trebor Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Danes malo pred 15h na Celovški v LJ v smeri Šentvida siva Jawa. Mogoče Trojan69? LP Robert exclan in Hamilton 1 1
gsx750f Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Suzuki , sva se nasprot peljala včeraj ob ca 18:30 v Logatcu. Dolgo sem roko držal v pozdrav, me nisi prepoznal, ker sem bil na drugem motorju. exclan 1
suzuki Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 (popravljeno) Hola rejser, a si res bil ti na tistem fletnem RF 900 R?? sem pomislil nate ker si povedal da kupuješ, a nisem vedel da ga že imaš čestitkam, veliko lepih in zabavnih kmjčkov želim!! PS boš moral spremenit nick Popravljeno April 20, 2011. Popravil suzuki She, exclan, SharpNinja in 2 others 3 2
nxyz Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Cel kup vas je bilo danes na cesti, najbolj sem si zapomnila osebek v Kamniku, nekdo na črnem er6f, črno rdeča jakna in zelo zavzeto mahanje čez pasove Bilo je 17-18h enkrat, kdo od tu? exclan 1
gsx750f Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Hola rejser, a si res bil ti na tistem fletnem RF 900 R?? JA, RF900RS2 96, ostajam pri firmi :naughty: čestitkam, veliko lepih in zabavnih kmjčkov želim!! Hvala :beer1: PS boš moral spremenit nick JA exclan 1
Samorai Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Kdo ima Yamahao V Max v Domžalah? Sem ga že 2x videl ta teden v okolici SPB-ja. exclan 1
HyperJack Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Helenca46, je bla opažena, dvakrat , ni blo teško pokapirat kdo je, ko pa je bil SV tako poljepljen z 46 nalepkami , potem si verjetno tankala na griču in šla proti Loškem potoku Nad pijavo gorico FZ100 + voznik v rdečem usnju, in potem še nekdo na črni hornetki 600 lepo 80km/h čez naselje, si mel srečo, da na Griču ni blo radarja, drugič le počasnej tam... lp exclan 1
helenca46 Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Helenca46, je bla opažena, dvakrat , ni blo teško pokapirat kdo je, ko pa je bil SV tako poljepljen z 46 nalepkami , potem si verjetno tankala na griču in šla proti Loškem potoku Nad pijavo gorico FZ100 + voznik v rdečem usnju, in potem še nekdo na črni hornetki 600 lepo 80km/h čez naselje, si mel srečo, da na Griču ni blo radarja, drugič le počasnej tam... lp hehe aja kaj sm res tk opazna...sej mam sam dve nalepkici....hm po čem se pol pa jst lohk tebe zapomnm ?? hehe a kr dvakrat čist možn ja ja je blo treba it konjičke natankat so bli že žejni :D exclan 1
HyperJack Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 hehe aja kaj sm res tk opazna...sej mam sam dve nalepkici....hm po čem se pol pa jst lohk tebe zapomnm ?? hehe a kr dvakrat čist možn ja ja je blo treba it konjičke natankat so bli že žejni :D Bolj težko, bil sem v avtu (zlata Alfa romeo).. za mano si se vozila na Rudniku, potem si pobeglna čez gužvo , ta drugič si prišla nasproti in sem ti potrobil ...nimaš kaj je opazno exclan 1
helenca46 Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Bolj težko, bil sem v avtu (zlata Alfa romeo).. za mano si se vozila na Rudniku, potem si pobeglna čez gužvo , ta drugič si prišla nasproti in sem ti potrobil ...nimaš kaj je opazno ajaaaa no ja čist možn:) ma ja možn da je kdo kej trobu sam ponavad se ne oziram k mislm da men ne trob hehe...bom drugč bol pozorna exclan 1
stankolovski Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Zlat Varadero 1000 pri semaforju pri Vaških v Domžalah ob 16.20..Ob 16.30 po Zaloški črn bmw, novejša izvedba, se mi zdi da 1150rt..Vozila skupaj od Domžal do Fužin, potem sva šla vsak po svoje:) Umirjen voznik, na enem semaforju se je malce " zašaltal" :lol: Lp,S. exclan 1
njofra Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 danes sigurno Gabry18 v Celju exclan in Gabry18 1 1
