maXXXimum Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Motorist s sopotnico na črnem Z750 z novomeško registracijo okoli 17h na relaciji Dvor - Kočevje. Se kdo prepozna? V vsakem primeru hvala, da sta mi bila za "zajčka", ker sem bil na tej cesti šele drugič in je blo fino imet nekoga za "orientacijo" spredaj, sploh če se pele z ravno pravim tempom, kot sta se vidva :OK:
Black Knight Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Bližnje srečanje s parom na modri Hornetki na Tržaški c. na Viču v Lj, ob cca. 17:00... Kdo od tle?
Rock-46 Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Vceri srecal GhostaRR, na vrhniskih ovinkih, ce je bil on... LP;Rock
GhostRR Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Vceri srecal GhostaRR, na vrhniskih ovinkih, ce je bil on... LP;Rock ← Lahko da sem bil jest.... s kufrom pa tank torbo direkt iz pule :OK:
ftp Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 V četrtek v uvali srebrna (otoh Vis) videk plavo jamahco z napisom Motosvet. Kdo se je tam potepal in kako si se imel?
Sanda7 Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 včeraj se mi zdi da je šel anthony iz PO na ride mal po 19h
andrej honda Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Mačica si se peljala mogoče ob 16.00 mimo AS Domžale v Trzinu?
frankie Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Kdo je bil danes ob 11 na lj obvoznici pr barju na srebrni hondi cbf z ktm jakno? Pa kako si mogu menjat ktm za hondo? :slap: :) Sm te prehitu z ktm :trance_33_sleep:
flero Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 ...Ghost RR...danes na Blejskem klancu, mimo Gadafi centra, proti KR...okol 19ih...a n? :grim :grrr lp flox
GhostRR Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ...Ghost RR...danes na Blejskem klancu, mimo Gadafi centra, proti KR...okol 19ih...a n? :grim :grrr ne ne... to pa že nism bil jest :grrr :whistle:
Virko Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Včeraj popoldne iz Novega mesta proti Žužemberku, rumen suzuki 750 NM registracija. Za tabo sva vozila s kolegom (modra in rdeča R6-ka) :) Kdo od tukaj ?
pirrulz Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Včeraj na Ptuju dve Yamahi R6 al R1 :hmm: nisem dobro videl, ker sem se nekaj z biciklom in rukzakom matral :ninja: Rdeče in modre barve, mariborska registracija. Okoli sedmih.
vime Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Ob 11.15 se peljem skozi Savlje in opazim motorista, z ob cesti parkirano R6, seveda odetega v kompletno motoristično opremo, ki je "pumpal" po gobcu kmeta v kabini traktorja. Je bil kdo iz foruma?
vojak25 Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Mene je letos skor traktorist zbil, me je izsilil ko je zavijal in sm se zaustavil tak da je bila prednje kolo že pod nakladaškimi vilcami, ogledalo se je že zvilo in moja noga jenaslonjena na traktorjevo prednje kolo. Ampak ga še vseen nism na gobec mahnil :nono: čeprav si je zaslužil sem bil preveč happy da se je srečno končalo.
Anubis Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Ob 11.15 se peljem skozi Savlje in opazim motorista, z ob cesti parkirano R6, seveda odetega v kompletno motoristično opremo, ki je "pumpal" po gobcu kmeta v kabini traktorja. Je bil kdo iz foruma? ← nisem bil jaz, bi si pa želel kmeta kresnit... v mojem primeru, pred leti, sem samo šipo na traktorju sesul naknadno...pa mi je žal,ker mi sam traktor ni nič naredil... Zetor, če si še med živimi, oprosti. :)
strom Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Včeraj na Ptuju dve Yamahi R6 al R1 :hmm: nisem dobro videl, ker sem se nekaj z biciklom in rukzakom matral :ninja: Rdeče in modre barve, mariborska registracija. Okoli sedmih. ← Kaj pa če je pač nekomu samo pasal kmeta mal po gobcu pumpat? Je mogoče kdo pomislil, da je kmet samo nedolžna žrtev okoliščin, in mu je hotel motoristični huligan ukrast stroj? Nej že nekdo razloži mulčkom, da je traktor traktor, harli pa harli! :D LP PS: skor podabu d nom smetiu teme.... zelen R 80/100 RT ki se ganja po centru in okolici (prke rožni peljal danes)... nej že enkat zamena sp. žarnco, k ne dela. Sm mahu že 2x pa ne dojame. Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil strom
Saint Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Tole bi bilo sicer bolj za v rubriko Svašta majka da rađa samo para ne... a je bil kdo od vas lepotcev, ki je z rdečo Multistrado v opankah pa kratkih hlačah (ja tud brez čelade) po Vojkovi v ponedeljek vozil. Mislim... brez komentarja. :lol1: lp Rudi
simonsi Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Sigurno je bil čefur na ukradeni stradi :slap: tako kot jaz danes, ko sem opral motor, pa šel na en krog sušenja v poletni opravi :blush:
smokey20 Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Včeraj popoldne iz Novega mesta proti Žužemberku, rumen suzuki 750 NM registracija. Za tabo sva vozila s kolegom (modra in rdeča R6-ka) :) Kdo od tukaj ? ← :topic: Si spet k Barboriču pelal :slap:
Virko Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 :topic: Si spet k Barboriču pelal :slap: ← Ne, je bla samo tura Trebnje-Sevnica-Krško-Novo mesto-Dvor-Trebnje :))
nikoleta Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Ne, je bla samo tura Trebnje-Sevnica-Krško-Novo mesto-Dvor-Trebnje :)) ← A ga kdo pozna vozi dukati pa takle hodi na okol pa me zanima kdo je.Torej javi se
kekec III Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 A ga kdo pozna vozi dukati pa takle hodi na okol pa me zanima kdo je.Torej javi se ← cyc?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se