rumenicestak Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Osa rider z XTjko slišen mimo Lokve ob 16.30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Osa rider z XTjko slišen mimo Lokve ob 16.30 aha . . . . . . stari! pa ne okol govort!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Gume ratajo lesene ??? ... moje so še vedno gumijaste ... Priznaj da so lesene, k sem ti jih jaz izrezljal, sicer iz lipe, k je mehka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Priznaj da so lesene, k sem ti jih jaz izrezljal, sicer iz lipe, k je mehka :naughty: lipe sem tud js... pa nisem mehek en dons zjutraj, okoli 7,40 po Dunajski proti centru ... mislim da je bil na srebrni TDM-ki (seveda Yamaha mani so carji ) ali si biu ti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ali si bil ti? dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Ali si bil ti? Cestak, to je najbrž kakšna tvoja žlahta :naughty:. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Kakšno zatišje tuki gor Pa ja fantine ne zebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Ali si bil ti? a to je abortus tvojga motorja ... Kakšno zatišje tuki gor Pa ja fantine ne zebe res so pussyi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Ali si bil ti? stari . . . pa ne da so ti stroj ukral!!!????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 11, 2009 Deli Objavljeno December 11, 2009 Danes na Dunajski od stadiona proti AMZS ob 13:15 še en navdušenec na V stromu. ? LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 Pop. na Brniku en z modrmu cestakom pri 0,5C Pomoje da ima novega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 thumper a si biu ti dns v logatcu v beemu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 13, 2009 Deli Objavljeno December 13, 2009 thumper a si biu ti dns v logatcu v beemu ? :grim :yes: sej ni blo panike...v logatcu..tiste -1.... sam od vrhnike prot lublan je blo mal hladneje... Ervin93, dotem in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Trebor danes opažen...na busu...na 24 ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 22, 2009 Deli Objavljeno December 22, 2009 Sem se šel prepričat potem na max tv, če sem bil res jaz. Bil sem . Sem šel raje k vaškim na pivo, kot, da bi gledal tv :evilgrin:. LP Robert mig72 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Trebor danes opažen...na busu...na 24 ur :grim Sem se šel prepričat potem na max tv, če sem bil res jaz. Bil sem . Sem šel raje k vaškim na pivo, kot, da bi gledal tv :evilgrin:. LP Robert pa nič povedal...za pivo... :unsure: mig72 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 23, 2009 Deli Objavljeno December 23, 2009 Bom danes zopet viden pri vaških :beer1: LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Bom danes zopet viden pri vaških :beer1: LP Robert viden, viden Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 pa še en viden učer s drek pumpo pr vaških zihr greeny :lol: thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Pajkica, res je bil Greeny. Poleg njega videni še : maus, damjan77, mig72, thumper, gladiac in legvan(ka) :grim, pa še kakšen bi se našel. Aja, tati je bila tudi prisotna. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Pajkica, res je bil Greeny. Poleg njega videni še : maus, damjan77, mig72, thumper, gladiac in legvan(ka) :grim, pa še kakšen bi se našel. Aja, tati je bila tudi prisotna. LP Robert pismo mene pa spregledu a to zanalaš? zihr je blo kej u mafinih :lol: halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
babilon Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 Danes okrog 11 h v Stegnah viden Božiček na motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 24, 2009 Deli Objavljeno December 24, 2009 pismo mene pa spregledu a to zanalaš? zihr je blo kej u mafinih :lol: Če ne bi bila tam, najbrž ne bi mogla povedat kdo je tam visel, a ne? :hmm:Po tistih ta črnih mafinih sem bil pa res nekam čuden, še bolj, kot običajno. Ziher je th. kaj namešal noter O:-) . Ker se je hvalil, da je tiste on prinesel. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 danes viden en metalik srebrn (ne me prašat kaj sam odzdravil si ko sem na celovški na OMV-ju tankal) in srebrn gold wing tudi na celovški...pa gladiac v smledniku .... dost si upa.... halls 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 Danes ob 15:45 viden pri Kliničnem centru parkiran KTM adventure 990 (vsaj mislim) in malo pred 16to na Dunajski pri stadionu proti centru mesta BMW GS z goriško tablico. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se