JANUSKA Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 dva motorista MARIBORČANA sta me danes v Ravnah na Kor. blizu Spara, na daleč precenla ko sem pešačila, da sem njihova sta me kar ogovorila, se mi predstavila in bila polna besed in raznih anket Skratka zanimiva no P LEP POZDRAV če slučajno tole najdeta, upam, a sta se lepo navozla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Sma bla včer popoldne z mojo bejbo v Lj., šla mal poferbcat v KMC in TC. Zastopm spoštovanje med motoristi da se pozdravljamo pa to, nism pa do včer vedu da če te drug motorist prehiti, da so pozdrav z desno nogo :-) sm bil prehiten 2x hehe no to pa zato k sma že začetnika na FZ6-N. Kramp in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 nekaj motoristov videnih na poti iz gorenjske do morja in nazaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Včeraj tastara črno-bela Aprilia RS 125 in pa RSV na križišču z Ižanko. Kdo od tu? RRyDeRR in Gasperr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 ... nism pa do včer vedu da če te drug motorist prehiti, da so pozdrav z desno nogo :-) ... Tebe pa malo leva pa desna matra, a ne de?! Lej da ne boš po kandelabrih brcal :evilgrin: Ja pa pozdravt je ta velik mus, magar če se zložiš potlej. :evilgrin: (DolazeNoveOfcePress) Romy600, Fritz, dlicen in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Moral? Zakaj že? a bi ti rajs vidu da te noben ne opozori in pol priletis na radar z 30km/h+ nad omejitvijo in dobis 1000€+9 tock..pa še izpit ti lahk vzamejo jst druge opozarjam na radar..kokr tudi drugi mene :trance_27_notworthy: DXR16, mvrazi in gandi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Včeraj tastara črno-bela Aprilia RS 125 in pa RSV na križišču z Ižanko. Kdo od tu? ni glih stara drgac je letnik 05..sm k je starejsa oblika rske a s kerim motorjem si biu ti?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 učer videna HAYABUSA :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: v fužinah hud motor..ni kj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 dans na Kocevki ni skor nobedn odzdravlal... Si bil ti.. PS: Hvala tipu v AVTU, ki me je opozoru na patruljo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Bili pozdravljeni vsi ki ste danes imeli postanek na Trojanah okol 18 ure. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Tebe pa malo leva pa desna matra, a ne de?! Lej da ne boš po kandelabrih brcal :evilgrin: Ja pa pozdravt je ta velik mus, magar če se zložiš potlej. :evilgrin: (DolazeNoveOfcePress) Leva ... desna...no pr men to še kr lepo funkcionira. Je pa res da naju je en pozdravu na LJ obvoznici z levo nogo, na poti proti Litiji pa naju je en prehitel in pozdrevil z desno nogo....tko da še kr lepo ločim kaj je leva in kaj desna. Nism pa vedel da se tudi tako pozdravlja v tem je poanta le tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Leva ... desna...no pr men to še kr lepo funkcionira. Je pa res da naju je en pozdravu na LJ obvoznici z levo nogo, na poti proti Litiji pa naju je en prehitel in pozdrevil z desno nogo....tko da še kr lepo ločim kaj je leva in kaj desna. Nism pa vedel da se tudi tako pozdravlja v tem je poanta le tega. Ne sekiraj se poanta tega je pač, da so eni levičarji, eni pa desničarji .), ti sam pozdravljaj tako ali drugače, jaz ti bom ziher odzdravu, s katero nogo že... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Maus, a si šel ti okoli pol treh čez Logatec proti Planini? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Crn Hornet, svetla celada, na dolgem mostu sva skupaj stala na semafrju, ti proti LJ jaz pa na obvoznico. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Okoli 19h belordeča R1 08 na Rudniku. Zavijal si desno iz smeri Škofljica na obvoznico. Jaz sem bil na V-maxu proti Škofljici na semaforju. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 O kok sem jih danes naštel. R-125 črno-bela ter voznik črn kombinezon in torbo si imel, potem nek KTM-mov oranžen SM-super zvok, pa vsak dan vidim eno žensko na črnem motorju, nek naked, samo ne vem kateri-posipam se s pepelom, pa še polno drugih...fajn, se bom probu čim prej pridružit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 ni glih stara drgac je letnik 05..sm k je starejsa oblika rske a s kerim motorjem si biu ti?? No se opravičujem, drgače pa tudi RS 125, novejša oblika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Včeraj, okoli 10:00, viden rdeč Ducati 998, na njem pa nekdo v komplet črnem kombinezonu, v centru Kamnika. Kdo od tukaj? Hvala pa vozniku belega ali pa sivega Forda, ki me je malo pred tem opozoril na GATSO radar pred Kamnikom. Zanimivo, da vsak dan manj ljudi opozarja na policijske kontrole. Na relaciji 2km me je samo en opozoril :S Včasih vem, da je vsak drug žmigal in mahal iz avta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 Bajker na Suzuki Bandit 650 iz Domzal, srecali smo se na vrhu Pavlicevega sedla... Ej, sej ni blo tok hudo glede peska. Pac normalno za ta cas. Ti si fajn kolenckal na Jezerskem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 O kok sem jih danes naštel. R-125 črno-bela ter voznik črn kombinezon in torbo si imel, potem nek KTM-mov oranžen SM-super zvok, pa vsak dan vidim eno žensko na črnem motorju, nek naked, samo ne vem kateri-posipam se s pepelom, pa še polno drugih...fajn, se bom probu čim prej pridružit. To žensko tud jst doskrat vidm...Mislm da je motocikl Hyosung, sm jo pa tud že opazu na Škoflci k je zavijala proti Šmarju po stari cesti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AgainstMe Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Danes ob 7.35 videna belo rdeča R1 pri Dolgem mostu, v smeri proti centru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 No se opravičujem, drgače pa tudi RS 125, novejša oblika a je tvoja tko črno rdece barve? si stau na kriziscu? a si biu na moji levi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava JANUSKA Objavljeno April 10, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno April 10, 2010 PROSIM ČE SE JAVITE MOTORISTI, KI VOZITE V ČASU MOJEGA DELOVNEGA ČASA V RAVNAH NA KOR. MIMO ŠPARA, :angry: KER SEM VAM VEDNO FAUŠ, :glare: KO VAS SLIŠIM, KADAR SE BILO KDO PELJE MIMO MOJEGA BALKONA, KJER JAZ LEPO V PISARNI TIPKAM IN BULIM V RAČUNALNIK, POLEG TEGA SI ZARAD VAS SKOR VRAT VN VRŽEM, KER HOČEM VIDET MOTORJE skoda, motorist1, jaka78 in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 med Štanjelom in Vipavo sm srečal eno ekipo made in EU endurcev (neki BMWjev in KTMov in en MotoGuzzi) prow lepo vas je blo videt. kdo od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 Maus, a si šel ti okoli pol treh čez Logatec proti Planini? sm ja.. kje si pa biu ... za kavo nisi dal gandi in Gasperr 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se