Dr_Jakob Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 vceraj poleg nas treh uzivacev se cca 4 bajkerji na relaciji Lj-Obala. Super smo se mel, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Včeraj popoldne okoli 18h na Trubarjevi v LJ parkiran speed triple. Ga kdo prepozna ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Včeraj popoldne okoli 18h na Trubarjevi v LJ parkiran speed triple. Ga kdo prepozna ? Ta motor je nonstop tm parkiran, najbrž od koga iz bližnjih stanovanj, hodm mimo ene parkrat na dan pa ga še nism vidla dab se kdaj premaknu.. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Po dolgem času sem šel proti domu iz mesta peš, pa sem ga videl. Zato sem to napisal, drugače ne bi . LP R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno December 30, 2009 Deli Objavljeno December 30, 2009 Ja, jaz sem bil... Črno-rdeč kombinezon, ista kombinacija čelade in rokavic, bil sem hiter... pa elanove smučke sem imel... KUK679, maus, Lowrenc in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 30, 2009 Deli Objavljeno December 30, 2009 Ja, jaz sem bil... Črno-rdeč kombinezon, ista kombinacija čelade in rokavic, bil sem hiter... pa elanove smučke sem imel... Lažnivc, ko sm te jst vidu, si v gostilni spet žlampal kokto ... brez kombinezona, smučk, motorja in druge nujne navlake :-) anja37 in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 30, 2009 Deli Objavljeno December 30, 2009 Snoč nalivalo,mgla na kozini in en ga rije po cesti :grrr domina, bajkr88, Ervin93 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thor Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Haha! Kateri frajer je imel včeraj za novo leto parkiranega Triumphovega tripla nasproti Roga v Ljubljani? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 1, 2010 Deli Objavljeno Januar 1, 2010 Haha! Kateri frajer je imel včeraj za novo leto parkiranega Triumphovega tripla nasproti Roga v Ljubljani? Sem že jaz spraševal na prejšnji strani in je Dogma odgovorila, da je izgleda od kakšnega stanovalca iz bloka. Tudi, ko sem se danes peljal po Trubarjevi je bil parkiran na istem mestu. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 Danes okrog 15.30-16h enkrat viden en na GS1200 iz Marije reke proti preboldu...Mogoče kdo od tuki? Aja v tem času mi je v avtu kazalo -1C, z bratom sva se samo spogledala in si rekla da bosta najina motorčka še mal počivala.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 Danes okrog 15.30-16h enkrat viden en na GS1200 iz Marije reke proti preboldu...Mogoče kdo od tuki? Aja v tem času mi je v avtu kazalo -1C, z bratom sva se samo spogledala in si rekla da bosta najina motorčka še mal počivala.... V avtomobilih termometri lažejo :naughty: :wacko: :grim. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 Danes mi je en bajker iz Velenja polepsal dolgocasno voznjo po avtocesti od Arje vasi do Domzal. Crn Bandit 1250 naked, crna oprema. Si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 V avtomobilih termometri lažejo :naughty: :wacko: :grim. LP Robert pa še res je ...lažejo k politiki ... eni so rekli , da je bil včeraj mraz, mous pa na zbiljah .... v kavbojkah sm ga vidu ke je parkiral zravn moje suzi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 (popravljeno) Včeri en na ridah. Z avtom je vse pošrek letelo k je blo zmerznjeno ... Kje so v takem užitki na motorju ne vem Na ne omenjam na primorskem... Tam mislijo, da je še vedno jesen . Popravljeno Januar 4, 2010. Popravil RenoRaines Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 pa še res je ...lažejo k politiki ... eni so rekli , da je bil včeraj mraz, mous pa na zbiljah .... v kavbojkah sm ga vidu ke je parkiral zravn moje suzi... sm nisi vidu kosmatih nog ... niti ni blo tok mraz, težje je blo unga velzga beuga goloba s kamnom zadet thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RenoRaines Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Hahaha, ti si torej tisti o katerem mi je sodelavec danes razlagal, da ga je videl na zbiljah. Hehe, status prištevnega si nisi lih utrdil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 sm nisi vidu kosmatih nog ... niti ni blo tok mraz, težje je blo unga velzga beuga goloba s kamnom zadet Hahaha, ti si torej tisti o katerem mi je sodelavec danes razlagal, da ga je videl na zbiljah. Hehe, status prištevnega si nisi lih utrdil na ridah sm bil jaz..na zbiljah pa oba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 danes BREMBO opažen . . . . . :naughty: . . . . .v motorističnem kombinizonu . . . . . :naughty: sam motorja pa nikoder nism vidu . . . . . :whistle::whistle::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: thumper in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Januar 6, 2010 Deli Objavljeno Januar 6, 2010 danes BREMBO opažen . . . . . :naughty: . . . . .v motorističnem kombinizonu . . . . . :naughty: sam motorja pa nikoder nism vidu . . . . . :whistle::whistle::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty: tist je biu kombnezon za smučat :trance_33_sleep: s kterim sm šou pol sando oribat bajkr88 in osa rider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 7, 2010 Deli Objavljeno Januar 7, 2010 tist je biu kombnezon za smučat :trance_33_sleep: s kterim sm šou pol sando oribat :kva2: hehehehe . . . . . . . ma veš kaj . . . . . sej ločim motorističen kombinizon od smučarskega . . . . . . tko da tišina!:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno Januar 8, 2010 Deli Objavljeno Januar 8, 2010 hallooo kdo od vas gandi, suhi, Ervin93 in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Januar 11, 2010 Deli Objavljeno Januar 11, 2010 Danes ob 12:30 po Zoisovi proti Slovenski v LJ Triumph speed triple, vsaj zdi se mi, da je bil. Sem bil presenečen :grim, da je moped na cesti in nisem takoj reagiral O:-). LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 15, 2010 Deli Objavljeno Januar 15, 2010 Hvala motoristu ki me je včeraj pred črnim kalom opozoril na radar Sm mislu da boš z motorja padu k si tok mahu lol, to pa bi skoraj lahko bil jaz :yes: Sodeč po slikah, ki sem jih delal na poti je bil 8 avgust. bordo rdeč motor (kao čoper, samo majhen), pa črn dvodelni kombinezon z črno čelado (brez nalepk). lol, ja vem da je že zelo pozno za odgovorit, samo šele dans sem našu to temo. carmagedon in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 SN videna v Trebnjem pred Sparom... thumper in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 SN videna v Trebnjem pred Sparom... Damn , tud že v civilu me poznajo, nkjer več ne morm bit under cover :krneki:......po moje me je jakna izdala a ne :naughty:.......drgač pa, ne vem zakaj ne prideš bliz, če me vidš, že res d sm šla na trening, sm nism bla še bojno nastrojena Ervin93, maus, thumper in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se