Sanda7 Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 tud jz pa irenca ne celih 130km mi ni ratalo enkrat roke dvignt no razn k sm irenci pomahala v slovo-rakek-domžale-rakek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 Zjutraj ob 7:10 na prehodu čez progo na Viču proti Tržaški Aprilia (falco, če se ne motim) LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Dans ob 12ih Trebor mimo kliničnega centra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 tud jz pa irenca ne celih 130km mi ni ratalo enkrat roke dvignt no razn k sm irenci pomahala v slovo-rakek-domžale-rakek (free) kafe racerke :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Okoli treh bel al pa srebrn GS na ridah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 ob 14.30 yamaha r1 omv pumpa mec celje zahod celje center - smer mb. zunaj 4 stopinje mene v avtu pir 22 zebe ko psa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 (free) kafe racerke :evilgrin: ja povdarek na free zakon j blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Danes okoli poldneva črno-rdeča Yamaha FZ1 v smeri Kamnik - Snovik. Kdo od tukaj? Pa mraz, ko pes... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Dans ob 12ih Trebor mimo kliničnega centra? Kdo drugi, kot jaz . Sem moral v službo še drugi obrok oddelat . Samo sem se po službi ob 17:15 nagradil s kavo in pivom pri vaških . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Danes okoli 14ih videna yamaha na kajuhovi ter na letališki ter zopet ko si se vračal po letališki. Modra jakna IXS PATAGONIA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 5, 2009 Deli Objavljeno December 5, 2009 Danes edini moto, ki sem ga videl 2 x Si to ti ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 a me je kdo vidu :unsure: ... ajaaaaaaaa... sj se nuben ni vozu razen nekaterih izjem, katerim se globoko opravičujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Je vožna pod 15,10 stopin sploh lahko v užitek ? Gume ratajo lesene,zebe k svina,....poj itak nima več smisla Izjema so seveda off road motorji in mladinci k si kupjo prvi motor..... Pa motor tud vrjetn ne ploska k ga po fajn solen cest preganaš svobodnaptica01 in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Saj cestarji še niso presenetili zime :trance_33_sleep: in začeli soliti cest :evilgrin:. Torej grem na motor . LP Robert kevin34 in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Kako da ne?! Moj je že od soli... pa tudi dež prejšnji petek ga ni opral. Ga bom moral sam. Včeraj nisem šel zaradi ledu na cesti, sicer bi šel, zakaj pa ne. In danes zjutraj, približno 7:20, me je eden prehitel na Dunajski v Lj., moder, mislim da Kawasaki versus, v glavnem half-naked, dvojni žaromet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 danes dopoldne ob 10.00 na tržaški srebrna TDM , svaka čast vztrajnežu pa če me ušesa služijo sm slišu treborjna moped navijat mim trgovine na tržaški Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Je vožna pod 15,10 stopin sploh lahko v užitek ? Gume ratajo lesene,zebe k svina,....poj itak nima več smisla Izjema so seveda off road motorji in mladinci k si kupjo prvi motor..... Pa motor tud vrjetn ne ploska k ga po fajn solen cest preganaš groza ja ... res hvala, ker si mi dal mislit in naslednjih nekaj noči bo brez spanca v sekiranju, da bo motor zarjavel in se sesu Gume ratajo lesene ??? ... moje so še vedno gumijaste ... JA .. vožnja je vseeno užitek, pa zebl je tud mal.. ampak se mi je vseeno smejalo Mal je treba nabirat izkušnje tudi po smrkavi in hladni cesti, ne samo po pisti . Motor je za vozt dokler ni snega po cest, no ja .. tud v dež se ne odpravim prav rad. Videl kar nekaj motoristov, celo eno mal večjo skupino ko so šli preko Črnega kala proti Kozini ... eno skupnico sem pa kr z nogo pozdravu na enem ovinku od Divače malo naprej proti Kozini. dotem, rumenicestak, gandi in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Je vožna pod 15,10 stopin sploh lahko v užitek ? Gume ratajo lesene,zebe k svina,....poj itak nima več smisla Izjema so seveda off road motorji in mladinci k si kupjo prvi motor..... Pa motor tud vrjetn ne ploska k ga po fajn solen cest preganaš tam pod -2 st se začne jeba.. :krneki: . pozabil si napisat zravn offroad - ov pa mulcev še stari revmatični hropci.. .nam je sedaj vožnja šele v poln užitek...ko ni raket na cesti.. moja suzi seka od veselja in brez problema da bi kaj zmrznilo.. dotem, gandi, MowzancR in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 groza ja ... res hvala, ker si mi dal mislit in naslednjih nekaj noči bo brez spanca v sekiranju, da bo motor zarjavel in se sesu Gume ratajo lesene ??? ... moje so še vedno gumijaste ... JA .. vožnja je vseeno užitek, pa zebl je tud mal.. ampak se mi je vseeno smejalo Mal je treba nabirat izkušnje tudi po smrkavi in hladni cesti, ne samo po pisti . Motor je za vozt dokler ni snega po cest, no ja .. tud v dež se ne odpravim prav rad. Videl kar nekaj motoristov, celo eno mal večjo skupino ko so šli preko Črnega kala proti Kozini ... eno skupnico sem pa kr z nogo pozdravu na enem ovinku od Divače malo naprej proti Kozini. Mene je tud prejle že mal zebl, sm se šu mal zapelat prot Šk. Loki pa naprej na Žiri pa čez čez Rovte do Logatca, tm sm obrnu k je bla cesta od Trebije naprej mokra, drgač bi še na ridah fočk naredu, tko pa sam na Vrhniko pa na AC do Ljubljane in hit še čez vasi domov do Kranja . Usranih, no mokrih 110km, ampak tko k je Maus reku, smejal se mi pa je he he he, no se mi še zdej. rumenicestak, kevin34 in dotem 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 danes dopoldne ob 10.00 na tržaški srebrna TDM , svaka čast vztrajnežu pa če me ušesa služijo sm slišu treborjna moped navijat mim trgovine na tržaški Prav si slišal. Jaz sem navijal mimo trgovine :grim:OK: LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Na Tobačni v LJ okol dveh črna Honda Hornet 600 NM registracija. Tko od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 dons sm vs pa kr ene par srečov, nobenga se nism posebej zapomnu fajn je blo!! Je vožna pod 15,10 stopin sploh lahko v užitek ? je thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 dons sm vs pa kr ene par srečov, nobenga se nism posebej zapomnu fajn je blo!! je Sm te vidu ob pol dveh na Zlatem polju, v križišču si zavijal desno proti Naklem. Ja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ramious Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Na Tobačni v LJ okol dveh črna Honda Hornet 600 NM registracija. Tko od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Sm te vidu ob pol dveh na Zlatem polju, v križišču si zavijal desno proti Naklem. Ja? yap, res je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se