domina Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 en junak danes zjutraj ob osmih po avtocesti mimo grosupljega pri -2 črn leder in srebrn motor, mogoče VFR? mraz očitno nekaterim res ne pride do živega xyznanixyz, Shogun in hilton 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 ja biu sm .. in u soboto in v nedeljo ... lepo je bilo vse pozdravljat ... še kakšen vikend pozdravljam... pol pa sam še mižikam, ker vas bo preveč po cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 čist možno,če smo se pozdravili pred semaforji potem ja Lepa stvarca, pa vlka jajca, svaka ti čast, da se po takih cestah upaš vozit. Sem pa bil z avtom, ko sem te vidu in ne motorom. Mogoče pa naslednič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Tadej46 dans po Litostrojski z R1 v ljubljani okol 13.00?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Včeraj na Črnem kalu dve srne prečkale cesto pred motorjem. Ali ste bile ve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Tadej46 dans po Litostrojski z R1 v ljubljani okol 13.00?? ijap.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Neznan naked na tržaški. Kawa ninja na dolenjski(kawasaki jakna). Neznan motor tanku na Logotu(brezovica), sm kr trobu hehe..... Danes po 3 uri. Se kdo prepozna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 (popravljeno) Zelen ER-5 pred FDV. Parkiru zravn moje Jawe. Že prejšnje leto parkrat viden. Slučajn kdo od tuki?? Pa Aprilija Caponord čaku na valk pred črnuškim mostom. Popravljeno Marec 15, 2010. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Dans zjutri ob pol osmih spet mig 72 na Litostrojski. Jutr se ti pa pridružim:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ramious Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Neznan naked na tržaški. Kawa ninja na dolenjski(kawasaki jakna). Neznan motor tanku na Logotu(brezovica), sm kr trobu hehe..... Danes po 3 uri. Se kdo prepozna tale neznan naked mi je nekam znan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Kawa ninja na dolenjski(kawasaki jakna). Danes po 3 uri. Se kdo prepozna Jap to sm biu kr jst vrjetn, šou glih gume menat , tm pr semenarni vrjetn ane, sm not zaviju? Še odzdraut nism uspeu k sm meu sklopko stisneno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 pred eno uro videna rdeča TDM na ploščadi Ajdovščina xyznanixyz, hilton in Shogun 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Zelen ktm duke II parkiral pri Murgle centru, a s biu ti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Jap to sm biu kr jst vrjetn, šou glih gume menat , tm pr semenarni vrjetn ane, sm not zaviju? Še odzdraut nism uspeu k sm meu sklopko stisneno Hehe točno ja... Pr semenarni si stau. Lepa jakna btw. Se lepo zlije z motorjem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Okrog 14h nekdo z Vardero-m pri zdravstvenem domu Rakovnik, mogoče kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Okol 12ih ena gospodična z R6 Deltabox na Aškerčevi pred Strojnim faxom poleg kioska. Morebiti Svobodnaptica01 ? cvetkamarjetka, Jozeee in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Okol 14:30 en z cbr 600rr hanspree edition, po litostrojski si ga hotu an zadno spravt mim avtošole...par ttrenutkov za tem pa še en z staro zx-7r za njem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Danes ob 15:30 yamaha R1 na Zaloški mimo Kliničnega centra. Nato si čakal v koloni za kombijem, dva avta naprej pa modri, in zavil na Malenškovo. Kdo od tukaj ? LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Hehe točno ja... Pr semenarni si stau. Lepa jakna btw. Se lepo zlije z motorjem! Hehe tnx, drgac pa ni glih kawasaki ampak spyke zelen kombinozon, sam sm meu sam zgorn deu gor Drugač pa dons okol 2 ena yamaha yzf r125 rdeče-bela tm mim aškerčeve pa na slovensko. Kdo od tle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 (popravljeno) Kdo od vas mi je danes pripeljal Hondico pokazat pred vhod v službo nasproti glavnega sodišča v Ljubljani? Popravljeno Marec 16, 2010. Popravil domina Shogun, cvetkamarjetka in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Okol 12ih ena gospodična z R6 Deltabox na Aškerčevi pred Strojnim faxom poleg kioska. Morebiti Svobodnaptica01 ? Ja, ravno prešaufravala nov akumulator v motor , k mi je "tanov rabljen" akumulator crknil in sem obtičala tam . Pol sem pa srečala še eno belo hondo in zelenego ninjo na črnem kalu okrog enih pa na OMWju v Postojni so bli ene trije sportaki okrog štirih. cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Zelen ER-5 pred FDV. Parkiru zravn moje Jawe. Že prejšnje leto parkrat viden. Slučajn kdo od tuki?? Pa Aprilija Caponord čaku na valk pred črnuškim mostom. Jap, jaz sem bil pred FDV in sem vedno ko nimam kaj večjega za peljat da rabim avto Mimogrede, danes sem na dunajski videl enega velikega suzuki nakeda, tak pravi oldskul z veliko okroglo lučjo, veliko mašino, nizko rito in nič plastike...kateri moped je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Trebor si sel ti danes okolih eno mimo bavarca? Motor je bil prave barve, za celado pa nisem glih zihr. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Pred FE in FRI zelena ninja 250. Z mislim da Vrhniško registracijo... Škofek to nisi bil verjetno ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Pred FE in FRI zelena ninja 250. Z mislim da Vrhniško registracijo... Škofek to nisi bil verjetno ti? Nene, moja je parikarana doma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se