a79 Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 Damn , tud že v civilu me poznajo, nkjer več ne morm bit under cover ......po moje me je jakna izdala a ne .......drgač pa, ne vem zakaj ne prideš bliz, če me vidš, že res d sm šla na trening, sm nism bla še bojno nastrojena Jp jakmna, pa crtaste hlace...sej sm bil bliz, na kavi,ne vem kako bi zgledal ceb vpil za tabo ...sorry za off.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Dons mal po 15uri na vrhniškemu klancu en z črnim cestakom :blink: v avtu je kazalo -3 kdo od tuki ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 A me je kdo vidu, a me je kdo vidu :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 danes videna 2 motorista na avtocesti ptuj- maribor( blizina cestninske postaje prepolje) no termometerček v avtu je kazal -10 ¨C tako da DESIM, dotem, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Danes ob 16:10 po Celovški mimo kina Šiška proti Šentvidu bel moto guzzi. Bravo desc :worship: . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Danes ob 16:00 v gasilskem domu en Suzuki Bandit 650, crne barve, tip pa v kavbojkah?!? Si bil ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Dons Samosamo in Jaka pri minus 4 šla do Cerknice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Dons Samosamo in Jaka pri minus 4 šla do Cerknice pa tuki tud :xx: Senna, bajkr88, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Gor je slo, dol grede mi je pa ene 2x gate v rit potegnlo. Dej rec ljudem naj mal cesto nasolijo, matr! pajkica, thumper in bajkr88 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Gor je slo, dol grede mi je pa ene 2x gate v rit potegnlo. Dej rec ljudem naj mal cesto nasolijo, matr! dobiš za dariu mal soli O:-) to je kot obvezna oprema bajkr88, thumper in motoristka7 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 danes videna 2 motorista na avtocesti ptuj- maribor( blizina cestninske postaje prepolje) no termometerček v avtu je kazal -10 ¨C tako da Jaz vedno pravim: Bog daj NORCEM pamet men pa gnar !!!! carmagedon, pajkica, Cartman in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Jaz vedno pravim: Bog daj NORCEM pamet men pa gnar !!!! s pametjo si itak nimamo kaj pomagati... ti maš pa denarja itak preveč... sem hotel bit . pa je šlo sonce dol... malakai in suhi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 Danes na cesti od Mednega proti Ljubljani videl nekoga na FJR-ki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Strominator Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 ce je kdo videl modrega v stroma decembra, januarja, februarja.... v prekmurju, na štajerskem, dolenjskem, gorenjskem, primoskem,... to nisem bil jaz :grrr janstyle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 jaz tudi ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno Februar 18, 2010 Deli Objavljeno Februar 18, 2010 danes 15:15 videna mislim da Honda naked bliz kranja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 Belo-moder gixxer, če sem prav videl... Srečala sva se na rodnoju pri Lipovcih, nato si pobegnil na AC. Kdo od tu mogoče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 a mene pa noben ni vidu včeraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 a mene pa noben ni vidu včeraj vidu na sliki v temi fure v letu 2010 bajkr88 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 moviestarka ob ene 14:30 na ptuju, kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 En heroj okol 5ih na krožišču pr Krki v NM na črni CBF al neki s PO tablco :trance_27_notworthy:......očitno dost huda abstinenčna tud dobr greje k je blo mrzl k sam satan :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Februar 22, 2010 Deli Objavljeno Februar 22, 2010 Junak na Ktm LC8, danes okol 15oo čez ljubljano? Si mi skomine delov :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 Danes, 22.2., v Mariboru videna črna R1 z zlatimi grafikami ob 1545 v križišču ob nekdanjem samskem domu - križišče ceste, ki gre s Koroškega mosta proti Qlandiji, in pa ceste Pariške komune (tam kjer je nekoč ona lokomotiva stala). Kdo od vas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 hehe danes ob 11:30 videna dva motorja na dvorišču pred hišo Kraj : Idrsko Mislm da je ena enduro pa še eden Kdo od tukej LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 U nedelo popudne k je biu sončk sm slišala u dnevno d je neki brnel skoz Rakek.... jst pa na kavču slinko do kolen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se