thumper Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 včeraj rumenko med grčarevcem in planino Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 včeraj rumenko med grčarevcem in planino Jap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 Snoopy itak iz Senožeč proti Postojni itak... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno November 22, 2009 Deli Objavljeno November 22, 2009 Eno dekle na sivi hondi CBF 600/1000 z oklepi, na bencinski postaji pijava gorica... any 1? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 ninja učer u logatcu :naughty: ene mamce so se ti okol motorja pasle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Včeraj popoldne viden Nikola Tesla z boljšo polovico čez Bavarski Dvor v LJ. Spoznal sem vaju šele danes:slap:, ko sem pogledal vtise s poti (slike), ki si jih napisal . Sta mi padla v oči, ker sta bila prav lepo enako oblečena :yes:. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Sm skor 100% da sm včeraj vido Mausa pa še grupo motoristov ... iz velenja proti celju, ste me prehitevali (modra fiesta, novejsi letnik), bil sem namenjen v LJ Je biv fajn sončn dan ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 23, 2009 Deli Objavljeno November 23, 2009 Sm skor 100% da sm včeraj vido Mausa pa še grupo motoristov ... iz velenja proti celju, ste me prehitevali (modra fiesta, novejsi letnik), bil sem namenjen v LJ Je biv fajn sončn dan ja ja končno me je kakšn vido res je.. tudi tam smo se peljali... a sem po zadnjem mim tebe pokno ... ne ne .. smo se lepo po omejitvah vozili, kajne :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 24, 2009 Deli Objavljeno November 24, 2009 ja končno me je kakšn vido res je.. tudi tam smo se peljali... a sem po zadnjem mim tebe pokno ... ne ne .. smo se lepo po omejitvah vozili, kajne :yes: Mene pa zanima kje ti nisi???? Si pa že svetski-leteči.... TommyP, maus, pajkica in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno November 24, 2009 Deli Objavljeno November 24, 2009 Mene pa zanima kje ti nisi???? Si pa že svetski-leteči.... ma js mislm da ni sam en maus ampak jih je več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno November 24, 2009 Deli Objavljeno November 24, 2009 Okol enih v LJ na Viču viden en brutalen K1300R Jozeee, domina in TommyP 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno November 24, 2009 Deli Objavljeno November 24, 2009 Danes okoli 15h po Celovški sivo-rdeča CBR-a, ali CBF-a, star približno 25 let... Miran, ali si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Danes okoli 15h po Celovški sivo-rdeča CBR-a, ali CBF-a, star približno 25 let... Miran, ali si bil ti? miran je iz črnomlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Ko sem se vracal z rid se mi zdi da @Miha27 pri Lipljah potem pa se nekdo na necem zelenem pri Grcarevcu . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Se mi je zdelo da si ti Na zelenem Z-ju je bil Lojze Zgleda da smo edini (+gandi) ki še vztrajamo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 danes ob 10 v radljah yamaha fjr srebrne barve( z flurescento zelenim lajbičom) pa drek pumpa harlleyyy tak da kdo od tuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Kateri junak ga je žgal malo pred sedmo zvečer po dolenjski avtocesti malenkost naprej od Grosupljega? xyznanixyz, v3sn4, SharpNinja in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 25, 2009 Deli Objavljeno November 25, 2009 Kateri junak ga je žgal malo pred sedmo zvečer po dolenjski avtocesti malenkost naprej od Grosupljega? jest..sej nism bil hiter.. gandi, Nagaya, malakai in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 26, 2009 Deli Objavljeno November 26, 2009 ucer sm srecou se enga junaka na motorju. na kokrici okol stirih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 (popravljeno) ej grebre, se mi je sanjal al sva se mi2 vidla čeri v KMŠ-ju ? Popravljeno November 27, 2009. Popravil YeTika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 ucer sm srecou se enga junaka na motorju. na kokrici okol stirih Če je na zadnjem sedežu sedel še en majhen škrat sem bil jaz. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 uh to pa nisem vidu :/ ce sem ti pomahou z dvignjenim palcem, pol si biu res si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
novaK99 Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 Črno rdeča Aprilia RS125 (stari model) okol pol treh iz Logatca proti Postojni.....registracija je bla KR.....dva na motorju voznik je mel bel kombinezon. Pred Grčarevcem si prehitevu mene, avtomobil pa še drek pumpo v nepregleden ovink čez polno črto Srečo si mel da ni blo nobenga nasprot čene bi se nalimu na šipo emm tole sm biu pa jst pomoje M Tech kombinezon? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 27, 2009 Deli Objavljeno November 27, 2009 emm tole sm biu pa jst pomoje M Tech kombinezon? Men se zdi ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 29, 2009 Deli Objavljeno November 29, 2009 tu enga nisem danes srečal... mi je leva roka zaspala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se