Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

V Velenju dva BMWja, vsak zase. En srebrn naked in rumen GS650. Kdo od tu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred FE in FRI zelena ninja 250. Z mislim da Vrhniško registracijo... Škofek to nisi bil verjetno ti?

To sm biu kr jst :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To sm biu kr jst :OK:

A bejš bejš :naughty:, kr z motorjem na faks, lepo :). Zdej k sem te dobil morš dat za kavo :D.

Kater letnik si?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včerej 14.20 R6 skozi moste, pa po zalogu kmal za tem skos en GSXR-ček, upam d un uzadi ni zmrznu :)

Popravljeno . Popravil Irencko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest VisualID

Danes v MB:

- na bencinki na Titovi, in potem proti Štajerskemu avto domu ob nekje 13h, zlata al oranžna Honda (yamaha?) naked, mislim da s CE tablico

- ob istem času na Zagrebški pri tistem baru ob železniški postaji proti strmi ulici od AMZS-ja novejša Transalp

- približno ob 17h od Vzpenjače proti Tuš bencinki sivi potovalni BMW, voznik mel črno-rumeno jakno

Kdo od vas?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A bejš bejš :naughty:, kr z motorjem na faks, lepo :). Zdej k sem te dobil morš dat za kavo :D.

Kater letnik si?

Hehe ja itk lahko se kj zmenmo :P a ti tud tja hodš? Drgač sm pa FE uni 2.letnik :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe ja itk lahko se kj zmenmo :P a ti tud tja hodš? Drgač sm pa FE uni 2.letnik :OK:

Pa hodm tko, da vidm če me bodo kaj naučil :D. Drugače pa sem šele v zagonu :), prvi letnik FE aplikativne...

Sm vidu, da maš nove gume, al je nov motor?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz vodic proti Brniku smo se srečal v ridah,imel si eno zadaj :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha bolonc pol, nism vedu da so ze kr v prvm letniku različne smeri :unsure: Drugač pa ja sm u pondelk menu gume, k prej so ble še original gor, ena tajvanska jajca :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes popoldan ena črna mat zadevca po Mariborski čez Celje.... v kavbojkah in črno-rumeni jakni?Kdo od tuki? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob cirka 10.20 chooper po Tržaški....

13.00 Škofljica - Yamahca R1 double buble Akrapović nekam predelan, je hreščalo :S.

14.30 Smer kočevje-ribnica Črna VARADERO 125 novejša oblika, tipson z črno-belim kombinezonom in če se ne motim rdečo rutko okoli vratu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okrog 19.30h trije iz smeri Izlak proti Zagorju, v sredini naked (mislim da je bla ženska) v belem kombinezonu, pred in za njo pa cestaka...Mogoče kdo od tuki?

Popravljeno . Popravil casper7
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes mal čez štiri na bencinski v Kozini ena modra R1 in rdeča R6, sta odpeljala proti morju. Kdo od tu? Drugače sta bila to edina motorista, ki sem ju srečala cel dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes zjutraj se je eden pogumnež vozil na avto cesti proti celju!!!

Mislim da ga je malo zeblo. Hahahaha :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trebor si sel ti danes okolih eno mimo bavarca? Motor je bil prave barve, za celado pa nisem glih zihr.

Ne, nisem šel čez bavarca včeraj :nono:. Sem pa šel okoli 9:30 mimo glavne postaje po Tivolski proti Šiški. Okoli enih sva pa z Jakobom peljala proti Velenju.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, nisem šel čez bavarca včeraj :nono:. Sem pa šel okoli 9:30 mimo glavne postaje po Tivolski proti Šiški. Okoli enih sva pa z Jakobom peljala proti Velenju.

LP Robert

Opažen Celovška- Drenikova (smer Šiška)!! Matr mi je všeč R1 07/08!!:yes:

Popravljeno . Popravil matgo
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jap, tam sem pa šel :grim. Do firme, potem pa proti Domžalam in naprej proti Celju.

Meni je tudi všeč 07/08 letnik R1 :yea2::yea1:

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

okoli eni mimo FRI dve aprilije RS 125, nova in stara

A ti si jih tudi videl :P.

Pa malo prej je šla mimo Bela R1, potem Honda Translap-modre barve. En tipson si je dajal duška z Ducatijom. Izrep Volte ob 13.30 odpeljal starejši letnik Z750.

Danes dogaja na polno....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!