Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Mi je žal, kolikor imam las na glavi :whistle:, ker sem pozabil. Bom na glas povedal :BIL SEM NA DOLENJSKEM :worship: pri Sharp Ninji, kjer sem jedel blazno dobre piškote in biskvit, njami :yea1:

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rdeč ducati streetfighter na križišču pri tosami ob 16.40 zavil levo proti dobu...kdo od tukaj ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včerej viden en na suzukiju z rumenim telovnikom in je skor z motorja padu k je tolk mahu :)

Thumper a si bil ti :) ?

In pa polno motorjev videnih na poti iz zreč do celja :)

LP vsem in prijetno vožnjo , ko bo spet sonce :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Si nas ti dohitel na poti z planine proti logatcu? V logatcu smo se pol razšli? :? Ostali videni pa so bili ducati na vrhniki, ta nov bmw1000rr na vrhniki, moto guzzi na omw postaji postojna, bmw na poti proti hotederščici.....

LP

Tist, k vaju je dohitu na poti iz Planine, sm bil jst. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včerej viden en na suzukiju z rumenim telovnikom in je skor z motorja padu k je tolk mahu :)

Thumper a si bil ti :) ?

In pa polno motorjev videnih na poti iz zreč do celja :)

LP vsem in prijetno vožnjo , ko bo spet sonce :)

jst ja..sm tolk počas pelal de sm moral met odsevnega ... ker na moji suzi ni 4x4 žmigavcev.... :photo:

kar se pa tiče skor z motorja padu... 3.5 meseca bolniške pa še padu nisem..kaj bi bilo če bi... :hmm:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo višje od Rašice črn Ducati Monster, in nato sem srečal Yamaho TDR 125 rdeče barve, kako je čakal na stranski cesti. Prav tako v Rašici...

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

rdeč ducati streetfighter na križišču pri tosami ob 16.40 zavil levo proti dobu...kdo od tukaj ?

V nedeljo sem se jaz vozil tam okoli, včeraj pa ni možno-z moje strani...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans vas je blo kr nekaj, predvsem na Primorskem. Zapomnila sem si pa: Rocota (milsim vsaj) okol 13.45 pri Stanžičah, potem pa enega srebrnegfa Fazerja v Zali okrog 14.30, enega Rumenega gigserja na križišču pri Solkanu, oranžega Zja pred Divačo in Rdečega fazerja in sivega Er 6 pri Mantovi okoli šestih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans okol 16. uri po Zaloski crna yamaha XTX s sopotnikom, mal kasnej crna ninja, pol pa edn za drugim SS duce pa Tuono za njim( za temle dvema je hrmel, k pstrance_25_naughty.gif )... Anybody??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...men je tud ostau v spominu sesut gsx-r..modro-bel pri jagodi..na celovški..v LJ....

KDO OD TU..... :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dans videna cbr 600rr 07 meu si glih kontrolo k so te ustavl :) pri kodeljevcu, nasprot jovota :D a so te dobil na radar?? tud modra r1 videna na zaloski, po zadnjem :D:OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...men je tud ostau v spominu sesut gsx-r..modro-bel pri jagodi..na celovški..v LJ....

KDO OD TU..... :glare:

men tut ja, pomoje biv en iz RRT-ja wacko.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dans u spominu dva srečana motorja: zelen zrx1200r skozi postojno, okrog 15:05 in RSVmille na vodnikovi ob 15:40

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob pol 7 iz Vodic proti Komendi BMW s1000rr,na semaforju si bil za mano.Bil sem z BMW 3.,cabrio

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes na Tržaški (Mb), šofer srebrnega KTM, MB 69-0H (mislim da nekako tako).

Hladnokrvno prevozil dve konkretno rdeči luči (že stoječi promet), se še malo vozil brez rok, no v taglavnem križišču pa je le ustavil na semaforju.

