budacki Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Buell XB 12 okrog 11.30 v LJ...kje? Nimam pojma, ne poznam LJ. Bil sem na obrni zbornici, na nasprotni strani je bila črpalka in makadamsko parkirišče pa neki kamni so kao umetnost tam in zraven 2 stričkota v poznih letih z vinom v rokcah.! Neverjetn zvok!
pajkica Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Dns vidu kreeeeemšnite....Pajki in Osa tenkju!!! pa nis vse pojedu... drugič ti jih u žep zatlačim aja ful pleha pa plastike po cest.... jaz slab vidm, tko da nimam pojma koga sem srečala ...razen rumenkota ne morš falit DAMI34, rumenicestak, bedrC in 1 other 4
osa rider Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Dns vidu kreeeeemšnite....Pajki in Osa tenkju!!! ki si pa ti kremšnite najdu???? :naughty: zanimivo . . . . . . al sm jst en mal drgač pa . . . . . .si mi darilo dolžan . . . . . anja37, DAMI34 in gandi 2 1
DAMI34 Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 ki si pa ti kremšnite najdu???? :naughty: zanimivo . . . . . . al sm jst en mal drgač pa . . . . . .si mi darilo dolžan . . . . . Men so rekli, da so kremšnite...kaj pa jz vem...lohk so gorenjske? Darilo? A ti ga nisem dal? Najbrž je po poti kje dol padlo....lej, zapelji se po rebrnicah...je ena taka škatla (ne škatljica), pa rdečo mašno ima, vrjetno je v kakem ovinku zletela dol, saj veš kakšne so ceste! anja37 1
osa rider Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 Men so rekli, da so kremšnite...kaj pa jz vem...lohk so gorenjske? Darilo? A ti ga nisem dal? Najbrž je po poti kje dol padlo....lej, zapelji se po rebrnicah...je ena taka škatla (ne škatljica), pa rdečo mašno ima, vrjetno je v kakem ovinku zletela dol, saj veš kakšne so ceste! ja točno . . . .si mi nek omenu da si nek zgubu . . . . uglavnem je pecivo in sladko . . . . .ni pa kremšnita! ja tud tebe je bilo fajn videti . . . . mausič-a in ostale . . . sladko . . je sladko! mausič vas pozdraula po fakersko . . . a sladko! mausič v bleščečem sjaju . . . . MAUS! bajkr88, pajkica, MDR in 5 others 7 1
DAMI34 Objavljeno April 1, 2011 Opozori Objavljeno April 1, 2011 ja točno . . . .si mi nek omenu da si nek zgubu . . . . uglavnem je pecivo in sladko . . . . .ni pa kremšnita! Pa kje si me dns dobil, k sm nepočesan? anja37, mojamiska in pajkica 2 1
creatin Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 (popravljeno) Uf, danes preveč motoristov na relaciji Ankaran - Kozina - Ankaran. Predvsem pa kup "ubrisancev" na Črnokalskih; pa par, ki sem si jih zapomnil: VTR SP2, modra XTZ 660 s kufri, BMW S1000RR s sopotnico, črn Z750 - bel berik kombinezon, pa moder kawasaki z okroglimi lučkami - fant in punca,....vsem skupaj pozdrav. Sam sem pa malček fotkal po 1/2letnem premoru in pravkar ugotovil, da moram jutri spet potrenirat (uporabit druge nastavitve, danes ni bilo dobro), če bo čas dopuščal. PS: Vsem, ki se vozite s prižganimi dolgimi lučmi, pa pravim, da pretiravate (je moteče). Pa brez zamere. Popravljeno April 2, 2011. Popravil creatin Bremzer, trebor in JONI 46 3
gandi Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 "Tarumenga" z druščino srečal na poti proti Mostu na Soči (mal ven iz Idrije)... rumenicestak in She 2
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 2, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2011 VAŽNO OBVESTILO !!! .) Če vas bo med vožnjo v bližnji okolici Idrije pozdravljal kakšen podoben tip na bajsiklu (slika), to prav gotovo ni kak pobegli "gost" naše lokalne ustanove (PB), temveč sem to samo jaz, ker mi smreka očitno ni uspela odvzeti tudi moje navade pozdravljanja nasproti vozečih mopedistov. Nekaj mi je pa le ostalo ... Možna je tudi druga barva "kombinezona" = moder zgorni del ... DAMI34, logarr, kuntakinte in 14 others 17
