Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

dva motorista MARIBORČANA sta me danes v Ravnah na Kor. blizu Spara, na daleč precenla ko sem pešačila, da sem njihova :P sta me kar ogovorila, se mi predstavila in bila polna besed in raznih anket :)

Skratka zanimiva no P

LEP POZDRAV če slučajno tole najdeta, upam, a sta se lepo navozla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sma bla včer popoldne z mojo bejbo v Lj., šla mal poferbcat v KMC in TC. Zastopm spoštovanje med motoristi da se pozdravljamo pa to, nism pa do včer vedu da če te drug motorist prehiti, da so pozdrav z desno nogo :-) sm bil prehiten 2x hehe no to pa zato k sma že začetnika na FZ6-N.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj motoristov videnih na poti iz gorenjske do morja in nazaj :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... nism pa do včer vedu da če te drug motorist prehiti, da so pozdrav z desno nogo :-) ...

Tebe pa malo leva pa desna matra, a ne de?!

Lej da ne boš po kandelabrih brcal :evilgrin:

Ja pa pozdravt je ta velik mus, magar če se zložiš potlej. :evilgrin:

(DolazeNoveOfcePress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moral? Zakaj že?

a bi ti rajs vidu da te noben ne opozori in pol priletis na radar z 30km/h+ nad omejitvijo in dobis 1000€+9 tock..pa še izpit ti lahk vzamejo :?:) jst druge opozarjam na radar..kokr tudi drugi mene :trance_27_notworthy: :)

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj tastara črno-bela Aprilia RS 125 in pa RSV na križišču z Ižanko. Kdo od tu?

ni glih stara ;) drgac je letnik 05..sm k je starejsa oblika rske ;):D a s kerim motorjem si biu ti?? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dans na Kocevki ni skor nobedn odzdravlal... Si bil ti..

PS: Hvala tipu v AVTU, ki me je opozoru na patruljo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bili pozdravljeni vsi ki ste danes imeli postanek na Trojanah okol 18 ure.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe pa malo leva pa desna matra, a ne de?!

Lej da ne boš po kandelabrih brcal :evilgrin:

Ja pa pozdravt je ta velik mus, magar če se zložiš potlej. :evilgrin:

(DolazeNoveOfcePress)

Leva ... desna...no pr men to še kr lepo funkcionira. Je pa res da naju je en pozdravu na LJ obvoznici z levo nogo, na poti proti Litiji pa naju je en prehitel in pozdrevil z desno nogo....tko da še kr lepo ločim kaj je leva in kaj desna.

Nism pa vedel da se tudi tako pozdravlja v tem je poanta le tega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Leva ... desna...no pr men to še kr lepo funkcionira. Je pa res da naju je en pozdravu na LJ obvoznici z levo nogo, na poti proti Litiji pa naju je en prehitel in pozdrevil z desno nogo....tko da še kr lepo ločim kaj je leva in kaj desna.

Nism pa vedel da se tudi tako pozdravlja v tem je poanta le tega.

Ne sekiraj se poanta tega je pač, da so eni levičarji, eni pa desničarji .), ti sam pozdravljaj tako ali drugače, jaz ti bom ziher odzdravu, s katero nogo že... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Crn Hornet, svetla celada, na dolgem mostu sva skupaj stala na semafrju, ti proti LJ jaz pa na obvoznico. Kdo od tu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okoli 19h belordeča R1 08 na Rudniku. Zavijal si desno iz smeri Škofljica na obvoznico. Jaz sem bil na V-maxu proti Škofljici na semaforju.

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O kok sem jih danes naštel. R-125 črno-bela ter voznik črn kombinezon in torbo si imel, potem nek KTM-mov oranžen SM-super zvok, pa vsak dan vidim eno žensko na črnem motorju, nek naked, samo ne vem kateri-posipam se s pepelom, pa še polno drugih...fajn, se bom probu čim prej pridružit.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni glih stara ;) drgac je letnik 05..sm k je starejsa oblika rske ;):D a s kerim motorjem si biu ti?? :)

No se opravičujem, drgače pa tudi RS 125, novejša oblika :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj, okoli 10:00, viden rdeč Ducati 998, na njem pa nekdo v komplet črnem kombinezonu, v centru Kamnika. Kdo od tukaj?

Hvala pa vozniku belega ali pa sivega Forda, ki me je malo pred tem opozoril na GATSO radar pred Kamnikom.

Zanimivo, da vsak dan manj ljudi opozarja na policijske kontrole. Na relaciji 2km me je samo en opozoril :S Včasih vem, da je vsak drug žmigal in mahal iz avta :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bajker na Suzuki Bandit 650 iz Domzal, srecali smo se na vrhu Pavlicevega sedla... Ej, sej ni blo tok hudo glede peska. Pac normalno za ta cas. Ti si fajn kolenckal na Jezerskem?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O kok sem jih danes naštel. R-125 črno-bela ter voznik črn kombinezon in torbo si imel, potem nek KTM-mov oranžen SM-super zvok, pa vsak dan vidim eno žensko na črnem motorju, nek naked, samo ne vem kateri-posipam se s pepelom, pa še polno drugih...fajn, se bom probu čim prej pridružit.

To žensko tud jst doskrat vidm...Mislm da je motocikl Hyosung, sm jo pa tud že opazu na Škoflci k je zavijala proti Šmarju po stari cesti... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No se opravičujem, drgače pa tudi RS 125, novejša oblika :D

a je tvoja tko črno rdece barve? si stau na kriziscu? a si biu na moji levi? :DB)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

med Štanjelom in Vipavo sm srečal eno ekipo made in EU endurcev (neki BMWjev in KTMov in en MotoGuzzi) prow lepo vas je blo videt. kdo od tuki?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maus, a si šel ti okoli pol treh čez Logatec proti Planini?

sm ja.. kje si pa biu :? ... za kavo nisi dal :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!