revival Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Danes ob 14.58 na Šmartinski cesti v LJ, nasproti cityparka, na semaforju viden suzuki gsx 750, modro bele barve, malo starejsi letnik, tipson v kavbojkah in poloverju, z manjsim nahrbtnikom..Tablice so bile Celjske.. Ob 15.00, po obvoznici pred izvozom za rondo Tomačevo, viden rdeč Ducati..cestak..Tipson v poloverju, in kavbojkah..Vsaj 200km/h.. In pa za menoj ob 15.05, po AC LJ-Domžale, črn čoper, tam nekje 250cc.. Se je kdo prepoznal??:) LP,S. Sicer mal off,a si ti tudi na opel forumu :naughty:
motozajebant Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 nes okoli 20.45 viden trebor na kajuhovi, zavijal desno na letališko, po vsej verjetnosti si šel k vaškim, sam mi lahko pa razložiš, po kateri poti???? tvoja stalnica?? okol rit v varžet? lp,mz
trebor Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 nes okoli 20.45 viden trebor na kajuhovi, zavijal desno na letališko, po vsej verjetnosti si šel k vaškim, sam mi lahko pa razložiš, po kateri poti???? tvoja stalnica?? okol rit v varžet? lp,mz Pravilno razmišljaš :yes: . Sreda je dan za pijačo pri vaških :beer1: . Ker nimam vinjete je treba ubrati druge poti s čimveč ovinki . LP Robert Spade, Gregc in Maximus 2 1
stankolovski Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Danes bil službeno pri TC motoshopu pol urice, kjer so imeli otvoritev sezone, varno voznjo, predstavitve..Videl veeelikoo lepih motorjev, in pa se posebej motoristk:) Kot najlepsega sem izbral belo hondo cb 1000r..:) res lepota od motorja..:) Vazno da sem dobil par majic, obeske za kljuce in pascek za okoli vratu Akrapovicc.. LP,S. rosse20, malakai, revival in 3 others 3 3
gandi Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Danes bil službeno pri TC motoshopu pol urice, kjer so imeli otvoritev sezone, varno voznjo, predstavitve..Videl veeelikoo lepih motorjev, in pa se posebej motoristk:) Kot najlepsega sem izbral belo hondo cb 1000r..:) res lepota od motorja..:) Vazno da sem dobil par majic, obeske za kljuce in pascek za okoli vratu Akrapovicc.. LP,S. A "tazlatega" pa nisi videl na tleh??? ghibli, DRVOWP, BIZIXXX in 4 others 6 1
stankolovski Objavljeno April 16, 2011 Opozori Objavljeno April 16, 2011 Ne žal ko so bile tele predstavitve sem moral že leteti naprej na teren..:angry: Lp,S.
JONI 46 Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 V cetrtek motoristka na ybr125 v domzalah pri izvozu iz lidla !
Hudoba Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 A "tazlatega" pa nisi videl na tleh??? Kaj si slikal? Ne vidim dobro, k se full blešči . ghibli, Kor13, She in 2 others 5
ghibli Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Kaj si slikal? Ne vidim dobro, k se full blešči . Zobata zverina tebe se tut ne da zgrešiti :naughty: Maus ima hudo konkurenco
MiniMedo Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 (popravljeno) Dant3, mogoče delaš v UKCju ?! Ker večkrat vidim tvojo zverino uspredi parkirano ?! Popravljeno April 17, 2011. Popravil MiniMedo
nejcgs Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Danes videna kar lepa druščina na cesti; Dant3 s svojo, pa Thumper, ki je gnal svojega tomosa proti domu, pa Nina Bina s spremljevalcem (a si ga peljala po tistih zavitih in strmih uličicah, tam doli na primorskem?) pa Maus (ki me je sredi ovinka zaslepil) in kar lepo število novih 1600 GT(L) - ov :-)) exclan 1
Murderdoll Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Sicer vse iz avta, ampak recimo da useeno šteje...danes v Lokvah na Krasu viden meni najljubši motor, Ducati Hypermotard. Svaka čast! exclan 1
Ninč Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 POSTOJna kofe itak thumper z enmu mladmu nejgs baykerca v rižani nejc, z mojmu spremljevalcem sva se mela čist lepo po običajni poti :yes: exclan 1
Samorai Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Jaz tudi iz avta videl Mausa ko se je odpravljal iz OMVja v Postojni, madona sem se skoraj v bankino zaletel ker me je tako zaslepilo exclan 1
nejcgs Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 (popravljeno) farbe pa še kar nisi zamejau evo, talo je prišlo v ožji izbor za nove poslikavo motorja - upam da se ti bo bolj dopadlo :-)) tukajle so pa še ostale opcije: http://www.coolhunting.com/design/welcome-home-bmw.php Popravljeno April 17, 2011. Popravil nejcgs exclan 1
Ninč Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 sej ga ne štrihaš zame! :grrr exclan 1
skoda Objavljeno April 17, 2011 Opozori Objavljeno April 17, 2011 Rad bi se zahvalu štirim motoristom, ki so opozoril na radar v Puščavi pr Mokronogu okol pol petih exclan in stankolovski 1 1
nxyz Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 joni46, malo pred peto zavijal z mostu proti obvoznici v Kamniku exclan in bitch 2
thumper Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 uff .. toliko kot sem jih videl včeraj že dolgo ne ...pozdravil vse odzdravili 99% .. pokramljal v kozini , nina s spremstvom ( nina hvala za kofe - ko šmirgla maus-a če je zaspal ) , nejcgs nas je tudi ujel nazaj grede na omv.. v logatcu po dolgem času srečal irenčko .. exclan 1
JONI 46 Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 joni46, malo pred peto zavijal z mostu proti obvoznici v Kamniku Jop, voznost mopeda sm podaljsal za eno leto ........ Drugic mi neki v celado vrz Malo po peti v centru domzal, nekdo na tdm rumene barve !"!!! exclan 1
kewo Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Dons en proti Ljubelju: Črna desetka 2010 model, fluoristenčna čelada. Mimo petrola umirjeno, sam pol naprej nwm če je šlo tako počas :evilgrin: exclan in Hamilton 1 1
BREITNER Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Danes ob 7.40 v MBju na križišču Ptujske/Tržaške ... bela Honda GoldW. Zavijala v smeri LJ ... katera od tukaj morda? Hamilton in exclan 1 1
budacki Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 2 motorja včeraj v Metliki, motorista sedela pod drevesom, bela Berik kombinezona! En je bil Suzuki SV ( bel ), drug pa nevem...možno da kšn Suzuki GSR. Pa dons en KTM 690 Duke okrog poldneva ( mau čez ) tudi v Metliki, MB registracija. exclan in Hamilton 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se