JONI 46 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Hmmm mnozica dans, v dobu 2 motorista na 2 fzr.rkah, maiden+ kompanija, moder fazer na petrolu v domzalah ( mensezdi dobravec ), v kamniku, motorist/stka na cbr125, za njem nekdo na tezji stvarci............. Da ne bom pozabil thumperja, sicer z gajbico SCORPIONS, Grut in thumper 2 1
Grut Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Hmmm mnozica dans, v dobu 2 motorista na 2 fzr.rkah, maiden+ kompanija, moder fazer na petrolu v domzalah ( mensezdi dobravec ), v kamniku, motorist/stka na cbr125, za njem nekdo na tezji stvarci............. Da ne bom pozabil thumperja, sicer z gajbico JONI Gabry18 in thumper 2
stuhec Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 jaz sem pa včeraj bil v MB, pa bi rekel da čuda srečal sploh nisem noben motor sam videl bajkr88, Gabry18 in Ervin93 2 1
Schmid87 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 @schmid...dons smo se pa vsaj ene 3x vidl okol Kranja in Golnika...pa še enga kolega si imel v kompaniji...a n?! aha, tako je.. se spovnem z mano je bil Brdaus hehe thumper 1
Samorai Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Maus sej si šel okol pol 5 in Planine proti LJ? Sem se do Kalc za tabo vozil:D Kombinezon se ti pa tako sveti da nisem nič na cesto vidu thumper, Ninč in maus 3
osa rider Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) dons sreču POZERJA Mausa . . . . . na raber komandi . . . . . tok si važn z novim kombijem . . . . .da je kr joj! tati in kompani . . . skoz ride . . . . . . tok si bla resna . . . . da nč ne vidiš . . . . snoopy . . . . hvala za kufe! Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil osa rider maus in Gabry18 2
GrCaR Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 rdeče-belo-črna R6 na Adamičevi ob 11h dopoldan popoldan pa na furci Lj-Bled-Lj ena motoristka na beli CBR 125r (se mi zdi) na ovinkih med Brezjem in križiščem za Kropo, pa še velik drugih
flero Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 dons sreču POZERJA Mausa . . . . . na raber komandi . . . . . tok si važn z novim kombijem . . . . .da je kr joj! ...Maus, dej eno slikco te tvoje kombineže prlimej, kt me že firbec matra kakšna je ...kt jst te nikol ne srečam :surrender: Pecy, thumper, Steen in 1 other 4
Ninč Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 veliiiiik sem jih srečala... hvala fantom, ki so opozarjali na radar oz kontrolo v Kalcah... :notworthy: OMV Postojna... volk in družba, suzuki ride... osa in pajkica verjetn je biu še kdo poznan... pa ne vem, ker ni dau za kofe pa nisem spoznala Gabry18 in Pecy 2
maus Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Maus sej si šel okol pol 5 in Planine proti LJ? Sem se do Kalc za tabo vozil:D Kombinezon se ti pa tako sveti da nisem nič na cesto vidu Ja ... sj sm ti pokazu, da prehit, k sm se počas pelju dons sreču POZERJA Mausa . . . . . na raber komandi . . . . . tok si važn z novim kombijem . . . . .da je kr joj! tati in kompani . . . skoz ride . . . . . . tok si bla resna . . . . da nč ne vidiš . . . . snoopy . . . . hvala za kufe! Nč nism vidu ... ok .. te zdele pozdraulam :lol: ... tati in kompanija, me je čez Črni kal dol počla ...Maus, dej eno slikco te tvoje kombineže prlimej, kt me že firbec matra kakšna je ...kt jst te nikol ne srečam :surrender: Bolj počas se pel, pa me boš vidu
bentley Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 kar nekaj motoristov danes na rakitni, zgoraj pri jezeru parkirana gsxr in ninja?
Samorai Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) Ja ... sj sm ti pokazu, da prehit, k sm se počas pelju Ma tam čez Grčarevec se ni za zajebavat, kolega je pa itak majmun ko te je šel prehitevat na planini, sam trdi da ni videl nobenega, ki bi ga opozarjal na policijo še dobro da niso merili. Ah sej se je bilo fajn v tvojem zavetrju vozit Kam si pa potem pot nadaljeval, ker te nisem več videl? Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil Samorai
maus Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Ma tam čez Grčarevec se ni za zajebavat, kolega je pa itak majmun ko te je šel prehitevat na planini, sam trdi da ni videl nobenega ki bi ga opozarjal na policijo, še dobro da niso merili. Ah sej se je bilo fajn v tvojem zavetrju vozit Kam si pa potem pot nadaljeval, ker te nisem več videl? Js sm se čudu, da je šu mim ... jaz se itak po naselju počas vozm .. pol čez ovinke itak ujamem ... sm ja takoj ujel .. pa ga nism hotu prehitet ... v Logatcu sem počas pelju .. tam kjer sta vidva prehitevala, je bil prej radar, so mi na Ridah povedal .. itak ... čez naselje se je treba počas peljat ... me vsaj vidjo :lol: Gabry18 1
osa rider Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Nč nism vidu ... ok .. te zdele pozdraulam :lol: ... tati in kompanija, me je čez Črni kal dol počla jebemti . . . .a se teb tok kombinizon blešči . . . . .da nasprot k se ti prpelejo nč ne vidiš . . . pa sej si vozu U.T!
