da sem srečal SvobodnoPticov spremstvu nekoga na planinskem polju, tik pred grčarevcem pa še Rdečo Cestakinjo? ura je bila med 13:11 in 13:14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Priznam, res sm biu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 mislim da sem srečal SvobodnoPticov spremstvu nekoga na planinskem polju, tik pred grčarevcem pa še Rdečo Cestakinjo? ura je bila med 13:11 in 13:14 Sva bla midva, ja cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Vceraj Maus, _Mihaa_ pa se nekdo, na ridah domov grede. Potem pa od Vrhnike proti ljubljani zasledoval Mausa. če je biu un ta tretji čist u črnem pa črn motor sm biu jest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se