Si se prepoznal? upam da ne prepozno :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Guest VisualID

Danes na Tržaški (Mb), šofer srebrnega KTM, MB 69-0H (mislim da nekako tako).

Hladnokrvno prevozil dve konkretno rdeči luči (že stoječi promet)

Snecer, to v MB-ju ni nič novega, KTM-ovci to tukaj non-stop delajo. Sem že nehal šteti kolikokrat sem videl tipe na KTM iti skozi rdečo, eni so celo vijugali med prometom, ki je imel zeleno. :headbang: In to zaenkrat samo KTM-ovci, je pa res samo vprašanje časa preden se bo kakšnemu bizgecu na kakšnem drugem motorju to zazdelo fajn in jih bo začel oponašati.

Potem pa se čudimo zakaj smo na tako slabem glasu med že tak-in-tako prenapeto in prepotentno rajo v njihovih kletkah...

Da pa ne začnem o tem koliko avtov sem že videl skozi rdečo vozit... eni prav lagodno plavajo skozi njo, tudi 10 do 20 sekund potem ko se jim je prižgala.

Ali pa objestna vožnja tovornjakarjev (brezbrižni so predvsem do kolesarjev zunaj mesta, pa tudi znotraj mesta, tam kjer ni kolesarskih stez - izredno nevarna in izredno tesna prehitevanja - enkrat me je kiper s prikolico prehitel tako, da če ne bi jaz sam na cestno-dirkalnem kolesu sunkovito zaviral in se umaknil na bankino bi me tisti butasti voznik v kiperju s prikolico povozil IN TO V NEDELJO ko sploh ne bi smel voziti - pri najmanj 80 kmh me je po Streliški prehiteval in takoj pred mano, še pred me je prav prehitel, spet butnil čisto na moj pas) in pa avtobusarjev... Znal bi marsikaj o teh obojih povedat kar sem doživel kot cestni kolesar med treningi.

V Sloveniji je vozniška kultura že povsem na psu in to ne samo med motoristi. Zato pa se počasi začenjam raje voziti po Avstriji, tam je vsaj malce bolje (ne povsem, imajo tudi oni cvetke, samo je pa vseeno boljše... pa še legalne omejitve so višje :OK:), boljše ceste, bencin in dizel včasih cenejši,...

Popravljeno . Popravil VisualID
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Model je prevozil rdečo iz smeri titova/pariške komune, nakar je že na daleč videl, da je rdeča na semaforju (tisti prehod za pešce pri Nasipni) in hladnokrvno prevozil :)

Mene zanima kako tile vozijo npr. v avtomobilu.

Seveda sem ga slikal :)

25032010443.jpg

se ga vidi? :) tu je moral stati

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

huuh dons jih je pa blo po LJ

starejši gospod z goldwingom (bežigrad), pol z varedrco 1000(aškarčeva) pa z 750/1000(nism vidu k se je za avto skriu pol ;) ) pa suzuki bandit (oba na tržaški) se kdo prepozna

lep dan še naprej :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Model je prevozil rdečo iz smeri titova/pariške komune, nakar je že na daleč videl, da je rdeča na semaforju (tisti prehod za pešce pri Nasipni) in hladnokrvno prevozil :)

Mene zanima kako tile vozijo npr. v avtomobilu.

Seveda sem ga slikal :)

...

Eeeee, mamu ti Draganče, izbit ču ti zube u dupe! Što sam reko, ne duvaj se ovim motokotačem, ubit češ se, pička ti materina!

Jaooo videt češ, kad dođeš kuči!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MIćooooo bolj počas :D, viden si bil malo ven iz kočevja, si po rabnini prehitel kamion ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes ob 15:30 yamaha R1 na Zaloški mimo Kliničnega centra. Nato si čakal v koloni za kombijem, dva avta naprej pa modri, in zavil na Malenškovo. Kdo od tukaj trance_19_hmm.gif?

LP Robert

Če je bla modra yamahca, sem bil jest...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!