osa rider Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 OMV Postojna... volk in družba, suzuki ride... osa in pajkica verjetn je biu še kdo poznan... pa ne vem, ker ni dau za kofe pa nisem spoznala pssssssst . . . . . . . .pa ne okol govort! :grim aja . . . bemtiš . . . drugič pa na cesto glej . . . . . ne na parking plac! :P :P
prebacevka Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 rdeče-belo-črna R6 na Adamičevi ob 11h dopoldan popoldan pa na furci Lj-Bled-Lj ena motoristka na beli CBR 125r (se mi zdi) na ovinkih med Brezjem in križiščem za Kropo, pa še velik drugih bel kombinezon pa rdeča cbr hehe mal je treba gume ogret maus in GrCaR 2
kewo Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Dons ogromno motorjev! Neki se mi je ful zableščal pri Divači ( Maus ), na ridah same znane face, ena u "štiklih"- ane Osa pa še pol sm mal za "Suzukijem" vozu? Planina-Logatec super dan maus in Maja91 2
dobravec Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Hmmm mnozica dans, v dobu 2 motorista na 2 fzr.rkah, maiden+ kompanija, moder fazer na petrolu v domzalah ( mensezdi dobravec ), v kamniku, motorist/stka na cbr125, za njem nekdo na tezji stvarci............. Da ne bom pozabil thumperja, sicer z gajbico jp jp jst sm bil, je bla mal žejna pa sm mogu dotočt;) grepavl 1
Hudoba Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 En kup motoristov na Rakitni in okolici. Nazajgrede sem za eno zeleno ninjo peljal od Podpeci do Izanke. Pod vecer se en bel Stelvio pri Hoferju v Mostah.
suzuki Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) Hola, danes spet lep dan (čeprav ne tako božanski kot včeraj), ma ga vseeno ni blo za spustit; Lubico me je peljala na Grobnik, kjer sem malo poklepetal s prjatli/cami in švignil nazaj na poti dol sem najprej v Logatcu podražil Tarumenga naredil ne prav kratek postanek v Bistrici pri rudetu in katki, na poti nazaj pa najprej polizal sladoled na OMV črpalki v Postojni, kjer sem srečal Volka in Nino Bino s prjatli, ko so strokovno ugotavljali, zakaj je en Z 750 izpljunil kompletno hladilno tekočino nato sem se ustavil še na parkirišču na ridah, ki je bilo nabito polno kot v najbolj vročem poletju - tam je blo pol MotoSveta - malo poklepatal, ko se je ura bližala šesti in se je mraz začel spuščati v nižine pa sem osedlal zvesto Lubico in v rahlem LS drncu sva odpeketala domov, na toplo aja, slikc ni pa danes nič - ne zato, ker bi pozabil fotič, ampak ker sem pozabil SD kartico v računalniku sej bi vam povedal tudi da sem bumbar, ampak ste zagotovo sami opazili bodo pa jutri Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil suzuki thumper, She, Gabry18 in 1 other 4
MoTo G_P Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 kar nekaj motoristov danes na rakitni, zgoraj pri jezeru parkirana gsxr in ninja? Z gsxrom sm biu jst...ti si biu z punco?
Popularna objava osa rider Objavljeno Marec 25, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Dons ogromno motorjev! Neki se mi je ful zableščal pri Divači ( Maus ), na ridah same znane face, ena u "štiklih"- ane Osa pa še pol sm mal za "Suzukijem" vozu? Planina-Logatec super dan ja . . . ni kej . . . . .moda je na prvem mestu . . . :naughty: varnost pa . . . . . . pohvale vredno . . . . svaka ji čast . . . . . . pa nič slabga ne mislim! She, tilingerossi, malakai in 8 others 11
osa rider Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Hola, danes spet lep dan (čeprav ne tako božanski kot včeraj), ma ga vseeno ni blo za spustit; Lubico me je peljala na Grobnik, kjer sem malo poklepetal s prjatli/cami in švignil nazaj na poti dol sem najprej v Logatcu podražil Tarumenga naredil ne prav kratek postanek v Bistrici pri rudetu in katki, na poti nazaj pa najprej polizal sladoled na OMV črpalki v Postojni, kjer sem srečal Volka in Nino Bino s prjatli, ko so strokovno ugotavljali, zakaj je en Z 750 izpljunil kompletno hladilno tekočino nato sem se ustavil še na parkirišču na ridah, ki je bilo nabito polno kot v najbolj vročem poletju - tam je blo pol MotoSveta - malo poklepatal, ko se je ura bližala šesti in se je mraz začel spuščati v nižine pa sem osedlal zvesto Lubico in v rahlem LS drncu sva odpeketala domov, na toplo aja, slikc ni pa danes nič - ne zato, ker bi pozabil fotič, ampak ker sem pozabil SD kartico v računalniku sej bi vam povedal tudi da sem bumbar, ampak ste zagotovo sami opazili bodo pa jutri ja starina en mal ti emšo nagaja . . . . . . bom mogu kr zatabo vozit in hodit . . . . . . da ne boš telefon . . . sadil naokol! P.S ja . . . .pa še to . . . . . dej mal bl počas voz . . . . .da te bo ura in datum dohiteval . . . . .
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Dans ob pol dveh iz Dvora prot Kočevju Hyperjack pa okorg petih Trojan v Šmartnem pri Litiji? Gabry18 1
helenca46 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 dns u kočevju na bregu... mislm da bol en skuterist ležu na tleh..vrjetn se je zaletel u avto usaj tk je blo vidt...policija bla že zdravn upam da ni blo kej hujš?? kdo kej več ve?? drgač pa popoudan videnih kar neki motoristou ribica-kočevje
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se