KUK679 Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 V max gen-2, okoli 13 h v Slovenski bistrici, kdo od zmanih V-maxerjev ? mojamiska 1
GrCaR Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 ceu miljon folka na relaciji Lj-Portorož-Lj. Hvala usem ki ste opozarjal na radar pred Rižano ... Senna 1
MihaJ Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 En rdeč Monster z belimi feltnami, najbrž S4R?? nama je sledil od malo ven iz Idrije pa do Kalc, tam okoli 15h. Sem kar po zidarsko odpiral, pa se te nisem mogel otrest... Kasneje, v smeri proti Ljubljani, me je na vrhniškem klancu prehitel en S1000, pilot z rdečim kombinezonom, glasnim auspuhom in hudo lepo pokajočim quickshifterjem. No, malce nižje si se odločil, da boš prehitel policijskega Focusa, kar pa se ni končalo najbolje, ker se je zapodil za tabo. Ali si bil TI ta junak? ( Slava ti, jaz ga ne bi upal prehitet....)
Hudoba Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Desim, Legvanka in Gladiac na bolsjaku pri vaskih. Zdajle pred pizzerijo Trta parkiral zraven fz6. Kdo od tu?
Frips Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Relacija: Brežice-NM-KK-Brežice...A me je ker vidu? Ma, čaki..čaki..ne ker....me je KERA vidla PS.: Kar nekaj plehovja je bilo.... mačka27 in Orange 1 1
Carp Objavljeno April 2, 2011 Opozori Objavljeno April 2, 2011 Danes sredi dneva na OMV v Postojni opažen Maus v svetleči opravi rimskega Centuriona, huda oprava :notworthy: maus 1
Senna Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 ceu miljon folka na relaciji Lj-Portorož-Lj. Hvala usem ki ste opozarjal na radar pred Rižano ... Jp,sej učer jih je blo kr mal več na cesti,menda imajo pojačano kontrolo nad motoristi Drgač je blo pa kr fletn,ane GrCaR 1
Markko Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Včeraj okoli 17ih na CP Vrhnika nekdo skoraj podrl rampo z nekim supermoto enduro
skofk Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Tarumeni v planini pri semaforju z družbo rumenicestak 1
Hudoba Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Danes na cesti vec motorjev kot avtomobilov . Hvala tistim, ki ste opozarjali na radar v Senozecah. sen 1
JONI 46 Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Danes nastel 25 tdm900, kolk vs ze je Pa se mnogo drugih na relaciji domzale- sk. loka- cerkno- polhov gradec
mačka27 Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Relacija: Brežice-NM-KK-Brežice...A me je ker vidu? Ma, čaki..čaki..ne ker....me je KERA vidla PS.: Kar nekaj plehovja je bilo.... Ti..... se pravi da imaš motor samo zarad drugih.....ne zaradi sebe..... BTW..... danes protipravnih 40 km (do jutrijšnje registracije.....) pa mi presneto dol stoji, kdo me je videl, ali ne..... bilo je pa FANTASTIČNOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! Vsej moto-bandi, kt je prisotna veliko užitkov in predvsem čimveč srečno prevoženih kkm in veliko "sezon"......
osa rider Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 brdaus in kompani . . . . . če se ne motim bili ste ob cesti parkirani . . . . . mičkn pred most na soči!?
prebacevka Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 velik znanga in neznanga folka okrog spoznala cikadino maus 1
Frips Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Ti..... se pravi da imaš motor samo zarad drugih.....ne zaradi sebe..... Seveda... ko bi mi še ti drugi plačali bencin, gume in registracijo...bi pa itak bilo že kičasto 5lamca, GrCaR, Sharko in 2 others 4 1
5lamca Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 (popravljeno) Lepa turca danes... Velik nas je blo na cesti. Hvala vsem za opozorila na plave angelčke...jih je blo tut kr nekaj Popravljeno April 3, 2011. Popravil 5lamca
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se