Rocko Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Včeraj sem se peljal z punco na Modrem Kawasaki Z750 čez hoče in za mano se je peljal motorist, če se ne motim na Kawasaki er6n (nov) + imel bel kombinezon znamke Dianese. Na začetku rogoze sva videla eno nesrečo, kako je se en motorist ponesrečil, celotna sprednja maska razbita - grozno. Ali je bil ta motorist s katerim sva se peljala vse do miklavža in nato proti mb kateri od vas ??? Lp exclan 1
Sharko Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Dons pred tobačno dve agusti- se mi zdi da F4 pa Brutale. Zlo lep prizor, huda motorja Kdo od tuki? xyznanixyz in exclan 1 1
suzuki Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Hola, pred eno ur sem dohitel enga na nekem hecnem nakedu - dve okrogli lučki spredaj, mogoče Speed Triple?? sam je bil neki bel pa rdeč, če sem prav videl si kar fajn kuru že ko sem te ujel, ko sem šel naprej si pa še dva polena na ogenj vrgu in sva šla skupaj do Kalc, prav fletno :naughty: v Kalcah sem dal desni žmigavc, a si šel kar naprej... kdo od tle?? kuntakinte, sesir, SharpNinja in 3 others 4 2
kuntakinte Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Hola, pred eno ur sem dohitel enga na nekem hecnem nakedu - dve okrogli lučki spredaj, mogoče Speed Triple?? sam je bil neki bel pa rdeč, če sem prav videl si kar fajn kuru že ko sem te ujel, ko sem šel naprej si pa še dva polena na ogenj vrgu in sva šla skupaj do Kalc, prav fletno :naughty: v Kalcah sem dal desni žmigavc, a si šel kar naprej... kdo od tle?? Lih novi kombinezon prvič mel oblečen in je čist drug feelin-se ga moram še navadit. Drugač pa pasala žgat dotem, suzuki in exclan 2 1
bajkr88 Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 kdo je biu pa dons na ducatiju na vrhnk...zgorni del zavit u motoristično usnjeno jakno,spodaj pa kratke hlače pa bele šiptrske superge... kšn frajer od kle ? exclan in BIZIXXX 2
kewo Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Proti Ljubelju sm vama sledil (Ducati 749? pa ena CBR-a), pa še 2 Ktm X-bowa (bela, huda ko ps). Pa z enim sva se mal skup peljala, od Golnika proti Križam, R1 belo-rdeča 2007 She, ninjaxx in exclan 1 2
Popularna objava Borut81 Objavljeno April 22, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2011 (popravljeno) Imel kdo podobno srečanje dans na Vranskem ??? Drugače vas je blo pa cel kup na cesti. Bi pa dans najrajše eni babnc avto lastno ročno sesu. Jst prehitevam beciklista, ona mene gre prehitevat istočasno, nasproti pa cela kolona avtomobilov. Potem pa naj rečejo da smo motoristi tisti ki povzročajo nesreče..... Sm pršu jezn pa razkurjen domov k šus.... No sm se pa potem sproščal ob čedenju čelade in motorja grrrrr.... Sej če dobr pogledate fotko sem zadaj jst :-) Popravljeno April 22, 2011. Popravil Borut81 gsx750f, ShAArK, She in 14 others 16 1
She Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Proti Ljubelju sm vama sledil (Ducati 749 ... ) ... Bla danes gor, sam sledil mi ni pa noben O:-) .). ninjaxx, suzuki, gandi in 1 other 3 1
kewo Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 Bla danes gor, sam sledil mi ni pa noben O:-) .). hmmm nwm če si bla ti.... je biv en na ducatiju mal bol močn She, exclan in gandi 2 1
OrangePower Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 Včeraj zvečer kar nekaj motoristov med Trbovljami in NM. V Trbovljah 3je na petrolu.. gandi in exclan 1 1
Cofko Cof Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 Včeraj popoldne viden Maus skozi Postojno, kako je pizdil na teto v krožišču, ker ni znala hitro speljat. :lol: exclan, Ervin93, malakai in 4 others 5 2
stankolovski Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 (popravljeno) Vceraj viden bass, z njegovo aprilio in rdeco dainese jakno..Okoli 17.00..Pri Trnovskem mostu.. Popravljeno April 23, 2011. Popravil stankolovski ninjaxx, xyznanixyz, exclan in 1 other 2 2
Bojanv Objavljeno April 23, 2011 Opozori Objavljeno April 23, 2011 Da ne bom samo kritiziral... Danes na Vogarju kar nekaj motoristov... Hribovcev bravo lp bv xyznanixyz in exclan 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se