Dr_Jakob Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 V Velenju dva BMWja, vsak zase. En srebrn naked in rumen GS650. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Pred FE in FRI zelena ninja 250. Z mislim da Vrhniško registracijo... Škofek to nisi bil verjetno ti? To sm biu kr jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 To sm biu kr jst A bejš bejš :naughty:, kr z motorjem na faks, lepo . Zdej k sem te dobil morš dat za kavo . Kater letnik si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) včerej 14.20 R6 skozi moste, pa po zalogu kmal za tem skos en GSXR-ček, upam d un uzadi ni zmrznu Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Danes v MB: - na bencinki na Titovi, in potem proti Štajerskemu avto domu ob nekje 13h, zlata al oranžna Honda (yamaha?) naked, mislim da s CE tablico - ob istem času na Zagrebški pri tistem baru ob železniški postaji proti strmi ulici od AMZS-ja novejša Transalp - približno ob 17h od Vzpenjače proti Tuš bencinki sivi potovalni BMW, voznik mel črno-rumeno jakno Kdo od vas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 A bejš bejš :naughty:, kr z motorjem na faks, lepo . Zdej k sem te dobil morš dat za kavo . Kater letnik si? Hehe ja itk lahko se kj zmenmo a ti tud tja hodš? Drgač sm pa FE uni 2.letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Hehe ja itk lahko se kj zmenmo a ti tud tja hodš? Drgač sm pa FE uni 2.letnik Pa hodm tko, da vidm če me bodo kaj naučil . Drugače pa sem šele v zagonu , prvi letnik FE aplikativne... Sm vidu, da maš nove gume, al je nov motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Iz vodic proti Brniku smo se srečal v ridah,imel si eno zadaj :naughty: Dr_Jakob 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Aha bolonc pol, nism vedu da so ze kr v prvm letniku različne smeri :unsure: Drugač pa ja sm u pondelk menu gume, k prej so ble še original gor, ena tajvanska jajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Danes okrog 15.30h trije rajserji na parkirišču na Polici pri Naklem... Kdo od tuki?:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Danes popoldan ena črna mat zadevca po Mariborski čez Celje.... v kavbojkah in črno-rumeni jakni?Kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Ob cirka 10.20 chooper po Tržaški.... 13.00 Škofljica - Yamahca R1 double buble Akrapović nekam predelan, je hreščalo :S. 14.30 Smer kočevje-ribnica Črna VARADERO 125 novejša oblika, tipson z črno-belim kombinezonom in če se ne motim rdečo rutko okoli vratu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 (popravljeno) Okrog 19.30h trije iz smeri Izlak proti Zagorju, v sredini naked (mislim da je bla ženska) v belem kombinezonu, pred in za njo pa cestaka...Mogoče kdo od tuki? Popravljeno Marec 17, 2010. Popravil casper7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 17, 2010 Deli Objavljeno Marec 17, 2010 Danes mal čez štiri na bencinski v Kozini ena modra R1 in rdeča R6, sta odpeljala proti morju. Kdo od tu? Drugače sta bila to edina motorista, ki sem ju srečala cel dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 Danes zjutraj se je eden pogumnež vozil na avto cesti proti celju!!! Mislim da ga je malo zeblo. Hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 Trebor si sel ti danes okolih eno mimo bavarca? Motor je bil prave barve, za celado pa nisem glih zihr. Ne, nisem šel čez bavarca včeraj . Sem pa šel okoli 9:30 mimo glavne postaje po Tivolski proti Šiški. Okoli enih sva pa z Jakobom peljala proti Velenju. LP Robert matgo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matgo Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 (popravljeno) Ne, nisem šel čez bavarca včeraj . Sem pa šel okoli 9:30 mimo glavne postaje po Tivolski proti Šiški. Okoli enih sva pa z Jakobom peljala proti Velenju. LP Robert Opažen Celovška- Drenikova (smer Šiška)!! Matr mi je všeč R1 07/08!!:yes: Popravljeno Marec 18, 2010. Popravil matgo trebor in Gregc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 Jap, tam sem pa šel :grim. Do firme, potem pa proti Domžalam in naprej proti Celju. Meni je tudi všeč 07/08 letnik R1 LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 okoli eni mimo FRI dve aprilije RS 125, nova in stara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 okoli eni mimo FRI dve aprilije RS 125, nova in stara A ti si jih tudi videl . Pa malo prej je šla mimo Bela R1, potem Honda Translap-modre barve. En tipson si je dajal duška z Ducatijom. Izrep Volte ob 13.30 odpeljal starejši letnik Z750. Danes dogaja na polno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 ob 14.45 moder SV650 na Tržaški Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AgainstMe Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 Danes 14.45 pred City Parkom videna modra R1? in še en rdeč športak... Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno Marec 18, 2010 Deli Objavljeno Marec 18, 2010 okoli eni mimo FRI dve aprilije RS 125, nova in stara Ja moja novejša 125ka pa od kolega starejša 250ka bajkr88 in RRyDeRR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Marec 19, 2010 Deli Objavljeno Marec 19, 2010 Ja moja novejša 125ka pa od kolega starejša 250ka aa nism dobr vidu fajn fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno Marec 19, 2010 Deli Objavljeno Marec 19, 2010 Parkar ta teden, tudi danes, videna zelena ninja 250 pri križankah? Kdo od tle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se