Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

tud jz pa irenca ne celih 130km mi ni ratalo enkrat roke dvignt no razn k sm irenci pomahala v slovo-rakek-domžale-rakek

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zjutraj ob 7:10 na prehodu čez progo na Viču proti Tržaški Aprilia (falco, če se ne motim)

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tud jz pa irenca ne celih 130km mi ni ratalo enkrat roke dvignt no razn k sm irenci pomahala v slovo-rakek-domžale-rakek

(free) kafe racerke :whistle: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans ob 12ih Trebor mimo kliničnega centra?

Kdo drugi, kot jaz :whistle:. Sem moral v službo še drugi obrok oddelat :headbang:. Samo sem se po službi ob 17:15 nagradil s kavo in pivom pri vaških :yea1:.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes okoli 14ih videna yamaha na kajuhovi ter na letališki ter zopet ko si se vračal po letališki. Modra jakna IXS PATAGONIAtrance_43_wavetowel2.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a me je kdo vidu :unsure: ...

ajaaaaaaaa... sj se nuben ni vozu :lol1:

razen nekaterih izjem, katerim se globoko opravičujem :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je vožna pod 15,10 stopin sploh lahko v užitek unsure.gif ?

Gume ratajo lesene,zebe k svina,....poj itak nima več smislatrance_19_hmm.gif

Izjema so seveda off road motorji in mladinci k si kupjo prvi motor.....whistle.gif

Pa motor tud vrjetn ne ploska k ga po fajn solen cest preganaš headbang.gif

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj cestarji še niso presenetili zime :trance_33_sleep: in začeli soliti cest :evilgrin:. Torej grem na motor :yea1:.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako da ne?! Moj je že od soli... pa tudi dež prejšnji petek ga ni opral. Ga bom moral sam. Včeraj nisem šel zaradi ledu na cesti, sicer bi šel, zakaj pa ne.

In danes zjutraj, približno 7:20, me je eden prehitel na Dunajski v Lj., moder, mislim da Kawasaki versus, v glavnem half-naked, dvojni žaromet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes dopoldne ob 10.00 na tržaški srebrna TDM , svaka čast vztrajnežu :worship:

pa če me ušesa služijo sm slišu treborjna moped navijat mim trgovine na tržaški :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izjema so seveda off road motorji in mladinci k si kupjo prvi motor.....whistle.gif

groza ja ... res hvala, ker si mi dal mislit in naslednjih nekaj noči bo brez spanca v sekiranju, da bo motor zarjavel in se sesu :P

Gume ratajo lesene ??? ... moje so še vedno gumijaste :lol1: ... JA .. vožnja je vseeno užitek, pa zebl je tud mal.. ampak se mi je vseeno smejalo :) Mal je treba nabirat izkušnje tudi po smrkavi in hladni cesti, ne samo po pisti :P . Motor je za vozt dokler ni snega po cest, no ja .. tud v dež se ne odpravim prav rad. Videl kar nekaj motoristov, celo eno mal večjo skupino ko so šli preko Črnega kala proti Kozini :worship: ... eno skupnico sem pa kr z nogo pozdravu na enem ovinku od Divače malo naprej proti Kozini.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tam pod -2 st se začne jeba.. :krneki: . pozabil si napisat zravn offroad - ov pa mulcev še stari revmatični hropci..:drunk: .nam je sedaj vožnja šele v poln užitek...ko ni raket na cesti.. :yea2: moja suzi seka od veselja in brez problema da bi kaj zmrznilo.. :D:smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

groza ja ... res hvala, ker si mi dal mislit in naslednjih nekaj noči bo brez spanca v sekiranju, da bo motor zarjavel in se sesu :P

Gume ratajo lesene ??? ... moje so še vedno gumijaste :lol1: ... JA .. vožnja je vseeno užitek, pa zebl je tud mal.. ampak se mi je vseeno smejalo :) Mal je treba nabirat izkušnje tudi po smrkavi in hladni cesti, ne samo po pisti :P . Motor je za vozt dokler ni snega po cest, no ja .. tud v dež se ne odpravim prav rad. Videl kar nekaj motoristov, celo eno mal večjo skupino ko so šli preko Črnega kala proti Kozini :worship: ... eno skupnico sem pa kr z nogo pozdravu na enem ovinku od Divače malo naprej proti Kozini.

Mene je tud prejle že mal zebl, sm se šu mal zapelat prot Šk. Loki pa naprej na Žiri pa čez čez Rovte do Logatca, tm sm obrnu k je bla cesta od Trebije

naprej mokra, drgač bi še na ridah fočk naredu, tko pa sam na Vrhniko pa na AC do Ljubljane in hit še čez vasi domov do Kranja :rolleyes:.

Usranih, no mokrih 110km, ampak tko k je Maus reku, smejal se mi pa je he he he, no se mi še zdej. :whistle:

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes dopoldne ob 10.00 na tržaški srebrna TDM , svaka čast vztrajnežu :worship:

pa če me ušesa služijo sm slišu treborjna moped navijat mim trgovine na tržaški :yea1:

Prav si slišal. Jaz sem navijal mimo trgovine :grim:OK:

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons sm vs pa kr ene par srečov, nobenga se nism posebej zapomnu :P

fajn je blo!! :D

je :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons sm vs pa kr ene par srečov, nobenga se nism posebej zapomnu :P

fajn je blo!! :D

je :D

Sm te vidu ob pol dveh na Zlatem polju, v križišču si zavijal desno proti Naklem. Ja?:worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm te vidu ob pol dveh na Zlatem polju, v križišču si zavijal desno proti Naklem. Ja?:worship:

yap, res je :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!