THOMPSON Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 Danes videl precej poznanih, ampak mopedist z sivo xtz 660 tenere je pa skoraj po prednje pozdravljal (od 16.30h, brezovica pri črnomlju ali kakosetamžereče) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 A mene pa nisi vidu? Tam čisto pri mizah sem mel parkiranega, z ritjo proti mizam, pa belim deklom za zic in multi-color šipico. Ce bi vedu iskat, bi te nasu, tko pa se ne spomnim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tbmwk Objavljeno Marec 28, 2010 Deli Objavljeno Marec 28, 2010 ok potem pa imaš prav da pizdiš lp Ey,HELP,a si ti tisti ki imaš M teck tuto?Večkrat te vidim na pumpi OMW selfservis...Bil v nedeljo zutraj z hondo cbr rr...Lp Toni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 En bumbar me je sredi ovinka na Črnem Kalu prehitel po desni strani :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 En bumbar me je sredi ovinka na Črnem Kalu prehitel po desni strani :headbang: :headbang: Pozabil si vprašat, če sem bil jaz! :evilgrin: Be wild, m@dness, DESIM in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 ... samo tako intiligentna poteza iz strani motorista me vedno znova šokira, ... Če motoristom pripisuješ inteligenco, potem s tvojo nekaj ne štima! DESIM, SCORPIONS, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Danes maus viden mimo črnega kala popoldne, kaj se nisi ustavu na - ju Sam poknu sm mim, ker sem mel fsran motor, pa me je bilo sram Velik vas je bilo po cest ... več k policajev ... ne pozdravljam več, ker vas je preveč... Carp in bajkr88 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuSSy3At3R Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Danes 2x viden nekdo z črno cb1000r najprej pri molu u Šentjurju, potem pa še,v smeri proti Slivnici okoli 19.30 ure:yea1:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Ey,HELP,a si ti tisti ki imaš M teck tuto?Večkrat te vidim na pumpi OMW selfservis...Bil v nedeljo zutraj z hondo cbr rr...Lp Toni! jo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 En bumbar me je sredi ovinka na Črnem Kalu prehitel po desni strani :headbang: :headbang: ja ko si vozu počasi verjetno nisem pa bil jaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tbmwk Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 jo No bi se pa drugič z veseljen pridružil na kavico... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Kr pristopi ali pa jaz ni panike bomo kako povedali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 Če motoristom pripisuješ inteligenco, potem s tvojo nekaj ne štima! Ne inteligenco, ampak vsaj razumevanje do so-motoristov če ne do drugih bi se pa pričakovalo (vem da je mogoče preveč) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Dans videna mislim da honda 1000rr črna, pa črn kombinezon. Mogoče kdo od tle Aja na križišču in pozneje na klancu iz nemške ceste iz smeri šrnuč, levo proti mestu LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 ene par komadov videnih na SLO obali v nedeljo TADEJ46 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hellfire Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 ene par komadov videnih na SLO obali v nedeljo ja odvisno kje si jih vidu:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojgap Objavljeno Marec 30, 2010 Deli Objavljeno Marec 30, 2010 Nope :grrr. Trebor je bil ob 14h nekje med Litostrojem in Rudnikom . Bi pa bil veliko rajši na poligonu na Letališki. Drugače pa ob 13h videna Aprilia pri železniški postaji proti Tivolski na semaforju, Nina videna od 13:10 do 13:40 na pri En pubu :yes:, malo čez tri popoldne en na starejšem modelu R1 belo rdeče barve čez rdečo luč pri nebotičniku proti nami. Pa še ob 17h modra Honda XX videna pri zavijanju iz Litostrojske na Goriško, pri Slovenija avtu pa še CBR 1000 črno bele barve, sva malo spregovorila. Imaš zelo lep motor :trance_27_notworthy:. Ostalih si nisem zapomnil, hehe. LP Robert ja, ob 13h v nedeljo sva na Apriliji bila pa midva. a si bil ti na semaforju pred nama? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 ...ker imam bol švoh gume, pa še sopotnico na svojem motorju zadaj. ... Čudn, men se je zdel da je bla kr na svojem... Drugač pa res ogroomno motorjev proti morju, hvala vsem za divje mahanje in opozarjanje pred policaji (pa hvala mausu za opozorilo za olje na cest ), pa upam da je vse v redu z voznikom črnega z-ja (vsaj zdi se mi), ki je nastradou na križišču pri divači... aljo999 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Murderdoll Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 (popravljeno) Čudn, men se je zdel da je bla kr na svojem... Ja sej tko je blo to mišlen...R Popravljeno Marec 31, 2010. Popravil Murderdoll Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 ja, ob 13h v nedeljo sva na Apriliji bila pa midva. a si bil ti na semaforju pred nama? Ja, jaz sem bil pred vama na semaforju :yes:. Sem ravno šel z nino na , potem pa v službo . Pa včeraj ob 12:30 je bila videna Nina na Masarykovi v LJ z lastnim šoferjem :grim . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gladiac Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Če se ne motim je bla opažena svobodnaptica na vodovodni, pol je pa glih neki kaplat začel, tko da upam da ni bla preveč mokra LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aljo999 Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Drugač pa res ogroomno motorjev proti morju, hvala vsem za divje mahanje in opozarjanje pred policaji (pa hvala mausu za opozorilo za olje na cest ), pa upam da je vse v redu z voznikom črnega z-ja (vsaj zdi se mi), ki je nastradou na križišču pri divači... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghost46 Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 kdo je bil dons kdo od vas v bistri po 2h -4h tm enkrt k je scal ga je pa fajn napral:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Dva cestaka pri modrih na vrh črnega kala, jaz pa pri naslednjih malakai in Ervin93 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AgainstMe Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Hvala kolegu motoristu za opozorilo na radar pred Dravogradom Bil je črn naked... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se