bentley Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Z gsxrom sm biu jst...ti si biu z punco? Ja, si sedeu tam pri jezeru?
Kolen Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 ja . . . ni kej . . . . .moda je na prvem mestu . . . :naughty: varnost pa . . . . . . pohvale vredno . . . . svaka ji čast . . . . . . pa nič slabga ne mislim! ta pa je huda.....
GrCaR Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 bel kombinezon pa rdeča cbr hehe mal je treba gume ogret Aja ups sm mal zamešu, pol je biu pa mal za tabo en bel motor Ja sm biu tut jst tazga mnenja, da je treba mal gume obrnt
MoTo G_P Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Ja, si sedeu tam pri jezeru? Tako je...mau sm čileru k ostalih ni blo...
motorist1 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Včeraj zvečer je bila nesreča v Ljubljani pri hotelu lev. Videl sem samo razbito rdečo R1-ko (z akrapovičema). Je bil nerečnež kdo od tukaj,mogoče kdo ve kako je bilo z motoristom? LP Gabry18 1
AgainstMe Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Z rdečo R1 je v četrtek zvečer "motorist" nažigal po Celovški gor in dol, večina po zadnji, ustavljal pa po sprednji, hitrost pa dvokratnik omejitve. Seveda brez čelade, saj se mora videt kdo vozi. Tako da se ne čudim če je to isti, upam, da se je vsaj sam skantal... Bremzer, tihii in Urbii 3
Ninč Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 ammm, sam da mu ni kaj hujšga... mogoče ga bo pamet srečala... drugač pa poznan ja... pa mislim da se še kakšen fura na tem motorju... nažigajo pa tko, da ni za govort... zadnjič na brezovici, se pelemo, pred mano 3je avti in ta prpizdi... vidi da je 30m otok stran pa gre vse prehitevat :wacko: da ne bomo čist off topic... danes na kavi pri riderrgirl seveda z njeno bejbo pa MDR na Trojanah Gabry18 1
rudolf Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Daleč od tega da bi bil privoščljiv, ampak ta fant prav izziva, da se komu kaj naredi. Upam, da ni bil brez čelade tako kot ponavadi. Pa velikokrat ima kolega zadaj tudi brez čelade. Urbii in Gabry18 2
BREITNER Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Daleč od tega da bi bil privoščljiv, ampak ta fant prav izziva, da se komu kaj naredi. Upam, da ni bil brez čelade tako kot ponavadi. Pa velikokrat ima kolega zadaj tudi brez čelade. Pravite, da se ta zadeva ponavlja. Kaj pa organi pregona? Zakaj ne urgirajo, saj takšno početje meče slabo luč na VSE in ne na posameznike. Pa v končni fazi lahko nekdo, ki bo slučajno tam nastradal prav zaradi takšnega bedaka. Tisti, ki ga poznate: dajte mu lekcijo
bajkr88 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Mausić z zlatimi tačkami viden na vrhniki, sm ti iz avta pomahu Gabry18 1
macak333 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Črna ninja-10ka, videna pri BTC-ju. Si imel še enega sopotnika zraven, pa opazil sem tudi nalepko akrapovič na izpuhu.
