HyperJack Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 a spet.... dej drugč imaš da se mi predstauš!!!!!!!!!!! to ni ferrrr a pred bigstarjem?? al kšno slamco?? kje pa si biu ti??? Ja pred big-starjem, sorry ta kafič je bil včasih pod imenom slamca, pa se enostavno ne morem odvadit . V družbi z skodo in frenkyjem smo bli na pijački, šele potem sem videl tvoj motor ko si šla proti njemu
Dr_Jakob Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Cel dan nism vidu niti enga, k mam po tanovem zaprte oci ko furam, je bolj adrenalinsko macak333, dotem, bajkr88 in 4 others 4 3
nejcgs Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 videl eno deklino na grobniku - še vedno brez belega dučeja. Mogoče Minca?
helenca46 Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Ja pred big-starjem, sorry ta kafič je bil včasih pod imenom slamca, pa se enostavno ne morem odvadit . V družbi z skodo in frenkyjem smo bli na pijački, šele potem sem videl tvoj motor ko si šla proti njemu ajojjj....a nis mogu pomahat?? ... drugič ima da se mi predstaviš!!!!a nis mogu pomahat?? hehe da ne boš sam tii mene videvu da bom še jst vedla koga vidm
HyperJack Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 ajojjj....a nis mogu pomahat?? ... drugič ima da se mi predstaviš!!!!a nis mogu pomahat?? hehe da ne boš sam tii mene videvu da bom še jst vedla koga vidm ok, zmenjeno, hehe
mig72 Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 (popravljeno) Bil na grobniku ,videl cel kup znanih tko da ne bom našteval, upam da ste vsi prispeli varno domov ( mislim tudi na vaše denarnice ). Zahvalil bi se vsem ki so opozarjali na radarje takoj po Postojni ( upecali enega reveža na apriliji - upam da so bili prizanesljivi ) in pa na Drenovem griču Popravljeno April 27, 2011. Popravil mig72 DXR16 1
MonsterRider Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Bil na grobniku ,videl cel kup znanih tko da ne bom našteval, upam da ste vsi prispeli varno domov ( mislim tudi na vaše denarnice ). Zahvalil bi se vsem ki so opozarjali na radarje takoj po Postojni ( upecali enega reveža na apriliji - upam da so bili prizanesljivi ) in pa na Drenovem griču Ma da ni bil ta revež isti kot je bil pred Kozino ? Aprilia Tuono, kolegi pa tudi z Italijani (Benelli, Ducati) I Triumph ?
creatin Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 Cel dan nism vidu niti enga, k mam po tanovem zaprte oci ko furam, je bolj adrenalinsko Da te potolažim, sem te vidu jaz na Vranskem, ko te je že dež pral (sem bil z avtom). Potem pred Domžalami še dva Zjčka in eden na CB1000. Pa še od LJ do Vrhnike par mokrih motoristov, že kar v večernih urah. Sam ste pa res norci.
umetnica51 Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 v brezovici srecal prebacevko in se enga motorista na monstru ( pozabil ime ), potem na jezeru ista druscina, nazaj grede pa v brezovici blond motoristko na nsr 125 .... Jest pa srečala nekoč enga JONIJA V TC-ju mojamiska in JONI 46 1 1
Tadeusz Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 ali je mogoče danes Rumenicestak bill na postannku na bencinski v Kozini?...se mi je zdelo, da sm vidu neki rumenega parkiranega rumenicestak 1
Dr_Jakob Objavljeno April 28, 2011 Opozori Objavljeno April 28, 2011 Da te potolažim, sem te vidu jaz na Vranskem, ko te je že dež pral (sem bil z avtom).... par mokrih motoristov, že kar v večernih urah. Sam ste pa res norci. Hudo, viden sem bil Norci? Ja nooo, enkrat pa je vseen treba prit domov, ne?
rumenicestak Objavljeno April 28, 2011 Opozori Objavljeno April 28, 2011 ali je mogoče danes Rumenicestak bill na postannku na bencinski v Kozini?...se mi je zdelo, da sm vidu neki rumenega parkiranega Noup Sm se drugje potepu She 1
osa rider Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 v soboto 23ega . . . . . . . videni v skradinu . . . . . Dami34 s sopotnico in Samosamo s sinom . . . . . . DAMI34, gandi, ninjaxx in 1 other 3 1
DAMI34 Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 v soboto 23ega . . . . . . . videni v skradinu . . . . . Dami34 s sopotnico in Samosamo s sinom . . . . . . Ja in v nedeljo 24. pa Osa rider in Pajkica v Drvarju. A je to naklučje? ninjaxx, DXR16 in She 2 1
JONI 46 Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 Danes videnih kar dosti , prebacevka.... proti vikiju in nazaj , motorist na yamahi gts in motoristka na diverzonki ( hvala za caj, pa upam d vaju ni vec opral ) mojamiska 1
osa rider Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 Ja in v nedeljo 24. pa Osa rider in Pajkica v Drvarju. A je to naklučje? uuuuuuuu . . . . . a ti si biu ta . . . . .k je tok mahu po drvarju . . . . :naughty: se mi je zdel . . . . . da sm te nek vidu . . . . . sam se nism spomnu! DAMI34 1
Borut81 Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 A si bil ti ? Tisti ki si plozal ? Tisti ki je navijal gas, da je grmelo in pokalo ? No kdorkoli je že bil, vrjamem pa da se sigurno kdo tu najde.....bili pozdravljeni vsi ki ste bili danes na Zasavski budnici :-) DAMI34 in Izek 2
nejcracing Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 jst sm bil sam nism plozu k je ploza crknla, grmelo pa je
samosamo Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 ne priznam pa če me tepete !!!!!! v soboto 23ega . . . . . . . videni v skradinu . . . . . Dami34 s sopotnico in Samosamo s sinom . . . . . .
osa rider Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 ne priznam pa če me tepete !!!!!! ja . . . . seveda ne priznaš . . . . .k se nč ne spomniš . . . . :P motorhead . . . . .brrrrrrrrrr . . . . . sex pistols . . . . . . :lol1: :lol1: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 uuuuuuuu . . . . . a ti si biu ta . . . . .k je tok mahu po drvarju . . . . :naughty: se mi je zdel . . . . . da sm te nek vidu . . . . . sam se nism spomnu! Mahu, mahu, sam si eno policajko zadi vozu , pa važen biu ku strela, letel je pa itak ku 100mater . Po mojem punčara ene tri dni ni šla na wc DXR16 in pajkica 2
DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 ne priznam pa če me tepete !!!!!! Ti bomo jamnico dali za pit, boš takoj vse povedu DXR16 1
HyperJack Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Včeraj bil viden Mičo, pa ni hotu poznat, se ti je preveč mudilo a
suzuki Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Hola, danes popoldne ena čist v črnem na črnem motorju (CB 500??), vozila za belim kombijem čez ride, sem oba prehitel glih pred THE ovinkom... kdo od tle?? Jurko na parkirišču na ridah pa še en s skuterjem je bil... Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil suzuki dotem, She in SharpNinja 2 1
JONI 46 Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Danes v dobu motoristka v crnem in na crnem hyosungu, obrnila si sredi doba, mene pa nc porajtala k sm mahu Nejc-gs v domzalah, tudi sem mahu, sam kolesarji smo neopazni mojamiska 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se