svobodnaptica01 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 mislim da sem srečal SvobodnoPticov spremstvu nekoga na planinskem polju, tik pred grčarevcem pa še Rdečo Cestakinjo? ura je bila med 13:11 in 13:14 Jap, jest pa jvalant sva hitela v postojno, v Grčarevcu sva pomahala še rdečicestakinji... cvetkamarjetka, jvalant in SharpNinja 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 Za nazaj smo se srečal ob ene pol petih Kaj si že na motorju? ja jaz sem bil jutrani...se mi je domov mudilo... na motorju ...končno !!!:grim gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 a sm tebe sreču u črnem kalu (tazgornji ovinek)...maus? skorej gotovo...al pa že pr belem dnevu miši vidim kurčev urejevalnik... ehm, u soboto tazgornje.. zika 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aljaz92 Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 V soboto viden maus na Vrhniki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Maus, _Mihaa_, ......., .......! A ste vidl prikolico k se je sama pelala nasproti po cesti? :grim ej fak... še dobr, da se ni zapeljala na naš pas... bilo bi malo "zajebano"... še dobr, da je iz avta vn skoču in jo šel lovit cestaka pozdravil ob 12 h v logatcu... tebe pa nisem opazil...maus je pa tudi sam na ride prišel... nisem bil sam ... če nisi vidu motorja, si moraš očala nabaut Vceraj Maus, _Mihaa_ pa se nekdo, na ridah domov grede. Potem pa od Vrhnike proti ljubljani zasledoval Mausa. aha... bil si z enim velkim skuterjem ... lepo si peljal, te sploh nisem nameraval prehiteti ... ustavu bi se na pumpi za mano, bi šla lahko na kufe... drugič mi pokaži sredinca, da bom vedel, da si ti @ maus a si mogoče večkrat pr eni gostilni ustavljen na vrhniki, ker se doskrat tm mim pelem in zagledam tak motor kot je tvoj na Vrhniki se ne ustavim prav dostikrat ... mimo pa počm kr velikrat a sm tebe sreču u črnem kalu (tazgornji ovinek)...maus? skorej gotovo...al pa že pr belem dnevu miši vidim kurčev urejevalnik... ehm, u soboto tazgornje.. sj sm ti kazu sredinca... pa še prdnu sm, da si me vohu lahko do Kozine V soboto viden maus na Vrhniki. :grim: xceno in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 aha... bil si z enim velkim skuterjem ... lepo si peljal, te sploh nisem nameraval prehiteti ... ustavu bi se na pumpi za mano, bi šla lahko na kufe... drugič mi pokaži sredinca, da bom vedel, da si ti Ko si zavijal na crpalko me je ze tolk u roke zebl, da sem bil na avtopilotu . Nasednjic zihr ustavim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cipot Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 ravno ta trenutek sem garažiro mojega jeklenega konjička , kjer bo počakal naslednjo sezono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno November 5, 2009 Deli Objavljeno November 5, 2009 Se opravičujem še enemu norcu na (mislim da) KTM-u, ki se ne boji naliva, da nisem odzdravil na Tržaški. Sem bil prezaposlen z mislijo kako bom tri ure na vajah premočen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 osa rider 6:40 na uncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ob 9.30 z modro Yamaho R125 po Dunajski? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Ob 9.30 z modro Yamaho R125 po Dunajski? Jst! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Danes ob 16:00, rdeče bela R1, 08 letnik z akrapoviči zavijala z obvoznice iz smeri Tomačevo levo na Šlandrovo proti Črnučam. Ob 21:00 pa V strom na križišču Litostrojske in Celovške. Kdo poznan? LP R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno November 11, 2009 Deli Objavljeno November 11, 2009 Sanda na vsezgodej zjutrej delala galamo v enmu križišču in na enmu klancu Rumeni cestak v Idriji nasprot Gabrona zavijal desno ...maham, žvižgam se derem...da so me zih do Tuša slišal, ti pa nč Yetika na čopovi pa ke do križank neki čist zgublen hodila levo desno Snoopy s kapco k je iskav Lepti Irencko in Maus na prikazovalniku telefona pa ne skupej, da ne bo pomote oz kdo lubosumn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Rumeni cestak v Idriji nasprot Gabrona zavijal desno ...maham, žvižgam se derem...da so me zih do Tuša slišal, ti pa nč Ja bemtiš, te res nisem slišu Vidna schnita na grčerevski ravnini, Miha27 in Lojze na ridah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Ja bemtiš, te res nisem slišu Vidna schnita na grčerevski ravnini, Miha27 in Lojze na ridah Si bil tud ti opažen ja :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Na Mirni srecal se enga Dolenskiga premrazenca ...Srebrn Suzuki SV(s) se mi zdi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Miha27 in Lojze videna v Postojni na krožnem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 12, 2009 Deli Objavljeno November 12, 2009 Miha27 in Lojze videna v Postojni na krožnem Je tako. Si bil dobro osvetljen in ozvočen tako da se te ni dal zgrešit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 osa rider 6:40 na uncu psssst ne okol govort . . . :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ker "provokator " je malprej prletu mim elektrofaksa na tržaški (mislm da je blo neki oranžnega ) ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 ker "provokator " je malprej prletu mim elektrofaksa na tržaški (mislm da je blo neki oranžnega ) ? a je slucajn tvoj motor parkiran nasproti FRI/FE? tam pri..ummmm...klucavnicarstvu ? lpm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 a je slucajn tvoj motor parkiran nasproti FRI/FE? tam pri..ummmm...klucavnicarstvu ? lpm jp, sam dons sm z avtom -sila potrebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 jp, sam dons sm z avtom -sila potrebe no.. zdj vsaj vem od koga motor gledam vsak dan... tko..zalostno iz predavanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 a je kdo tle gor ko ni v bližini FE/FRI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno November 13, 2009 Deli Objavljeno November 13, 2009 se vid kdo ma največ časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se