Schmid87 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 dons sm vidu ceu kup norcov po cest. živjo vsem GrCaR, casper7, bajkr88 in 2 others 4 1
Bremzer Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Pravite, da se ta zadeva ponavlja. Kaj pa organi pregona? Zakaj ne urgirajo, saj takšno početje meče slabo luč na VSE in ne na posameznike. Pa v končni fazi lahko nekdo, ki bo slučajno tam nastradal prav zaradi takšnega bedaka. Tisti, ki ga poznate: dajte mu lekcijo Organi so NESPOSOBNI vsaj v Nm !!! Včeraj sta dva policaja vstavila na Ljubljanski cesti okoli 10,30 skuterista z črno belim skuterjem:brez,čelade, brez A kategorije (vozi z B kategorijo) skuter pa je 125 ccm z malo rumeno tablico(ni mi jasno kako mu je uspelo stvar registrirat) in glej ga zlomka danes se spet lepo fura po centru Novega mesta - jasno spet BREZ čelade !!:headbang: saj revež neve, da je čelada za bučo in ne za policijo,pa kaj čmo tudi taki živijo med nami ! bajkr88, DAMI34, tilingerossi in 3 others 4 2
cikadina Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 hvala vsem, ki ste naju na poti do vikija opozorili na ta plave. igorkr, Gabry18 in bajkr88 3
Popularna objava marko55 Objavljeno Marec 27, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Z rdečo R1 je v četrtek zvečer "motorist" nažigal po Celovški gor in dol, večina po zadnji, ustavljal pa po sprednji, hitrost pa dvokratnik omejitve. Seveda brez čelade, saj se mora videt kdo vozi. Tako da se ne čudim če je to isti, upam, da se je vsaj sam skantal... Če je bila bordo rdeča, sem ga videl dvakrat po celovški, ko je imal zadaj sopotnico, v trenerki, seveda brez čelade. Motor je bil brez tablice. Sta pa oba imela sončna očala.... :surrender: Be wild, Urbii, tilingerossi in 11 others 13 1
BREITNER Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Če je bila bordo rdeča, sem ga videl dvakrat po celovški, ko je imal zadaj sopotnico, v trenerki, seveda brez čelade. Motor je bil brez tablice. Sta pa oba imela sončna očala.... :surrender: Potem takem pomeni, da je ta lahko iz "olimpijske vasi", tako da mi je to kar jasno. cikadina, Gabry18, DXR16 in 8 others 10 1
Urbii Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 (popravljeno) Potem takem pomeni, da je ta lahko iz "olimpijske vasi", tako da mi je to kar jasno. Sem ga srečal v petek pri bežigradu smer celovška bordo rdeča R1 akrapota pa bele adidaske nizki štunfi trénerka bez čeljad... pa gasaaa! Če se je ta zložu... to ga je oluplo ko ta mlad krompir... Tak naj raje motor proda če ne zaradi sebe in bližnjih, pa zaradi ostalih udeležencev v prometu! lp U Popravljeno Marec 29, 2011. Popravil Urbii DXR16, tilingerossi, Ninč in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 Kdo ima to staro Hondo, ki sem jo že nekajkrat videl pred FE.jem v ljubljani ? Gabry18 1
Ervin93 Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 (popravljeno) Videna motoristka na Upravi Ljubljana. Najprej v čakalnici za vozniško potem pa še za osebno. Bla si z eno kolegico pa mela si shark celado. aja pa mela si listek 10254 jst pa 10253 tk da sm sol pred tabo not :lol: Popravljeno Marec 29, 2011. Popravil yourfriend11 Gabry18 1
Hudoba Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 @yourfriend11 A sem jest tebe srecal danes pri glavni zelezniski? Gabry18 1
Ervin93 Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 @yourfriend11 A sem jest tebe srecal danes pri glavni zelezniski? hmmm. Možno. Enga motorja se spomnem. Je blo čist pr semaforju skor, zravn konkurence? Gabry18 1
Hudoba Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 hmmm. Možno. Enga motorja se spomnem. Je blo čist pr semaforju skor, zravn konkurence? Ja. Gabry18 1
Ervin93 Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 Ja. No pol sva se pa vidla. Ni te lahko zdej prepoznat brez zebre. Gabry18 1
Hudoba Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 No pol sva se pa vidla. Ni te lahko zdej prepoznat brez zebre. Pride bolj prepoznaven styling, ze jutri ce bo vse po sreci . Gabry18 1
skofk Objavljeno Marec 30, 2011 Opozori Objavljeno Marec 30, 2011 HyperJack na rakitni ter še en rogoment souživačev Gabry18 in HyperJack 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se